Vrouw rijdt in kanaal na uitwijken voor wegverzakking

13
Vrouw rijdt in kanaal na uitwijken voor wegverzakking

In Suriname is de bestuurster van deze auto vanmorgen in een kanaal terechtgekomen. Vernomen wordt dat de vrouw moest uitwijken voor een wegverzaking en daarbij de controle over het stuur verloor.

Het eenzijdig verkeersongeval vond rond 11.00u plaats aan de Fredericiweg in Nickerie. De automobiliste reed over voornoemde weg met het voertuig, toen het nabij winkel Ting Ting mis ging.

Door de plotselinge manoeuvre reed ze het kanaal in. De auto lag met de hele voorkant in het water zoals op de foto te zien is.

De vrouw klaagde van pijn en werd met een ambulance naar het MMC vervoerd. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

13 REACTIES

 1. Ram Singh 13 juli 2021 At 18:05
  Uitwijken in een sloot voor een wegverzakking is wel zwaar overdrijven.
  ——————————————————————————————–
  Wij leven en wonen niet in Bangladesh. Wij eisen van de MINI_STER die op jou lijkt goede begaanbare wegen. Ik heb vanaf het begin aangegeven dat deze LUMMEL niet op dit MINISTERIE thuishoort en helaas alleen in de wc op zijn ACHTERERF een waardige plek heeft om met de RATTEN als zich zelf te communiceren. Dit is al het zoveelste geval van slecht onderhoud of totaal geen onderhoud aan de wegen. Telkens moet ik horen moni no ..paisa na hein….lever jou salaris en dat van de andere PAJONG WAAIERS dan in voor betere wegen.
  Het volk moet nu echt wakker worden en deze Regering naar huis dirigeren…..MONI NO DE….DE VORIGE REGERING….wanneer gaan jullie stoppen met klagen en zorgen dat er geld in het Laadje komt. Stelletje Oelewappers.

  If joe no mang GO HOME…!!


  Maak melding

 2. BEWONERS TOUT LUI FAUT VRAGEN AANPAK SLECHTE WEGEN – TBN PRIME ALERT 12 JULI 2021
  ———————————————————————————————
  Kijk naar TBN-PRIME ALERT.

  MINI-STER OW DOE WAT EN STOP MET HET STRAFFEN VAN DE BEWONERS !!!
  JE STRAFT OP DEN DUUR JEZELF !!
  STRAKS BEN JE WEER GEWOON BURGER EN GA JE WEER FITTEN OP JONGEREN DIE HET VAN JULLIE OUDTJES GAAN OVERNEMEN.
  JULLIE DOEN GEEN ENE RUK,MAAR VANGEN ELKE MAAND….


  Maak melding

 3. 😂🤣 Als je normaal op een kapotte weg rijd, hoef niet zulke rare uitwijk manoeuvres te maken. Je kan niet de weg de schuld geven, je reed erop zag hoe slecht het was en toch zo hard willen rijden, dan heb je echt krontowatra in je hoofd.🤣😂😅


  Maak melding

 4. franco 0,0, of beter gezegd spuit 11, jij geeft altijd de minister van O.W. de schuld, oelewapper heeft hij die wegen aangelegd, en is het die mongool parmessar jou holmaatje die ook minister van o.w. was tijdens de regering van je oppergod of beter gezegd afgod niet de schuldige dat die wegen hier in Suriname bar slecht zijn, deze mongool heeft nooit onderhoud gepleegd aan de wegen en ook niet aan de waterwegen, dus geef niet iemand de schuld die met weinig middelen maar weinig kan ondernemen, moeten we je voor de zoveelste keer zeggen dat jou afgod regering een schuld van 8 miljard US Dollar heeft achtergelaten, en jij zal wel zeggen is niet zo, maar rij jij maar eens lekker hard over een slechte weg waar kuilen gegraven en wegverzakkingen zijn door toedoen van
  paarse ratten die zaten te woelen aan de trensen en dan ondersteboven met je auto in de trens ligt , nou dan ga je wel anders piepen en wedden dat je dan de schuld geeft aan je soortgenoten de paarse ratten


  Maak melding

 5. Kijk goed naar de foto … dit kan geen eenzijdige ongeluk zijn iemand heeft dit gedaan en godzijdank heeft de mevrouw het overleeft..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.