VIDEO: Actievoerders ’s Lands Hospitaal blokkeren verkeer

22
VIDEO: Actievoerders 's Lands Hospitaal blokkeren verkeer

Actievoerders van het ’s Lands Hospitaal hebben vanmorgen het verkeer aan de Henk Arronstraat geblokkeerd. Dit nadat de bond bij het ziekenhuis in staking is gegaan.

Donderdag besloot de directie van het ziekenhuis om de opname van patiënten stop te zetten. Het is volgens hen niet verantwoord om zieken op te nemen, omdat de veiligheid en continuïteit van de patiënten niet gegarandeerd is. 

 

22 REACTIES

 1. Suriname verkeert in een alarmfase v.w.b. Covid-19 en dus is alle hens aan dek noodzakelijk.
  Dat deze staking momenteel zijn weerslag zal hebben bij de zieken staat buiten twijfel.
  Natuurlijk als er een familielid van de stakers opgenomen moet worden zullen zij wel zorgen dat het zo geschiedt.
  Moet jij worden opgenomen en heb je geen familie werkzaam bij het hospitaal dan heb je pech.
  Maar wat is wijsheid in deze? Staken om meer salaris ? Staken om afspraken die niet worden nagenkomen?
  Het niet nakomen van afspraken zal zijn reden hebben ook v.w.b. de niet gehonoreerde salariseisen.


  Maak melding

 2. =Als je die berichten volgt van de stakers hoop ik niet dat een familielid van mij/jou daar ligt, omdat men GEEN hart meer heeft voor de mede mens.

  Waar waren al deze stakers de afgelopen 10 jaren???? Er zijn zoveel achterstanden en beloftes gemaakt die niet zijn nagekomen door de vorige regering en alle vakbondsmannen/vrouwen hielden hun mond dicht. Ze waren toen blij gemaakt met een snoepje!!!

  De leiders van de vakbond denken nu wakker te zijn en houden zich niet aan de wetten en regels die de vorige regering toen had aangenomen. OPVOEDING!!!!!

  Tot nu heb ik bewondering voor de Minister van OW hoe hij antwoorden geeft op vragen die gesteld worden. Hij laat zich ook niet chanteren door geen enkele vakbondsleider. Ik hoop dat hij zo doorgaat.


  Maak melding

 3. @Ira, tijdens de vorige regering werden de arbeidsvoorwaarden door de regering goed nageleefd. De vorige regering voerde geen hardvochtig beleid om mensen het leven zuur te maken. De huidige regering voert een wreed beleid om de mensen te straffen Dit is mijn inziens barbaars.


  Maak melding

 4. @RobG
  Weer stront aan het uitkraaien?
  Weet je wat barbaars is?..15 landgenoten op koelbloedige wijze om het leven brengen en alles in je mars doen om gevangenisstraf te ontwijken!
  @Regering Santokhi
  Het is nu geen tijd om de surinamers te blijven verwennen.Ze zijn al gewend om elke maand in staking te gaan.Bouta zou gelijk op bedeltoer gaan, ergens lenen en dan uitdelen aan de stakenden. Bouta en de stakenden geven geen moer om het feit dat leningen terug betaald moeten worden.Dat is een koppijn van komende regeringen.
  De surinamers zijn nooit verantwoordelijk geweest.
  Het beste is om de stakenden te ontslaan en neem serieuze mensen in dienst.Bouta heeft ons land leeggeroofd iets dat de surinamers weigeren aan te nemen of gewoon…ze snappen het niet.


  Maak melding

 5. @Ray, het bestuur Santokhi zal uiteindelijk toegeven aan de eisen van de vakbonden. Maar reken erop dat er straks andere vakbonden bij hem langs komen om ook hun pakket van eisen bij hem neer te droppen.
  gemodereerd

 6. @ RobG

  Weet je wat barbaars is ? Dat je nog vrij rond loopt en stommiteiten loopt uit te kraaien dat is pas barbaars!! Ze moeten je onders te boven ophangen, en een staaf dynamiet in je hol stoppen, achterlijk idioot dat je de bent.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Steeds dat gelul hier over Boefdraad en 10 jaar NDP….en nu lees ik dat de stakenden maar moeten worden ontslagen. Het onvermogen om te regeren druipt er maar van af. “Wo set eng”
  Moet eigenlijk zijn” Oen no mang set eng” 200 dagen plan…neks..nul komma nul. Diaspora miljoenen…neks…nul komma nul.
  En bliiven jullie maar lullen over 10 jaar terug..de problemen zijn er NU. En Nu moet het opgelost worden. Heel veel succes. Oja straks nog nieuwe energie tarieven.. Zelfs de Staatsraad maak bezwaar tegen het tarievenstructuur. Kritiek hebben op deze regering is paars zijn. Zo dom zijn enkel reageerders hier. Niet eens een neutrale reactie… het is tegen beter weten is. Zal niet komen. Kijk/lees maar.


  Maak melding

 8. De afspraken zijn jaren geleden gemaakt en nooit uitgevoerd.
  Toen slikten ze alles, nu hebben ze zoveel vertrouwen in de Overheid dat iedereen maar lukraak staakt.
  Bondsman is ndp.
  Die vond dat suri alleen door buitenlanders kan worden gered. Zie video vorige staking.
  Plus een ziekenhuis waar verpleegkundigen een vaccin weigeren. Geeft te denken.

