Amerikaanse admiraal brengt werkbezoek aan minister Ramadhin

14

De Rear Admiraal van de Verenigde Staten (VS), Yvette Davids bracht een werkbezoek aan het ministerie van volksgezondheid. Dit bezoek staat in teken van het veldziekenhuis dat geschonken wordt aan het ministerie. Deze plechtigheid vond plaats op donderdag 22 juli jongstleden onder aanwezigheid van de minister van Volksgezondheid, drs. Amar Ramadhin; de Onderdirecteur Administratieve Diensten, mevrouw Mr. Tania Sanrochman-Kioe A Sen MPA.; de Directeur drs. Rakesh Gajadhar Sukul; de Rear Admiraal en haar team.

Minister Ramadhin gaf aan dat het een eer is om de admiraal te mogen ontvangen op zijn secretariaat. Hij zei dankbaar te zijn dat de relatie tussen Suriname en de Verenigde Staten geresulteerd hebben tot het doneren van een veldziekenhuis.De minister benadrukte dat het veldziekenhuis onmiddellijk in gebruik zal worden genomen, maar er kan daarnaast met de komst van deze donatie voorbereidingen getroffen worden indien er eventueel een vierde golf mag uitbreken. Ramadhin zegt uit te kijken naar een goede samenwerking met de Verenigde Staten, waarbij de relatie naar hogere hoogtes mag krikken en beide landen baat bij hebben.

Rear admiraal Davids hoopt dat middels dit geschenk de Verenigde Staten haar toewijding aan de relatie met Suriname aantoont. Zij gaf aan dat het voor hen van enorm belang is om tijdens deze pandemie hulp te bieden waar nodig. Tevens is zij de mening toegedaan dat het veldziekenhuis voor diverse doeleinden gebruik kan worden omdat dit verplaatsbaar is.

Naast de Covid-19 pandemie gingen beide partijen in op enkele niet covid-19 rakende onderwerpen zoals malaria en dengue preventie, communicatie met buurlanden bij het uitbreken van een ziekte, gezondheidsinfrastructuur en samenwerkingen met Niet Gouvernementele Organisaties.

14 REACTIES

 1. Fascist Bouterse gaat nu kaka schijten want dit is de eerste stap om fascist Bouterse te choppen. Waarom denk je dat het CH de amnestiewet niet van toepassing op deze fascist heeft verklaard. Het CH weet wat er achter de schermen afspeelt. De Navy Seals lopen inmiddels in Suriname rond. Verkleed als zendelingen. Wie ze aandachtig bekijkt ziet wie ze in werkelijkheid zijn. Ik heb ze zien lopen.


  Maak melding

 2. Ik hoop dat Europa dit voorbeeld overneemt en dit samen met de Amerikanen uitbreiden om uit de handen van de poep Chinezen te houden. Want die Bouta heeft het land 80% al overgedragen aan de Chinezen.


  Maak melding

 3. De toenadering tot het Westen heeft geen windeieren gelegd. Een veld hospital verplaatsen vereist kennis en kunde. Het bemannen er van eist medisch en hulp personeel. Het is een beloning voor de switch naar het Westeen en distancieren van China. Overigens moeten we de schuld bij China terug betalen. Zo niet ruw terug duwen.

  Met het veld hospitaal en de vaccines uit de VS kunnen we covid-19 terug dringen. In pandemie tijd dat is zeer belangrijk


  Maak melding

 4. Kijk of welke minister van Su in het vliegtuig stapt naar USA en effe naar een minister daar binnen kan wippen. Nooit. Hier is bacoven winkel. Nu bedelen ze richting usa want ned hft ze voor de gek gehouden. We gaan de wereld in als bedelaars land. Wat een schande


  Maak melding

 5. Debby als jij je geen geld zou hebben om je kinderen eten te geven zou je ook gaan bedelen. Trouwens jou president heeft 10 jaar lang de kont van de Chinezen gekrabt om geld te kunnen komen en vervolgens in zijn eigen zak en de zakken van zijn vrienden te vullen. Het land failliet achter gelaten.


  Maak melding

 6. Niet alleen de Navy Seals rollen hun mouwen op voor showtime in Suriname. De CIA op de Amerikaanse Ambassade aan de 165 Kristalstraat in Paramaribo, Suriname volgen alles in Suriname nauwlettend, t.a.v militaire wapens die in omloop zijn en overal verborgen zijn, verplaatst worden, de satellieten volgen al deze bewegingen, cellephones en hebben het druk met het internet. Ze staan in nauw contact met het ministerie van defensie in USA en het ministerie van buitenlandse zaken.

  De vliegdekschepen met Navy Seals wachten op het groenlicht om in de nacht bij een sebiboesi in actie te komen.

  Frankrijk/Frans -Guyana
  De Gendarmerie Nationale en Vreemdelingen Legioen zijn al jaren al actief op de Marowijnerivier, Lawarivier en Marowinirivier en hebben Suriname al meerdere keren laten zien dat ze elk moment Suriname een poepje gaan laten ruiken.

  Zowel de USA als de Fransen, Nederland/ NAVO kennen het Surinaamsgrondgebied, de Seizoenen en talen op hun duimpje.

  Zwakzinnigen zullen het wel merken als ze rotzooi willen uithalen met de democratische rechtsstaat in Suriname.


  Maak melding

 7. Passant
  25 juli 2021 At 18:07

  Mij is bekend dat de Chinese ambassade alle aandacht van de Amerikanen heeft. Daarbij zullen ze ook de fascist Bouterse arresteren en welkicht ook liquideren als hij geweld gaat gebruiken. Draaiboek is al gereed.


  Maak melding

 8. De uitlatingen van Kanhai geven de paniek en stress in das NDP Kampf aan.

  Kanhai geeft indirect toe dat de dagen van Bullshit Bouta geteld zijn. Hij zoekt alleen nog naar wegen voor uitstel.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 9. Para Expres , natuurlijk is er paniek in das ndp kampf , und sie haben auch angst das bouta am 30.juli so fort ins gefängnis muss , , maar wij hier in Suriname en zeker de regering moet oppassen , er zijn wapens gestolen , er zijn nog honderden ndp agenten , er zijn nog honderden ndp militairen en als bouta op 30 juli het gevang in moet , nou dan breekt de hel hier los , sergeantje bouterse wil nog eenmaal een revo houden , en dat er vele doden vallen zal hem en zijn ndp dan een worst zijn ook een soort zelfmoord , bouta zag dat mb het voorbeeld al gaf


  Maak melding

 10. Cornelis 25 juli 2021 At 17:18
  @Rowdie.
  REAR ADMIRAL = SCHOUTBIJNACHT.
  GEEN ADMIRAAL VAN NIKS.
  DOE WAT AAN JE ALGEMENE KENNIS. OF ZWIJG.
  ——————

  Lekker belangrijk, een schout bij nacht.
  PS: zwijg zelf! Alleen wie echt ALLES weet, mag anderen de les lezen. Jij weet 100% zeker dat je heel veel niet weet.


  Maak melding

 11. debby als je baasje wordt opgehaald ga je toch wel met een paarse vlag langs de weg hem uit zwaaien toch, of ben je bang dat ze jou dan ontmaskeren he robg


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.