‘Politie onderzoekt dood van vermiste 18-jarige jongeman’

6
Politie onderzoekt dood van vermiste 18-jarige jongeman

Eerder deze week werd via Facebook gevraagd om in Nederland uit te kijken naar de 18-jarige Rodinho Breinburg. De jongeman was al enkele dagen vermist en de ongeruste familie plaatste dinsdag oproepen via Facebook, met het verzoek om hem te helpen zoeken.

Zaterdag liet zijn vader Petje Olijfveld-Darson echter weten, dat de jongeman is overleden. De omstandigheden rond zijn vermissing en dood zijn niet bekend. Volgens de diepbedroefde vader uit Amsterdam, is de politie met de zaak bezig.

Op Facebook zei hij hierover: “Voor de mensen die met vragen komen over wat er met mijn zoon is gebeurt; ik kan geen antwoorden geven, ik heb de kracht er niet voor. De zaak is in handen van de politie.”


6 REACTIES

 1. Hij is aangespoeld in België.W.s een afrekening in het criminele drugscircuit zeggen politiebronnen.Hij was woonachtig in Amsterdam-Zuidoost.


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ‘Politie onderzoekt dood van vermiste 18-jarige jongeman’

  Eerder deze week werd via Facebook gevraagd om in Nederland uit te kijken naar de 18-jarige Rodinho Breinburg.
  De jongeman was al enkele dagen vermist en de ongeruste familie plaatste dinsdag oproepen via Facebook, met het verzoek om hem te helpen zoeken.

  Wel BREAKING NEWS: 22-6-2021 Bron: (ad.nl)

  Nederlander (18) dood gevonden in België, kwam eerder in opspraak met berucht Snapchatfilmpje.

  MOGELIJKE AFREKENING:
  Op een oever van de Schelde in België is zaterdag het lichaam van een Nederlander gevonden.
  Het gaat om de 18-jarige Rodinho Breinburg uit Amsterdam.
  Hij is mogelijk slachtoffer van een afrekening in het criminele milieu, bevestigen bronnen. Breinburg kwam eerder landelijk in opspraak toen hij een filmpje op Snapchat plaatste waarop hij lachend een oudere man vanaf een scooter van zijn fiets trapt.

  Breinburg stond te boek als een jongen van de straat uit de zogenaamde H-buurt in Amsterdam-Zuidoost.
  Hij voetbalde in de jeugd van FC Amsterdam. Of en in hoeverre hij in de drugshandel verwikkeld was geraakt, zoals veel jongens en jonge mannen uit Zuidoost, onderzoekt de politie nog.

  Op sociale media werd vorige week opgeroepen informatie te delen over de vermiste Breinburg.
  Zijn vader plaatste in de nacht van zaterdag op zondag op Facebook een bericht waarin hij iedereen bedankte die hem heeft gesteund:
  ‘Jammer genoeg is mijn zoon overleden’. Op een foto van Breinburg: ‘r.i.p. mijn prins’.


  Maak melding

 3. Yep!
  Afrekening in het criminele circuit!
  Wanneer je een fietsend oudje zomaar een trap geeft omdat je er een kick van kreeg, beland je uiteindelijk zelf in een berm.
  Wet van karma.


  Maak melding

 4. Nou@Esmerald als de wet van Karma bestond dan waren mij kwelgeesten allang dood ik heb nog ergere dingen meegemaakt maar bij mij werkt de Wet van Karma niet. Hoe is het mogelijk. Politie gebruikt snuift zelf drugs heroine en cocaine enz en politie noemt surinamers altijd drugsgebruikers ook mij klootzakken. Ik vind het zielig voor de jongen. Echt triest. Zo eng kon de man van de fietst vloeken zeker een blanke duivel hun worden nooit gestraft of @ Wat deze jongen zijn familie wens ik veel sterkte ik wacht op onweer ik haat mooi weer. Onweer lekket met regen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.