maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAfgebrand vliegtuig aangetroffen in Suriname

Afgebrand vliegtuig aangetroffen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een afgebrand vliegtuig is ongeveer 20 km in het bos aangetroffen te Kaaimangrasi in Suriname. Naar Waterkant verneemt hebben jagers die toevallig daar waren het vliegtuig ontdekt en alarm geslagen.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. De autoriteiten houden ernstig rekening mee dat het zou gaan om een drugsvliegtuig. Nadere details volgen. (C) Waterkant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. De autoriteiten houden ernstig rekening mee dat het zou gaan om een drugsvliegtuig.
  Het is zeker weten dat er drugs mee is vervoerd / ingevlogen.
  Hopelijk zal Santokhi niet hetzelfde doen als andere bekende personen.


  Maak melding
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Afgebrand vliegtuig aangetroffen in Suriname.
  Vermoedelijk drugsvliegtuig aangetroffen aldus politievoorlichter Naarden.

  KPS afdeling Kapitale delicten.
  Niet uitgesloten dat ABRAHAMS hiervan op de hoogte is.
  Dus deze heel snel ophalen en flink verhoren.


  Maak melding
 3. Fer.E
  Heb enkele weken voor de verkiezing gelezen dat een zekere R.A. een piper heeft gevlogen naar Suriname en geland op vliegveld Zorg en Hoop, ondanks dat er een vlieg / landverbod was ingesteld in Suriname.
  Tot op heden niets vernomen over dit vliegtuigje

  j.bakra
  onder andere


  Maak melding
 4. Wordt na iedere geslaagde vlucht met drugs een vliegtuigje in brand gestoken? Dan zal Su een kerkhof worden van vliegtuigjes! Is trouwens een flinke financiële terugslag als je een vliegtuigje in brand moet steken, maar kennelijk vertegenwoordigen de kilo’s coke miljoenen dollars meer da het vliegtuigje.


  Maak melding
 5. Kartels zijn 24 uur per dag bezig met hun zaken. Is naiëf om te denken dat ze plotseling gaan stoppen en wachten op een wisseling van de macht.
  Die Amerikanen die slapen ook niet, ze houden alles in de gaten.
  Tegenwoordig kan men zelfs je (smart)phone tracen zonder dat het aan is. Alleen als je accu eruit is dan pas ben je untraceable. Waarom denk je dat bij die nieuwere modellen de accu moeilijk verwijderd kan worden…


  Maak melding
 6. Hong Kongfree, maar dat probeer,ik iedereen uit te leggen in mijn kenniskringen,ook als jouw telefoon niet aan is en de accu nog in zit, bij Google horen zij alles waar over je praat, en wat je interesse is?je wordt dus overal gevolg?de 5g antenne en masten is ook zo iets, neem bijvoorbeeld Pfizer, daar zit bolletjes in ,de 5 g masten werk het zelfde als een mobiele telefoon?met 5 g masten kunnen zij ook zien wie gevaccineerd is en wie niet, er zijn nog heel veel verassing voor de mensheid, neem zoals de g7 landen, dit gaat niet over de economie, voor de mensen, maar er wordt altijd over gepraat wat de bedrijven willen, dus zijn heel veel geheime gebeuren om de mensheid te volgen en te controleren, in het kort uitgelegd??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES