Verkeersdode is 31-jarige Omar Nathan Peiter

6
Verkeersdode is 31-jarige Omar Nathan Peiter

De man die zondagavond tijdens de total lockdown om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wilhelminastraat in Suriname, is de 31-jarige Omar Nathan Peiter. Het slachtoffer verloor het leven, nadat de auto waar hij in zat van de weg raakte en tegen een schutting knalde.

Het voertuig kwam vanuit de Thurkowstraat en ging richting centrum. Bij een flauwe bocht verloor de bestuurster de controle over het stuur, met als gevolg dat de auto aan de rechterzijde van de weg tegen een schutting knalde. Nathan, die als bijrijder in het voertuig zat werd eruit geslingerd en overleed ter plaatse.

De chauffeuse raakte bekneld en moest door de Surinaamse brandweer worden bevrijd. De andere bijrijder, ook een dame, werd samen met haar naar de SEH vervoerd.

Hoe hard de klap was, blijkt ook uit de staat van het voertuig na het ongeval:


6 REACTIES

 1. Dit is wel opvallend::::
  1. total lockdown = de regels overtreden
  2. Nathan, die als bijrijder in het voertuig zat werd eruit geslingerd en overleed ter plaatse.==geen gordel om


  Maak melding

 2. Ik hoop dat ze de rest van hun leven goed kunnen slapen😂🤣, tijdens de lockdown, en dan medeschuldig zijn aan een dodelijke aanrijding😉. Ik zal je het maar te doen geven.☝


  Maak melding

 3. sing sing sing sing sing sing , wat een oen ben jij , die lockdown is er om mensen te beschermen , maar ja als ze tijdens lockdown toch de straat op gaan en ze veroorzaken ongelukken is het wel hun fout , en het ligt niet aan de regering of de politie maar aan die klojo’s zelf


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.