Scholiere (17) onderweg naar school verkracht in busje

18
politie-ter-plaatse-suriname

Een 17-jarige scholiere in Suriname is vandaag verkracht in een busje. Ze stond vanmorgen op de kruising van de Nieuwweergevonden- en Kewalbansinghweg op de bus te wachten, om naar school te gaan.

De bestuurder van een grijs busje stopte bij haar en bood haar een lift aan. Zij accepteerde dit, omdat ze te laat op school zou aankomen.

De man reed daarna via verschillende wegen en ging uiteindelijk te Tawajariepolder, waar hij het voertuig heeft gestopt. Bij een onbewoond gedeelte is zij verkracht, waarbij de man haar zou hebben bedreigd met een mes.

Het slachtoffer heeft bij de Surinaamse politie aangifte van de verkrachting gedaan.

18 REACTIES

 1. Dit verhaal rommelt van alle kanten.Niks klopt.Ten eerste je gaat niet rijden met een vreemdeling omdat je bang bent te laat aan te komen op school.Vraag nooit een vreemde om een lift is wat je van kleins af leert….Deze story heeft een staartje en we gaan het straks horen..
  gemodereerd

 2. Een 17 jarige, is gauw te beïnvloeden.
  Het heeft zeker gerommeld in de bus.
  Een meisje had hulp nodig, een behulpzame idioot, had andere bedoelingen.


  Maak melding

 3. Ray
  Gelijk heb je Ikverdedig de chaffeur niet maar een verhaal heeft 2 kanten Laten ze heb eerst opsporen en zijn kant horen Hoe vaak is het gebeurd overal ter wereld vrouwen zeggen ze zijn verkracht Tef keba na soso leeeeee
  gemodereerd

 4. @Messi
  Met corona zo aan de gang hebben scholieren heel veel onderwijs verloren.Vreemd is het dat een scholiere lift vraagt van een onbekende omdat ze bang is te laat op school te zijn.
  Natuurlijk verdedigen wij beiden de driver niet ,hij heeft dat meisje niet met geweld in de auto gestopt noch heeft hij haar op klaarlichte dag gekidnapt.Dat meishe kon zijn hulp geweigerd hebben.
  Je verwacht van een zeventienjarige dat ze waakzaam is…maar helaas..ze heeft zelf om problemen gevraagd.

  @allen die sympathie tonen met de zeventienjarige…wel…begin je dochters te leren geen lift te vragen of geen lift te accepteren van een vreemde.De gevolgen zijn niet altijd prettig.Een dagje laat zijn op school is okay.
  gemodereerd

 5. =Bij sommige mannen is het een vloek dat zij die L niet in hun broek kunnen houden.

  Als deze gasten kinderen hebben of krijgen heb ik echt medelijden met ze.

  Ik zou zeggen:: neem een paar rode bijtende mieren en bind het vast aan die L
  gemodereerd

 6. Spijtig maar kom op het is niets nieuws in Suriname dus als je instapt bij een vreemde dan is dat gewoon vragen om moeilijkheden. Liever te laat op school dan instappen bij een vreemde persoon die je niet kent. Het is niet dat ze als 17 jarige niet op bewust is van zulke taferelen.


  Maak melding

 7. Jammer genoeg heb ik aan den lijve ondervonden, dat ook als je iemand kent je niet veilig bent. Gelukkig was God mij genadig en is het met een sisser afgelopen.
  En dat is het iedereen waarschuwt voor vreemdelingen, maar we moeten kinderen ook leren dat ze ook met buurman/buurvrouw niet mee mogen.
  Altijd eerst om toestemming vragen doet er niet toe wie het is.


  Maak melding

 8. Ray vuile vieze klootzak wat lul je toch slap.dus volgens jouw mag je iemand verkrachter als die bij jouw in de auto stapt.
  Ik kan me Echt boos maken om deze soort idioten die deze gasten niet veroordelen.
  Dus ray als je zus of je nicht of je dochter bij mijn in de auto in stap dan mag ik alles doen met ze.
  NEE ik moet met mij poten van ze afblijven.
  Ik hoop dat het een keer door dringend in jullie botte hersenen.
  Dat het geen vrijbrief is om je achterlijke gedrag te botvieren.


  Maak melding

 9. Ira onder aan die L zitten twee balletjes , die moeten ze kraken met een notenkraker , hij zal nooit meer meisjes of vrouwen een lift aanbieden.
  Ouders U moet echt de kinderen op alle gevaren wijzen als ze alleen de straat op gaan en dat ze nooit een lift moeten aannemen van een onbekende en ook niet van een bekende of familie lid , mits dat de ouders toestemming hebben gegeven dat ze met die persoon mee mag rijden , U als ouders hebt de zorg en welzijn van je kinderen ook al zijn ze al 17 jaar , zolang ze nog niet op eigen benen staan bent U verantwoordelijk voor hen.


  Maak melding

 10. Zo komt er ook een tijd voor het overlijden van de NDP. Gaan we elkaar dan condoleren of feliciteren? “Begrafenis vindt dan plaats op Ocer. Verzoeke geen rouwbeklag. Graag geen bloemetjes maar een donatie voor het Surinaamse volk” ­čśĆ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.