Nationale Partij Suriname doneert sondevoeding aan het AZP

33
Nationale Partij Suriname doneert sondevoeding aan het AZP

“Waar nood heerst proberen wij onze bijdrage te doen om de nood te helpen ledigen”. Woorden van de Voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), dhr Gregory Rusland, bij de overhandiging van een geschenk zending van 80 liter Sondevoeding van het farmaceutisch bedrijf Abbott Nederland, aan de directeur van het Academisch Ziekenhuis, Claudia Marica – Redan.

Deze geschenk zending is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen Stichting Frambo Nederland en Stichting Frambo Suriname. Dhr Rusland sprak zijn bewondering uit voor de diëtisten die door tekort aan sondevoeding dagelijks zelf in de keuken staan om sondevoeding te prepareren. Voorzitter Rusland zegt dat hij zich realiseert dat deze zending niet het tekort zal wegwerken, maar hoopt dat de partij hiermee verlichting brengt in de nood.

De Directeur van het AZP bedankte de Voorzitter voor deze geste en bevestigde dat deze zending zeer zeker in een behoefte voorziet. Ze sprak ook de hoop uit dat zij naar meerdere zulke zendingen mocht uitkijken om zodoende te druk te helpen verlichten voor de zorg.

Bij de overhandiging waren ook aanwezig Tiffany Soepar van de afdeling Diëtetiek van het AZP, Mw Kathleen Paal en Dr. Virginia Asin Oostburg.

33 REACTIES

 1. Wat een mop zelf sondevoeding bedelen we?? Schande dat zelf dat een nieuwsitem is.
  Heel de ziekenzorg naar de klote.is vreselijk wat er in su gebeurt. Deze regering is de meest waardeloze. 1 jaar en alleen ellende. Nps hft de sondevoeding zelf nodig


  Maak melding

 2. Gelukkig heeft deze regering oog voor het volk en is het alleen bezig om de rommel van proleet Bouterse en cs op te ruimen. Mooi gebaar van de NPS !


  Maak melding

 3. Valt mij op dat er sinds kort een nieuwe paarse telg is bijgekomen, genaamd Debby!! Misschien een reeds bestaande, onder een nieuwe naam?? Kan ook…


  Maak melding

 4. Ik vind het ok merkwaardig dat dit een nieuwsitem is en dat die sufferd van de NPS zich daarvoor leent. Die afdeling in Nederland stelt niets voor. Laat Gregory de pers opzoeken met goede beleidsvoorstellen en duurzame acties, want met 80 liters redt je het niet in een academisch ziekenhuis. Daarvoor zou er een constante stroming van sondevoeding moeten zijn. Nu zal een deel van de critici hier zeggen: alle beetjes helpen en dat is ook zo, maar ik erger mij eraan als een partijvoorzitter hiermee op een goedkope wijze publiciteit zoekt.
  Als coalitiepartner heeft hij een veel grotere taak om zijn eigen broek op te houden. Gregory heeft de afgelopen periode bewezen de meest ongeschikte leider van de NPS te zijn. Met hem verliest de partij alle komende verkiezingen. Hij behoort tot het type leiders die niet meer passen in deze tijd.


  Maak melding

 5. Tenminste doet de NPS het. Wat doet jullie paarse drugsbende olv gotrofather opa D; los van stelen, vernietigen en drugs exporteren, paarse djamoe edes?


  Maak melding

 6. Sondevoeding of tubefeeding is vloeibaar eten doneren aan het AZ. Hetzelfde als een voedsel pakket. Een mooi gebaar van de NPS.

  Nou is het wachten op de NDP de partij die miljoenen srd achterover gecrukt heeft. Benieuwd wat de criminele miljoenairs gaan doneren.


  Maak melding

 7. Wat zijn jullie een stelletje gatlikkers.
  Ik hoef niet op tv of in de krant omdat ik iets geef aan iemand in nood.
  Armen krijgen pakket en dat wordt breed uitgemeten. Is schande dat men van vleesloos pakket moet leven. Deze regering deugd niet. Ik mag altijd mijn mening geven want ben niet afhankelijk van pakketten, niet van Su niet uit Nl


  Maak melding

 8. Debieus, wie is begonnen met pakketten uitdelen en het geld uit de staatskas jatten? jawel; jouw gotrofather opa D met zijn paarse drugsbende. Vanaf de jaren 80 heeft die boevenbende stelselmatig de boel leeggeroofd. Pakketten kenden we NIET voor die ellendelingen. Dus tap joe go , paarse djamoe ede !


  Maak melding

 9. Deze voeding is onbetaalbaar geworden voor velen in Suriname. Ik heb vorige maand een grote partij van deze voeding van het merk Nestlé en Nutricia naar Suriname gestuurd. De media heb ik echter niet opgezocht om te scoren. De sondevoeding was bestemd voor personen die een ernstige ziekte hebben en die moesten dringend aansterken. Om zeer discutabele redenen zijn deze personen uit het Staatsziekenfonds gezet.

