Naar Nederland reizende vrouw verstopt bolletjes drugs in geslachtsdeel

23
Vrouw (49) probeert 3.750 gram cocaïne uit Suriname te smokkelen
Waterkant Archieffoto - Manschappen van het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team) op de luchthaven van Suriname.

Op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname, is deze week een 26-jarige vrouw door het BID team aangehouden wegens drugsbezit. De vrouw, die op het punt stond om te vertrekken naar Nederland, zou tijdens visitatie door de mand zijn gevallen.

Naar verluidt werd een hoeveelheid drugs op de vrouw en in haar bagage aangetroffen zijn. De drugs zaten in uitgeholde groenten en vlees verborgen. Ook zou de vrouw een hoeveelheid bolletjes hebben geslikt en in haar geslachtsdeel hebben verstopt.

De smokkelaarster werd in belang van het verdere onderzoek overgedragen aan een speciaal onderzoeksteam van de Surinaamse politie, om de zaak verder te onderzoek.

23 REACTIES

 1. Klopt Roman , maar hier op WTK zijn bij velen drugs en bouta lovers actief , en waar één bolletje al is open gegaan tijdens het slikken , en daarom kraaien ze van alle onzin uit , we zullen geen namen noemen maar iedereen weet wel wie het zijn.


  Maak melding

 2. Koos Banti 13 augustus 2021 At 08:44
  Bij deze dame kan je eten en snuiven uit één blik.
  Zal een Antiliaan zijn want din lobi fu nan uit blik.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Hoeft niet hoor want in Suriname lopen er genoeg mannen met een ringbaardje rond wat een soort code is van ik eet blik met huid en haar


  Maak melding

 3. Het is toch erg, dat deze dame zich heeft laten misbruiken. Het is ook hebzucht van haar. Nu moet ze zonder speeltje mogelijk jaren de bak in.
  Overigens is zij niet de eerste.


  Maak melding

 4. Alweer een nederlaag voor de paarse aanhangers die op Schiphol op deze persoon zaten gewachten. Deze regering brengt mokerslag na mokerslag toe aan de paarse drugsbende. Goed voor de imago van Sur in het buitenland. Nu de drugs niet meer in geld kunnen worden omgezet gaat men weer klagen dat Sur achteruit gaat en het volk geen eten heeft.


  Maak melding

 5. Leek, je bent dus echt een leek.op dit gebied; je wist niet dat er iets in kon? Zo zie je maar weer, een mens is nooit te oud om iets te leren, hopelijk is het nog niet te laat voor jou en heb je van deze ontdekking, of je nu een vrouw of een man bent, nog veel.plezier van de rest van je leven.


  Maak melding

 6. afleidingsmanoeuvre zeker, de grootte vis laat de kleine vis vangen om vervolgens geruisloos vi door te kunnen het zijn de professionele witte boorden criminelen en we weten precies wie dat zijn.Baab khere.

  Dom wijf ze had wel dood kunnen zijn.
  Die speurhouden helemaal in je kruis ruiken.


  Maak melding

 7. Nederland moet de grenzen sluiten voor alles en iedereen die uit dat corrupte, criminele narcoland naar hier wil komen. Dat land en volk heeft nog nooit 1 positieve bijdrage geleverd aan wat dan ook.


  Maak melding

 8. Flyer, Nederland is een groter narcoland dan Suriname. Alleen jullie illegale ecstacy pillen producerende fabrieken hebben een grotere omzet dan heel Suriname. En Nederland had een dikke vinger in de pap bij het pushen van opium.in China tijdens de opium oorlogen. Waar denk je Willempie en zijn familie rijk mee zijn geworden?


  Maak melding

 9. 🤗🤗 mix chick. Het is bij wet geregeld, dus een pot moet en een poot, mag geen poot uisteken.
  Een arts, man/vrouw mag in haat garage en garderobe kijken en eventueel alles uitparketen.


  Maak melding

 10. Wat een wijf ik ken ook veel zulke gevallen in nederlandl het zijn hoeren kleuren in alle kleuren hun haar zelfs met cocaine stinken doen hun erg ook hindoestaanse vrouwen ook antilliaanse zelfs turks alle nationalieiten bijna zitten ze in de bordeel met blond gekleurd haar daarna wordt hun haar weer zwart om niet herkend te worden en elke dag valse nagels in andere kleur. Ze houden mannen flink voor de gek, deze viese wijven echte Moetjoe’s. Elke dag een andere kapsel of kleur blond krullend alle soorten haar gaan ze zogenaamd als nette vrouw boodschappen halen in nl gebeurt er nog meer. In nl bijna elke stad verkoopt deze riool stank spullen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.