Auto over de kop nadat andere bestuurder geen voorrang gaf

3

Bij een zware aanrijding vanmorgen in Suriname, is deze auto over de kop geslagen en midden op de weg op z’n zij terechtgekomen. Het verkeersongeval vond plaats op de kruising van de Richard Voullaire- en Herman Steinbergstraat

Een wit gelakte stationwagen reed rond 07.25u over de Herman Steinbergstraat. Bij de kruising heeft de bestuurder geen voorrang verleend aan het verkeer over de Richard Voullairestraat, waar op dat moment een Toyota Rav aankwam.

Er ontstond een zware botsing waarbij de Rav over de kop ging en tegen een stilstaand voertuig knalde, dat langs de weg stond geparkeerd. De politie van Bureau Nieuwe Haven ging ter plaatse voor onderzoek.

Ondanks het feit dat er sprake was van een harde klap, raakte niemand gewond. De veroorzaker:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.