Bij verkeersongeval gewond geraakte politieman overleden in ziekenhuis

10
zwaar verkeersongeval politievoertuig aan de Kwattaweg Suriname

Politieman Manohar S. is vandaag in het ziekenhuis komen te overlijden. Hij was vorige maand met een politieauto betrokken bij een zwaar verkeersongeval aan de Kwattaweg. Bij dit ongeval richtte de politieauto van bureau Munder enorme ravage aan bij Kamta Car Center.

De politieauto reed over de Kwattaweg richting de Van Idsingastraat. Ter hoogte van de Stolkweg kwam de prowagen in botsing met een hond. De bestuurder verloor de controle over het stuur, het voertuig raakte van de weg en boorde zich in de schutting van de autohandelszaak. De hond was op slag dood.

Manohar S. bestuurde de politieauto en was na de botsing niet aanspreekbaar. Hij zat samen met een collega in het dienstvoertuig die ook gewond raakte. De prowagen heeft een aantal geparkeerde auto’s van de zaak vernield. Ook een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname is beschadigd.

De overleden agent werkte op politiestation Munder. Zijn collega’s zijn zeer droevig en ontdaan na het bericht van overlijden. De agent word gerekend tot een verkeersdode.

Camerabeelden van het ongeval op 28 juni:

10 REACTIES

 1. Doden kunnen niet meer praten dus zullen maar zeggen dat manohar reed he. Want krijg niemand meer schuld en zal verzekering moeten dekken. Slim bedacht v d politie


  Maak melding

 2. Op de beelden is duidelijk te zien dat de WEG heel glad is door slecht onderhoud. Er is geen slijtlaag om de remweg te verkleinen. Ligt is aan OW de weg te onderhouden. Als het sneeuwde in Suriname zou ik zeggen alla…de weg is glad,maar no wang sneeuw. Ding pasie no onderhou..a MINI-STER no e doe neks.


  Maak melding

 3. De Les die we hieruit kunnen leren; rij nooit te hard op de Kwattaweg en wijk nooit, in een reflex) uit voor een op straat loslopende hond.


  Maak melding

 4. Beter laat thuis dan Vroeg in het Ziekenhuis helaas voor de Aspirant Agent komt hij alleen maar afscheid nemen van zijn huis om naar een Plek te gaan waar het Eeuwige Rust hem gegund zal worden.
  Gecondoleerd Familie Vrienden en kennissen


  Maak melding

 5. Het kan zijn dat er diesel of olie op de weg lag. Jammer dat er weer een medemens op deze manier is omgekomen. Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden.


  Maak melding

 6. Op het filmpje is te zien dat de pro wagen heel hard reed. Dat mag want de zwaailichten waren aan.
  Er wordt gezegd over een dood gereden hond en gladde weg.
  Ik denk dat het meer een ervaringskwestie is geweest.
  De chauffeur raakte kennelijk in paniek door de aanrijding met de hond en dat was fout.
  Ook ik heb tot 3 keren toe een hond of iets dergelijks doodgereden op de snelweg in volle vaart (100 tot 120 km per uur). Het eerste wat je moet doen is het stuur stevig vasthouden en je hoofd niet verliezen. Probeer in geen geval te remmen anders breng jij jezelf en andere weggebruikers in gevaar en de eigenaar van de hond zal toch niet te vinden zijn.
  Het enige wat je nog moet verwerken is een emotioneel probleem daarna. daar ik respect heb voor het alle levens. ook van een dier. In al deze gevallen had ik weinig schade.
  Dus agent RIP. Aan familie, vrienden en kennissen: sterkte.
  Misschien een reden te meer om aan al deze functionarissen (brandweer, ambulance en politie) extra rijlessen onder zeer moeilijke omstandigheden, te geven om beter te kunnen rijden. En mijn advies aan alle automobilisten. Wees alert en verwacht altijd het onverwachte. Er kan ineens een dier voor jouw auto opduiken.
  Reken daar altijd op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.