VIDEO: Gewonden en grote ravage na ongeval met politieauto Kwattaweg

8
zwaar verkeersongeval politieauto kwattaweg suriname

Bij een zwaar verkeersongeval vannacht rond 02.30 uur aan de Kwattaweg heeft deze politieauto van bureau Munder een grote ravage aangericht bij Kamta Car Centre. Twee agenten zijn gewond geraakt en per ambulance afgevoerd naar de SEH.

De politieauto reed over de Kwattaweg richting de Van Idsingastraat. Ter hoogte van de Stolkweg kwam de prowagen in botsing met een hond. De bestuurder verloor de controle over het stuur, het voertuig raakte van de weg en boorde zich in de schutting van de autohandelszaak. De hond was op slag dood.

De prowagen heeft een aantal geparkeerde auto’s van de zaak vernield. Ook een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname is beschadigd.

Een van de agenten raakte bekneld in de politieauto en moest door de brandweer bevrijd worden. De prowagen is zwaar beschadigd geraakt. Bekijk hier de beelden van de situatie ter plaatse.


8 REACTIES

 1. Hij verloor niet de controle over het stuur, een hond is te klein, om bij een botsing, een pick-up uit de koers te doen geraken. Ik denk dat de chauffeur probeerde uit te wijken voor die hond. Mijn rij-instructeurs hebben mij tijdens de rijles geleerd dat nooit te doen, je mag best proberen de hond niet dood te rijden door je vaart te verminderen, maar wijk nooit uit en ga ook niet vol op je rem staan. Een loslopende hond doodrijden is altijd minder erg dan jouw leven en dat van andere onschuldige mensen in gevaar brengen.


  Maak melding

 2. en ik denk dat ze zoals gewoonlijk veels te hard reden
  tel daar de kwaliteit van de weg bij op?
  en je hebt al snel een ongeluk


  Maak melding

 3. De politie moet zich schamen. Hoe hard reed hij, gezien de enorme ravage? Zal er een onderzoek plaatsvinden of word dit op een niet officiele manier afgehandeld?


  Maak melding

 4. Sodom en gomora de tydt toont aan welke richting het opgaat, het wordt met de dag erger.
  iedereen heefd een grote mondt, niemandt luisterd en heeft respect ,het rommelt maar door.


  Maak melding

 5. De politie heeft inderdaad een beetje hard gereden?maar als plotseling een dagoe de straat oversteek, dan heeft de politie willen voorkomen dat de arme hond wordt geraakt, de auto is gaan ,misschien tollen ,
  Met als gevolg onbestuurbaar geworden op dat moment, en zo zal het misschien gegaan zijn, arme hondje, heeft de hond deze klap overleefd,?????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.