Lichaam in Suriname rivier gesignaleerd

6
Bosjebrug in Suriname

In de Suriname rivier is vanmorgen een lichaam gesignaleerd ter hoogte van Staatsolie. Het zou naar alle waarschijnlijkheid gaan om het lichaam van een man. De Surinaamse Maritieme Politie gaat nu op onderzoek uit.

Maandagochtend werden slippers en een auto met draaiende motor onbeheerd aangetroffen op de Bosjebrug. Het vermoeden bestaat dat de slippers toebehoren aan een 24-jarige jongeman, die al enkele dagen spoorloos is.

Hij is waarschijnlijk van de brug gesprongen. Of het zojuist aangetroffen lichaam ook daadwerkelijk van hem is, is nog niet bekend.

UPDATE: het gaat inderdaad om het lichaam van de 24-jarige Sivaas M.

6 REACTIES

 1. Beste mensen,

  Daar mijn naam steeds gehackt wordt door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
  Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


  Maak melding

 2. QQQ..

  Suriname Is Het Enige Land Ter Wereld Waar Zelfdoding Voorpagina Nieuws Is.
  In Geen Enkel Hoog Ontwikkeld Land Vermelden Ze Zelfdoding. In Nederland Springt Er Elke Dag Iemand Voor De Trein. Elke Dag Springt Er Iemand Ergens Van 12 Hoog Naar beneden Ga Zo Maar Door.

  In Moderne landen Word Zelfdoding Geheim Gehouden.. Eens Had Ik Dit Al Vermeld Ik Werd Toen Van Alle Kanten Uitgescholden Door Een Paar Van De Hoog Ontwikkelde Gasten Hier Op Waterkant

  Die Wanna B


  Maak melding

 3. Vind dat WTK moet ophouden met het publiceren van bepaalden berichten Sommigen slaan op niets zelfs Starnieuws en De ware tijd plaatsen ze niet En op de redactie lachen ze in hun vuisje tek kiek hoe er word gereageerd


  Maak melding

 4. robg is de hacker Bhanumati , maar robg is geen moslin , hij vereerd alleen zijn afgod bouta , maar misschien heeft die robg viraal een sprong gemaakt van die bosje brug


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.