Eigenaren van houtconcessies herstellen Spari- en Coesewijnebrug

8
Eigenaren van houtconcessies herstellen Spari- en Coesewijnebrug

Concessiehouders van het Tibiti gebied in West Suriname, hebben met eigen inspanning de bruggen over de Spari- en de Coesewijnekreek hersteld. Met toestemming van districtscommissaris Marlene Joden en onder technische begeleiding van Openbare Werken, werden deze bruggen gesloopt en opnieuw gebouwd.

De boomstammen die eens geplaatst waren als leggers voor een hulpbrug over de Spari- en Coesewijnekreek vertoonden ernstige verzakkingen. Het rijvlak van beide hulpbruggen vertoonden aan de zijkanten enkele gapende kuilen en waren vanwege de staat waarin zij verkeerden, ontoegankelijk voor vrachtverkeer.

Bekijk hier meer foto’s:

8 REACTIES

 1. Sinds de VHP het voor het zeggen op Openbare Werken worden alleen maar blunders gemaakt Ze geven met deskundigen advies hoe de bruggen moeten worden hersteld. Dat hebben wij ook gemerkt met de noodbrug die zij in Commewijne hadden gebouwd met een container. Het werd een drama. Deze bruggen in West Suriname hebben geen lang leven te gaan. Ik heb geen techniek gestudeerd maar met een gezond verstand zie je dat er hier iets niet klopt. Kijk maar naar de foto. Deze brug is binnen de kortste keren stuk. Vooral bij regenbuien gaat de brug zwaar te lijden hebben. Het zijn zeer stuk voor stuk zeer onnozele geiten van de VHP die geen verstand van zaken hebben.


  Maak melding

 2. Vraag me inderdaad af welke projecten, OW ondertussen op de planning heeft staan. Roepen dat de wegen in Suriname in slechte staat zijn en vervolgens geen akties opstarten. Zet geen zoden aan de dijk. Nu ruim een jaar verder is deze minister nog steeds puin aan het ruimen en detective aan het spelen. Ondertussen rijd ik dagelijks tussen de 3de en 4de rijweg, en zal ik binnenkort een nieuw onderstel gaan moeten aanschaffen. Het is treurig. Complimenten aan de initiatiefnemers, alleen zo krijg je een brug die cruciaal is in het gebied. Wacht maar niet op initiatief van de overheid


  Maak melding

 3. robg en konsensi , stelletje nietsnutters , en deze brug wordt hersteld door jullie bloedeigen ndp-ers die houtconcessies van jullie oppergod bouta gekregen , dus lullemijers geef niet deze regering de schuld maar zoek de schuldigen in jullie eigen gelederen , maar dat zien jullie niet met je rattenoogjes he poepsnuivers , en robje g als straks de eerste vrachtwagen met illegaal hout over die brug rijdt is het alweer stuk , en mocht het toch lukken staan ze , het vrachtje illegaalhout al op te wachten bij de haven , , de tweede vrachtwagen zakt door de brug , en kunnen ze weer opnieuw beginnen met herstellen , , ha ha ndp denkt dat ze bruggenbouwers zijn , maar robje g de ndp is een maffia bende en jij bent daar lid van , dus zwarte droplul jij bent medeveroorzaker dat ons land Suriname totaal wordt vernietigd


  Maak melding

 4. robg komt er ook nog een brugleuning die paars gekleurd is , kan je zo doen hoor want verder ziet het niemand ha ha ha 😁😁😁 o ja alleen de πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€


  Maak melding

 5. Liever iets dan niets, maken jullie eens een goede brug van beton. Men heeft niet eens beton gestoord aan de voet van de brug. Bij zwaar regenval is er weer een verzakking.


  Maak melding

 6. RobG 9 juli 2021 At 01:29
  Het zijn zeer stuk voor stuk zeer onnozele geiten van de VHP die geen verstand van zaken hebben.
  ============================================

  Mmmmm, geiten zijn goed. Ik denk dat ieder normaal mens liever zoveel mogelijk geiten op z’n erf wil hebben in plaats van een stel vieze vuile rioolratten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.