Auto over de kop nadat andere bestuurder geen voorrang gaf

3

Bij een zware aanrijding vanmorgen in Suriname, is deze auto over de kop geslagen en midden op de weg op z’n zij terechtgekomen. Het verkeersongeval vond plaats op de kruising van de Richard Voullaire- en Herman Steinbergstraat

Een wit gelakte stationwagen reed rond 07.25u over de Herman Steinbergstraat. Bij de kruising heeft de bestuurder geen voorrang verleend aan het verkeer over de Richard Voullairestraat, waar op dat moment een Toyota Rav aankwam.

Er ontstond een zware botsing waarbij de Rav over de kop ging en tegen een stilstaand voertuig knalde, dat langs de weg stond geparkeerd. De politie van Bureau Nieuwe Haven ging ter plaatse voor onderzoek.

Ondanks het feit dat er sprake was van een harde klap, raakte niemand gewond. De veroorzaker:

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Ai mang die Rav is toch niet zo hard als gedacht🤔
    En die ander was toch langzamer dan hij dacht🤔
    Volgende keer beter🙄🤣😂


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.