Binnenkort weer ijsjes van Fernandes Ice Cream in Nederland

10
Binnenkort weer ijsjes van Fernandes Ice Cream in Nederland

Binnenkort zijn de bekende Fernandes Ice Cream ijsjes weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Afgelopen week zijn namelijk meer dan 100.000 waterijsjes richting Nederland verzonden. Daarnaast zal binnenkort ook de Fernandes Cornetto verkrijgbaar zijn in Nederland.

Fernandes Ice Cream exporteert vanaf 2015 haar producten binnen de regio naar Jamaica, Barbados en Guyana. Directeur Elton Woei: “Het is ons een bijzonder genoegen om onze Srananman’s in Nederland weer van ons heerlijk ijs te kunnen voorzien.”

Het gaat om een trial in samenwerking met Surinam Air Cargo, waarbij de ijsjes te koop zullen zijn bij alle vestigingen van de pakkettendienst in de verschillende steden.

Ook zullen andere afnemers in Nederland, zoals onder andere Toko’s en groothandelszaken in staat worden gesteld om deze ijs producten te kopen bij Surinam Air Cargo.

De eerste container is afgelopen week uit Suriname vertrokken en is binnen 3 weken in Nederland. Fernandes Ice Cream N.V. is gecertificeerd volgens de Internationale Voedselveiligheidsnorm FSSC 22000. 

Er zal geregeld een container naar Nederland worden verscheept, naar gelang er vraag naar het ijs is laat het Surinaamse bedrijf weten. Vanaf 20 juli kan er voor bestellingen gemaild worden naar sales@fernandesice.nl

Team Fernandes en Surinam Air Cargo bij de container met ijsjes, die onderweg is naar Nederland.

10 REACTIES

 1. Niet zo onaardig doen.
  Fernandes kan de euro’s na de brand goed gebruiken. Steun ze en koop een ijsje voor je kids.

  Waar is die ad voor “femme fatale” gebleven? Zag het in een flits.


  Maak melding

 2. Fernandes zal wel marktonderzoek hebben gedaan en wel weten wat ze doen, maar ijsjes naar Nederland exporteren doet me onwillekeurig denken aan water naar zee dragen.


  Maak melding

 3. Het is te hopen dat de ijsjes tijdens vervoer niet ontdooien en water worden en als het in Nederland aankomen men ze weer tot ijs invriezen.


  Maak melding

 4. ijsjes kun je makkelijk zelf maken, wat limonade met een stokje
  erin en invriezen. En dan moet het helemaal uit Suriname komen.


  Maak melding

 5. Wat gaat zo’n ijsje wel niet kosten , 3-4 weken in een vriescontainer aan boord van een schip dan ladingskosten , vervoerskosten , uitlaad kosten , inklaringskosten en dan nog het transportkosten naar de punten waar het ijsje verkocht kan worden , dan nog de handelaar en tot slot de verkoper zal toch ook nog iets moeten verdienen aan het ijsje.
  En in Nederland kun je bijna op elke hoek wel een ijsje kopen , en wat dacht je van al die ijsjes in de supermarkten , elke week is er wel aanbiedingen in die supermarkten , maar Fernandes succes.


  Maak melding

 6. Mensen het gaat hier om dat je een stukje Suriname proef.en dan kan je lekker weg dromen naar de goede oude tijd.
  Zo ging het ook met de cherry en green punch.
  Nu is het niet meer weg te denken .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.