Grote hoeveelheid drugs te Kaiman Grasie onderschept

3
Grote hoeveelheid drugs te Kaiman Grasie onderschept

De politie in Suriname is wederom op een grote hoeveelheid drugs in het land gestuit. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er maandagmiddag drugs zijn onderschept in het gebied bekend als Kaiman Grasie.

Het vermoeden bestaat dat het om een dropping gaat. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn momenteel nog op de locatie voor onderzoek. Of er aanhoudingen zijn gepleegd is nog niet bekend.

Het gaat in deze om 13 balen van vermoedelijk rond de 30 kg per baal. Dat maakt dat met deze actie een geschatte hoeveelheid van dichtbij de 400 kg is onderschept. De eenheid stuitte na gedegen speurwerk ook op een afgebrand vliegtuig welke vermoedelijk in verband gebracht kan worden met de onderschepte drugs.

Bijna een jaar geleden stuitte de politie in hetzelfde gebied op de resten van een afgebrand vliegtuig. Dit was een sportvliegtuig welk soort volgens de politie vaak gebruikt worden om drugs vanuit het buitenland naar Suriname te smokkelen:


3 REACTIES

 1. Alles beland zoals gewoonlijk in de wel bekende doofpot.
  Zaak Kalidien ( Hoor je niks meer)
  Zaak Oedit ( Hoor je niks meer. Wie heeft het land helpen ontvluchten?)
  Zaak Vliegtuig die begraven was en de piloot vermoord in Saramacca ( Hoor je niks meer)
  Zaak Oemrawsingh met een derde oog ( Hoor je niks meer)
  Zaak Boefie ( Hoor je niks meer. Was bekend dat hij in Cuba zit.)
  Zaak 40 containers hout ( Hoor je niks meer)
  De welbekende duikboot die verdwenen is. (Hoor je niks meer)

  En zo kan je een boek schrijven. Het lijkt net alsof de zelfde pot met een andere deksel aan de macht is!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.