Man ernstig gewond na vechtpartij met ex en haar nieuwe vriend

13
Man ernstig gewond na vechtpartij met ex en haar nieuwe vriend

Deze Guyanese man in Suriname, is vanmiddag ernstig gewond geraakt aan zijn linkerbeen, bij een vechtpartij aan de Koenawaroelaan een zijstraat van de Wilhelminastraat.

Het slachtoffer is de ex van een vrouw, waarmee hij rond 14.30u een woordenwisseling kreeg op bovengenoemd adres. De huidige vriend van de vrouw zou zich met de zaak hebben bemoeid, met de vechtpartij als gevolg.

Nadat de man met een kapotte fles door de vriend werd verwond, rende hij naar een woonadres aan de Waranalaan voor hulp. Daar werd de politie gealarmeerd.

Het slachtoffer bloedde hevig en had dringend medische hulp nodig. Volgens een bewoner duurde het heel lang voordat de politie op de locatie was voor onderzoek.

13 REACTIES

 1. ☝Hij had daar toch niks te zoeken een EX is een Ex,☝ daar heeft hij geen enkel zeggenschap meer over. 🙄Hoezo ruzie gaan maken accepteer het en blijf gewoon weg.
  Je vraagt en zoekt moedwillig het ongeluk.🥱


  Maak melding

 2. Politie. In Nederland bij een prio 1 melding binnen 10 minuten. In Suriname mag je blij zijn als de politie nog langs komt.
  De Brandweer is ook van het zelfde rotzooi. En ook de ambulance dienst.
  Wanneer wordt er nog een duidelijke evaluatie gemaakt van onze hulpdiensten en nooddiensten.


  Maak melding

 3. Ex Vriend Gaat Een Paar Dagen In Het Ziekenhuis Moeten Blijven
  Huidige Vriend Gaat Voor Een Hele Poos De Bak In

  De Vrouw Waar Het Om Draait Ligt Morgen Met Een Ander Man In Bed

  Zo Is Het Leven


  Maak melding

 4. Dit soort “nieuws” berichten en foto’s worden steeds meer de norm.
  Ook laatst van die 3 mannen die zijn verbrand in een pick-up op een andere media site gewoon foto van het verkoolde lijk.

  Geen enkel censuur of waarschuwing van schokkende beelde. Gewoon pats boem.


  Maak melding

 5. Misschien ging hij onderhoudsgeld voor de kinderen brengen en vond zij het niet genoeg en hunnieuwe verzorger zeer zeker niet want die werkt zicht natuurlijk een slag in de rodte om de koekoeksjongen te verzorgen en vindt poes niet genoeg voor al die moeite.


  Maak melding

 6. zombie debby je zit toch in Nederland bij robg op schoot , nou doe niet zo moeilijk en die brug dat duurt nog wel even , hou je maar lekker bezig met je verwekker robg en doe er lang over


  Maak melding

 7. Wat mij nog steeds verbaast, is dat eerst de politie moet komen om vervolgens te bepalen of er een ambu moet komen!!!! Frappant!! Ondertussen ben je doodgebloed. Elke seconde telt toch???


  Maak melding

 8. Ach ja… het is een n…..je!
  In de natuur, vooral bij dieren dus waarom niet bij mensen wordt er constant gevochten, gebeten, gekrapt, geschopt etc etc.

  Kijk hier dus het resultaat onder de mensen!

  Succes klojo’s!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.