  Ik vind het wel een vreemd verhaal van de NPS. Ze snakken natuurlijk naar aandacht en kunnen propaganda goed gebruiken. Maar de NPS is toch ook lid van het kabinet en mede schuldig aan het slechte gezondheidszorgbeleid van de regering. Dit is je reinste afbraakbeleid waarvoor zij mede verantwoordelijk zijn. Zij halen er de media bij om te scoren voor een partij sondevoeding die hooguit
  € 200,- heeft gekost. De NPS snakt naar aandacht en natuurlijk nationale bekendheid.


  Maak melding

 10. Kom met je bewijs, dat dat allemaal hebben gestuurd en ik zal controleren bij mijn contacten bij de douane, als het werkelijk zo is. Indien WEL, dan ben je een WAARDIGE paarse. Indien NIET, dan ben en blijf je een paarse kale bluffer en djaffer. Dus kom met je BEWIJS. Want je bent VAAK gevraagd, wat jouw bijdrage is voor het verarmd surinaams volk. Spiet kong.


  Maak melding

 11. Debby
  je maakt heel veel mensen uit voor gatlikkers. Je hebt je verraden. Je hoeft niet in de krant of op de tv, maar je laat heel Sur wel weten wat je hobby is of misschien je wel beroep.


  Maak melding

 12. RobG
  25 juli 2021 At 17:54
  Deze voeding is onbetaalbaar geworden voor velen in Suriname. Ik heb vorige maand een grote partij van deze voeding van het merk Nestlé en Nutricia naar Suriname gestuurd. De media heb ik echter niet opgezocht om te scoren.

  De media opzoeken gaat moeilijk als je uitlandig bent of niet in Suriname woont.
  Kom maar op met bewijzen


  Maak melding

 13. De NPS verstrektè sonde voeding aan het AZP, maar voor zondevoeding ben je bij de NDP en hun voorzitter DiDiBri aan het goede adres. Al de tien geboden aan Mozes gegeven zijn en worden nog steeds overtreden door deze criminele organisatie. Denk maar aan:
  1. Gij zult niet moorden (8 december).
  2. Gij zult niet stelen (Boefie, Brampie en Bouta)
  3. Gij zult niet liegen (op de vlucht doodgeschoten,
  ‘ ma a no mi’)
  Enz..enz..


  Maak melding

 14. Waarom moet RobG zich bewijzen? Niemand hoef verantwoording af te leggen aan een ander hier, zijn jullie nou gek.
  Trouwens Latour Posse, jouw douane matties zijn zo corrupt als de neten als ze info aan anderen doorgeven. Zou met niet verbazen als ze ook gevoelig zijn om drugs binnen te laten. Daag


  Maak melding

 15. mix chick heeft robg dat spul voor jou soms gestuurd , je kan geen paarse voedsel meer door je strot krijgen en daarom heeft robg en voor alle paarse ratten die nu ook dat probleem hebben dat spul gestuurd , maar let wel het helpt niet bij ratten en geen garantie
  mix chick jij kunt beter robg vragen of dat hij het bewijst dat dat spul wel goed is voor ratten


  Maak melding

 16. een raar verhaal (een leugen eerste klasse) van die robg hij stuurde vorige maand al dat spul en nu de NPS sondevoeding doneert komt hij met zijn lulverhaal want als het waar zou zijn dan hadden de ziekenhuizen dit zo wie zo gemeld dat ze sondevoeding hebben gekregen van een onbekende donor


  Maak melding

 17. debby is een aftreksel van robg , of robg heeft debby uit gescheten ,
  debby heeft ook trekjes van franco’s , van konsensi , van luci’s , van paki rat , enz , , of debby is een zombie gemaakt door robg en zijn holmaatjes, en de houdbaarheid van deze zombie is kort , en robg dat spul dat je gestuurd hebt helpt ook niet bij zombie’s


  Maak melding

 18. Men moet geen commentaar leveren maar gewoon aktie ondernemen om de zwaar getroffen zieken in Suriname te helpen. Het sociaal-economisch beleid van de bedrieger, pathologische leugenaar en misleider ” Chanwa ” heeft een ravage aangericht in het leven van chronisch zieken en mensen met een beperking. Deze mensen moeten wij in alle anonimiteit ondersteunen. De mensen die de straat gaan bevolken met protestacties hebben mijn inziens onze hulp niet nodig.


  Maak melding

 19. kijk die robg , wat jij hier aangeeft laat jij zien dat jij een leugenaar bent en helemaal geen sondevoeding hebt gestuurd , wat een vieze mongool ben je , je eigen soort genoten al die zwarte paarse ratten hebt jij bedrogen , mix chick zal je kelen , , en die zullen dankbaar zijn dan President Santokhi wel een hart voor het volk heeft , , robg jij bent uitgeteld en wordt vernietigd door je holmaatjes , zelfs debby zal je voor je rattenkop slaan , mislukkeling


  Maak melding

 20. Dus sopi sjorrie, je heb een lulkoek verhaal verteld over doneren. En niet de president is een bedrieger, pathologische leugenaar en mislijder. Maar jouw seniele gotrofather opa D en zijn paarse boevenbende van ocer en leonsberg en daar ben JIJ ook onderdeel van, leugenaar.
  Mix chick, go dong ini wang tingi gotro. Want geschenken voor algemeen belang worden altijd bekendgemaakt.


