311 nieuwe besmettingen en 264 personen in ziekenhuizen

0

In Suriname zijn zaterdag 12 juni maar liefst 311 nieuwe besmettingen geregistreerd, na 705 keer testen. Dat zijn er 58 meer dan een dag ervoor. Ook zijn er weer 3 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus.

Dit blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in de ziekenhuizen is gestegen van 245 naar 264. Op dit moment zijn er nog steeds 35 patiënten op de intensive care.

Inmiddels hebben meer dan 100.000 mensen een eerste vaccinatie ontvangen. Ook dit weekend wordt flink gevaccineerd en wel bij het Politie opleidingscentrum (POC).

De cijfers van zaterdag 12 juni 2021:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.