Cessna vliegtuig zwaar beschadigd na noodlanding te Para

12
Cessna vliegtuig zwaar beschadigd na noodlanding te Para

Dit Cessna 206 vliegtuig in Suriname, is vanmorgen flink beschadigd nadat het toestel een noodlanding maakte achter Paranam, in één van de oude mijnen van Suralco. Dit zou rond 09.00u vanochtend zijn gebeurd.

Het gaat om een vliegtuig van Gum Air N.V., dat vanuit Zorg en Hoop is vertrokken met als bestemming Stoelmanseiland. Na het opstijgen kreeg de Cessna te maken met motorproblemen. Als gevolg hiervan moest de piloot een noodlanding maken.

Aan boord bevonden zich vijf inzittenden die met een helikopter zijn vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo en daar voor observatie zijn opgenomen. Diverse eenheden van de politie gingen ter plaatse voor nader onderzoek.

Volgens Gum Air zijn alle relevante, officiële instanties op de hoogte gesteld van het incident. Het onderzoek is momenteel gaande.

12 REACTIES

 1. Wat erg ,Gelukkig zijn mensen gered, jammer voor de vliegtuig,
  Machines kan altijd iets mee gebeuren, je verwacht het niet, Gelukkig dat de piloot ⁴q


  Maak melding

 2. RobGay……dat had jij toch kunnen voorkomen, als luchtvaartdeskundige, die 24/7 de vinger aan de pols heeft middels flightradar. Liggen die wrakken van SLM niet wereldwijd aan de ketting, dan flikkeren ze spontaan vanzelf uit de lucht. LULHANNES. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Met dank aan de piloten. Het kon veel erger zijn afgelopen. Grondig onderzoek is noodzakelijk. Geen zoveelste doofpot om personen of instanties te beschermen. Te serieus.


  Maak melding

 4. De kop van het artikel moet zijn; Cessna maakt noodlanding, geen doden of zwaar gewonden.

  Who cares dat de Cessna zwaar is beschadigd.
  Blijkbaar komen mensen op de tweede plaats.


  Maak melding

 5. zombie debby , wat heeft die minister er mee te maken en welk vliegtuig van de slm werd gekeurd dan , heeft jou verwekker robg gezegd dat jij dit moet schrijven , maar jij weet niet wat een vliegtuig is , jij kent alleen de vlucht tijdens het uitwerpen van jou uit die kont van robg
  en die noodlanding van het Cessna , we horen wel wat eraan de hand was na zorgvuldig onderzoek
  laat jou ook eens goed onderzoeken want je spoort niet , we denken slecht onderhoud , en dat is robg zijn schuld , dus …….


  Maak melding

 6. Het is een wonder dat er geen zwaar gewonde slachtoffers of doden zijn gevallen door rondslingerende vracht. Ik zeg dit omdat ik op andere foto’s van het incident vracht in het vliegtuig zag dat niet eens beveiligd was met netten. Zo te zien worden de veiligheidsregels niet altijd toegepast.


  Maak melding

 7. ha ha die robg luchtvaart deskundige bij uitstek, ja zeker met papieren vliegtuigjes vouwen , en de slm heeft weer een oud vliegtuigje gehuurd he , heb je die al geïnspecteerd, o ja natuurlijk niet jij kan alleen maar papieren vliegtuigjes vouwen


  Maak melding

 8. Omdat mijn naam steeds gehackt wordt door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
  Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


  Maak melding

 9. Ai boi deze @Bhanumatie wie is deze persoon steeds lees ik haar of zijn bericht, deze persoon zou ze in nl moeten wonen nou dan pas zou ze weten hoe de moslims uit alle winstreken hier zijn ze zou nachtmerries krijgen. Ik zou liever naar Patagonie in Agentinie willen verhuizen of Uruguay met een prive vliegtuig deze vrouw of man half gek, niet helemaal hoop ik. Goedendag. Groeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.