  Lekkere afleidingsmanoeuvre van de #5.
  Suri is te klein, alles komt uit. Tok.
  070721 Sun


  Maak melding

 9. Nederlands is een moeilijke taal Iran, je springt van de hak naar de tak en snap je helemaal niet garnaal. Je snapt geen ene M …van..of heb je niets te doen.hou dan je reactie voor je zelf.


  Maak melding

 10. @ Rob G: Toch begrijp ik steeds bij de acties dat de mensen opkomen voor beloftes aan hun gedaan soms al jaren geleden die nog steeds niet zijn nagekomen.

  Wat ik erg vind om te zien aan het stilstaand beeld van de blokkade, dat er ook een Ambulance vaststaat.
  Volgende week zullen ze weer klaarstaan om 1 of ander pakket in ontvangst te nemen als frontliners.


  Maak melding

 11. @GlennR
  Jij mamapiema.De ex criminele ndp regering heeft een land in chaos achtergelaten en geen koninkrijk.10 jaren geleden ging men om de haverklap in staking en het leek meer op een happening oftewel een gezellige bijeenkomst te zijn.Lekker niet werken want bouta zou geld gaan halen door op bedeltoer te gaan en als sinterklaas geld uit te delen.Die luxe bestaat niet meer.Tijd nu om mensen op te leiden die serieus zijn.Mensen die niet om de haverklap in staking gaan en werk verrichten en de boel niet stagneren met een hele boel rotzooi.
  O ja,de ndp bende is met de inhoud van staatskas vandoor en zijn nog steeds voortvluchtig.bouta en boefdraad, waar zijn ze!?


  Maak melding

 12. Kijk maar. zoals ik het voorspelde. Ray is de eerste..wie volgt? En dan nog een scheldwoord richting mijn, inmiddels overleden moeder, ai baja. Welk spul gebruik je Ray? moet gewoon top zijn. De vorige regering is al bijna 1 jaar niet meer aan de macht, en toch maar steeds weer foeteren op ze. Inderdaad tijd om mensen op te leiden die serieus zijn, want het afgelopen jaar was het een nepotisme en leugen strijd tussen coalitie partners.


  Maak melding

 13. haha wat een achterlijke hond denk je nou echt dat we het zand erover van die achterlijke rooie neegher boutserse gaan gebruiken.
  NEEEEEEEEEEEEEEEN zo lang die mpp boefdraad dokt, zo lang hij niet uit zijn hol of de hol van zijn schoonvader komt zullen we het blijven roepen
  BOEFDRAAD jij vuile vieze tering crimineel pe a monie de


  Maak melding

 14. @GlennR
  Ach,kijk,GlennR die laat weten dat hij zeer is getroffen door mijn woorden aan hem.Hij laat weten dat zijn hart en ziel heel erg geraakt zijn.
  Kom nou jongen ,je moet minder aan je zelf alleen denken.Kijk om je heen en je zal velen zien wiens leven tot hel zijn gemaakt door de vorige criminele ndp regering.Wat had je verwacht van regering Santokhi?
  Dat ze minder dan een jaar Suriname tot Paradijs zouden maken?
  En je baasje bouta dan?Het is hem niet gelukt in 10 jaren zo te doen!!
  Integendeel we moeten miljarden aan schulden betalen die hij heeft achtergelaten!
  Sinds 1980 heeft je baasje Suriname stuk aan stuk kapot gemaakt.
  Ps.mamapiema is een zelfgemaakte woord.het klinkt beleefd dan het echte woord zelf.


  Maak melding

 15. Het wordt tijd voor nieuwe standaarden en nieuwe, onafhankelijke en consument- / werknemer gerichte bonden of verenigingen en dus niet gelieerd aan een politieke partij !

  Vrijwel alle oude bonden hebben een politieke kleur en zijn ronselaars voor politieke partijen !

  Er moeten nieuwe en betrouwbare vakorganisaties worden opgericht !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 16. Alle autoriteiten, vechten tegen de Corona.
  Samenleving, vecht voor haar belangen.
  Zieken, vechten voor hulp.
  Weg blokkeren, heeft neks te maken met gehoord te worden.
  De regering, doet haar best om de chaos van decennialang op te ruimen en het land op de spoor te krijgen.

  En wat doen?


  Maak melding

 17. Aan Ray, Hinderlijk en anderen, vraag aan je President Santhokie wat hij tot 2 keer toe heeft besproken met zijn baas Bouta tot diep in de ochtend. Vraag direct ook waarom het straks bijna een jaar is waarom Boefdraad nog steeds niet op de opsporingslijst van Interpol staat.


  Maak melding

 18. Dat hoef ik niet te vragen het antwoord zal je niet krijgen, net zo min op de vraag waar Boefdraad is, waar is het geld van de bevolking gebleven (dit laatste weet ik wel en wel voor 100%!!!)
  Gissen kunnen we Santokhin is omgekocht of santokhin denkt zal me een worst wezen, ik doe net als bouiterse en doe neks, dan mag ik straks weer 5 jaar. dat zijn de opties, succes verzekerd
  ALLE Surinamers zijn schurken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.