Auto belandt in trens na aanrijding Indira Gandhiweg

4
Auto belandt in trens na aanrijding Indira Gandhiweg

Zaterdagavond is wederom een auto tijdens de lockdown in de trens langs de Indira Gandhiweg beland na een aanrijding. Rond 22.00 uur vond er een botsing tussen twee personenauto’s plaats ter hoogte van de Emielweg.

De veroorzaker is met zijn auto (Toyota Corsa) in de trens beland. Hij raakte gewond en is per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

De veroorzaker reed over de Emielweg richting de Indira Gandhiweg. De benadeelde (Toyota Caldina, zie foto onderaan) reed over de Indira Gandhiweg, komende uit de richting van Lelydorp en gaande richting Latour.

Op de hoek sloeg de veroorzaker haastig af op de Indira Gandhiweg en werd daarbij aangereden door de aankomende Caldina. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. 

De schade aan het voertuig van de benadeelde.

4 REACTIES

 1. Het is de schuld van Santokhi en de huidige regering. Door de toegenomen armoede probeert het volk op elke wijze een zelfmoordpoging te doen ….

  Bron: Zelfverklaarde socioloog Rob G.


  Maak melding

 2. Met de slechte wegen, slechte verlichting en ook nog lockdown en de verkoop van ons land aan de duivel, dan krijg je alle ellende.
  Jullie weten nog dat voor de uitslag een VHPer wist dat NDP 16 zetels zou krijgen. Wel de boenoe hft half gewerkt. Nu kreperen en komt hoop ellende over jullie. Er komt meer.
  Waarom denk je dat ze de kerken tegenwerken???


  Maak melding

 3. Debieus, je oude seniele lijder van leonsberg is de duivel in hoogst eigen persoon. Jouw doomprofetieen, wat je wenst over de, door paars , verarmde Surinaams volk zal jou 10 keer treffen. je bent zuur en ruikt zuur, jo paarse djamoe ede.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.