  Maak melding

 21. @RobG

  Weet je hoeveel mensen gedurende 10 jaar bewind Bouterse zijn overleden door de slechte gezondheidszorg?
  Ook in mijn familie is dat voorgekomen. In jouw comments is alles de schuld van deze regering. Je comments zijn doordrenkt van doorzichtig- en eenzijdigheid.


  Maak melding

 22. @Viyayarni, heel triest dat je familie bent kwijtgeraakt. Maar ik ga ervan uit dat het overlijden andere achterliggende oorzaken heeft gehad. Om jouw herinneringen op te frissen het volgende. De afgelopen 10 jaar is er nooit zoveel geïnvesteerd in de Surinaamse gezondheidszorg. Een paar voorbeelden. Meer cliënten kregen toegang tot het Staatsziekenfonds. De medische klapper van het Staatsziekenfonds werd uitgebreid met meer soorten medicijnen. Aantal RGD poli’s werd uitgebreid. Er kwamen huisartsenposten. Ziekenhuizen werden gemoderniseerd en gebouwd. Cubaanse artsen werden aangetrokken. Er werden meer medische studenten toegelaten tot de medische faculteit in Suriname. Tientallen Surinaamse studenten gingen naar het buitenland om een artsenopleiding te volgen.

  Veel van deze verworvenheden worden thans afgebouwd door Chanwa en dokter Dead zijn minister van Volksgezondheid. Het coronabestrijdings beleid is voor vele families uitgelopen op ramp. Door zijn ontmoedigingsbeleid zijn Cubaanse artsen en ook Filipijnse verpleegkundigen vertrokken. Surinaamse medische specialisten, artsen en verpleegkundigen verlaten het land om elders te gaan werken. Dit zijn de heldendaden van jouw Chanwa en zijn dokter Dead.


  Maak melding

 23. Aldus de pathologische paarse leugenaar, djaffer sopi sjorrie. Niemand heeft en zal nog aandacht voor je hebben. Lee mofo majoro. Ga naar faja pepre, paarse djamoe ede.


  Maak melding

 24. @RobG

  Ik ga inhoudelijk niet in op jouw comment. Je staat niet open voor een eerlijke discussie. Een neef die net 55 was geworden, is overleden wegens nalatigheid van het ZH, dus door slechte gezondheidszorg. Bij een ander familielid was te lang gewacht met opereren.

  Niemand, dus ook Santokhi is niet van mij net zoals ik van niemand ben.


  Maak melding

 25. Wat RobG niet vermeld, is dat het Staatsziekenfonds welke door de ndp was ingevoerd een grote flop was geworden. In de praktijk kregen huisartsen bij behandeling van patienten niks vergoed omdat de ndp was vergeten dit af te stemmen met het ziekenfonds.
  Typisch ndp gedrag, ze gaan graag over een nachtijs….
  En ja, het klopt wel dat 10 Surinaamse studenten naar Cuba mochten afreizen om hun medische studie daar te volgen. Bouta stond garant voor hun Studiekosten. Daar is natuurlijk nooit meer iets van vernomen. Het is maar de vraag hoeveel van deze studenten hun studie daadwerkelijk hebben afgerond en belangrijker nog, heeft bouta hun gehele studie betaald of slechts het eerste jaar????
  RobG is kampioen in het vertellen van fabels. Er zijn altijd anderen nodig om het te relativeren of te ontkrachten.


  Maak melding

 26. @viyayarni, familie van mij is ook overleden na behandeld te zijn door een geldwolf die in Nederland was opgeleid. Maar wij gaven ex president Venetiaan niet de schuld.Hij was immers niet de behandelend arts. Dit is gewoon simpele logica.

  @Boesskowtoe,
  In de meeste gevallen kregen de artsen hun vergoeding. Het systeem werkte goed. Maar je vergeet te vermelden dat er artsen waren die met een dubbele pen declaraties indienden. Zij probeerden continu veel meer geld te incasseren van het Staatsziekenfonds.

  Het mooie hiervan is dat deze artsen door de mand vielen. Ook bij de Nederlandse ziektekostenverzekeringen deden zij hetzelfde. De contracten met deze Surinaamse artsen werden direct verbroken. Het zijn altijd weer de op geld beluste artsen die misbruik maken van het systeem.


  Maak melding

 27. @RobG

  “Chanwa” zoals jij zonder enig respect Santokhi noemt, is ook geen behandelend arts.
  Dat heb ik ook nooit over Bouterse geschreven.


  Maak melding

 28. @Viyayarni,
  In mijn kennissenkring gebruiken de mensen
  ” Chanwa ” als een afkorting van de voornaam van de heer Santokhi. Misschien is de diepere betekenis van deze bijnaam mij niet bekend.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.