Dode en gewonden bij verkeersongeval Wilhelminastraat

0
Dode bij verkeersongeval Wilhelminastraat

Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wilhelminastraat in Suriname, waarbij deze auto betrokken was, is zondagavond een man om het leven gekomen. Twee gewonden zijn met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de auto tegen een schutting is aangereden. Het voertuig reed richting centrum toen de bestuurder de controle over het stuur, ter hoogte van de Pater Weidmanstraat moet hebben verloren.

De klap veroorzaakte een enorme ravage. Ook het voertuig raakte flink beschadigd, zoals op de foto te zien is. Door de botsing raakte een inzittende bekneld. De Surinaamse brandweer werd erbij gehaald voor assistentie.

UPDATE – Het slachtoffer is de 31-jarige Omar Nathan Peiter:

Diverse eenheden van de politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek, zoals op onderstaande foto te zien is:

Het lichaam van het slachtoffer is op de berm en de politie doet onderzoek.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.