Dronkaard pleegt vernieling op politiebureau

7
dronken man

De politie in Suriname heeft afgelopen vrijdag een dronkaard aangehouden die flink tekeer is gegaan op het politiebureau en vernielingen heeft aangebracht aan een wand van het bureau.

In de avond van vrijdag 9 juli kreeg de politie van Waldeck (Nickerie) de melding binnen dat een zekere S.S. (39) dronken was en daarbij vreselijk tekeerging tegen zijn huisgenoten. De politie stelde een onderzoek in en S.S werd overgebracht naar het politiebureau ter ontnuchtering.

Daar ging hij flink tekeer tegen een agent en richtte bovengenoemde vernieling aan. S.S. die als verdachte werd aangemerkt terzake vernieling en belediging van een ambtenaar gedurende de rechtmatige uitoefening van zijn bediening, is na ontnuchtering aangehouden ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie.

Na gepleegd overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

7 REACTIES

 1. De mensen zijn radeloos. Deze gast op het politiebureau heeft waarschijnlijk verkeerd gestookte mineraalwater gedronken.
  gemodereerd

 2. Met een dronkaard ga je nooit in discussie.Hij is dan niet bewust van zijn omgeving en zijn handelingen.Het beste is hem op te sluiten en wachten totdat hij nuchter is en dan straf je deze dronkaard met de maximale gevangenisstraf die bestaat voor dronkaards.


  Maak melding

 3. Ik lees maar al te vaak over diefstal, berovingen, inbraak, moord of poging daartoe, verkeersongevallen door asociaal weggedrag, aanranding en verkrachting, geweld specifiek tegen vrouwen gericht, drugshandel, verslaving en aanverwante zaken.
  De reacties die ik dan onder de berichten zie stellen meestal de meest afgrijselijke straffen voor, regelrecht uit de middeleeuwen of perioden nog lang daarvoor.
  Mensen, bedenk dat de daders kind van het land zijn. Ze maken allen deel uit van de Surinaamse bevolking. Ze zijn kinderen van Surinaamse Ouders en kleinkinderen van Surinaamse Grootouders.
  In plaats van allerlei barbaarse straffen te bedenken zouden wij ons met z’n allen kunnen afvragen wat er met een volk moet gebeuren dat zijn eigen kinderen niet kan opvoeden. Want dat is wel de realiteit.
  Ik wil niet overkomen als iemand die al de genoemde wandaden goed keurt en ik moet bekennen dat ik de oplossing ook niet zo even tevoorschijn kan toveren. Een ding is zeker; we kunnen met z’n allen bidden tot we een ons wegen, dat zal zeker NIET werken.
  We kunnen wel over nadenken wat er fout ging. Meer in de zin van wat heb ik zelf aan bijgedragen of verzuimd te doen, waardoor de situatie is zoals hij is.
  En NIET, ik herhaal, NIET ons afvragen wat iemand anders gedaan heeft of heeft nagelaten met de huidige situatie tot gevolg.
  Dat is niet eenvoudig of makkelijk. Mang, je ziet echt niets wanneer je bezig bent de balk uit je eigen oog te peuteren. Pas daarna wordt het zicht langzaam aan weer beter.
  Maar, willen we terug naar een mooi Suriname, dan lijkt dit mij een onvermijdelijke stap. Laten we geen tijd verliezen en begin nu.
  gemodereerd

 4. Had hem een fles rum aangeboden, dan word hij wel stil, en doe er eerst een paar slaappillen in, als hij dat overleefd is het een geluk voor hem en anders dikke pech.🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.