10 coronadoden en 272 nieuwe gevallen; 90.000 vaccins aangekomen

8

In Suriname zijn woensdag 9 juni weer 10 coronadoden geregistreerd. Het totaal aantal personen dat in het land is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus is hierdoor gestegen naar 373.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er 277 nieuwe besmettingen zijn genoteerd na 656 keer testen.

Woensdag zijn ook 90.000 Astrazeneca vaccins, medische hulpgoederen, vaccinatie benodigdheden en Personal Protective Equipment (PPE), welke kosteloos door de SLM zijn vervoerd vanuit Amsterdam, op Zanderij aangekomen:

De cijfers van woensdag 9 juni:

8 REACTIES

 1. De situatie is alarmerend. Nu er voldoende vaccins zijn, zou de vaccinatiecampagne fors opgevoerd moeten worden, dus meer priklocaties openen. Het is een race tegen de klok….


  Maak melding

 2. Dit is het resultaat van het prudente beleid van deze blotevoeters!! Nu nog de balans opmaken tussen wie er pre- of post Covidvaccin is overleden, natuurlijk met de nodige filters.


  Maak melding

 3. Uhhh, kosteloos door de SLM vervoerd??? De SLM is geen privaat bedrijf! We hebben het hier over een staatsbedrijf……of weet WK meer dan wij bevroeden? Baja, spiet kom efu yu sabi!!
  Van wie is SLM nu dan, reeds na amper een jaar Chan-Ronnie? Wie is die weldoener of is het e.e.a. op de pof geschied? Wie het weet mag het zeggen.


  Maak melding

 4. Lucien 10 juni 2021 At 11:30
  Kafowroe…
  Je krijgt het spul al gratis en je wilt het ook nog thuisbezorgd hebben??
  Jo koe jo,..natuurlijk moet de slm het ophalen of wou je dat in je roeibootje halen??
  We kennen in Nederland ook de website ’thuisbezorgd’. Maar dan moeten wij wel extra betalen. Als je in Suriname woont kun je je straks gratis laten vaccineren.
  Als je niks zinnigs kan zeggen, zou je het je sieren als je die waffel dichthoudt. Of gooi je een balletje op in de hoop op versterking van je rioolratten-maten?


  Maak melding

 5. Luciano, de overheid is enige aandeelhouder van de slm, dus een staatsbedrijf, de goederen zijn door een Belgisch toestel naar hier gevlogen, dus op kosten van de staat. Alleen de zon, overstroming, is kosteloos.
  LUCIEN, wat heb je zo tegen alles wat deze regering doet, was de vorige beter?
  De vorige had toch vaccins kunnen kopen of niet. Covid had zn intrede gedaan tijdens de vorige regering en wat hebben die gedaan?
  Je mag kritiek hebben en deze ook ventileren op welke media en elk vorm dat je kiest.
  Geef een ander de tijd om z’n zaken op orde te brengen.
  Wat zou je doen als je zeer vermogend was????
  Je moet gewoon reflecteren naar een functie binnen de regering man.
  Aan wal staan en hoog Hollands praten zegt mn moeder.

  Wij moeten blij zijn, dat wij hier in Suriname, de helpende hand wordt toegestaan en door wie en met welke mpp vaccin is nu op dit moment niet relevant.
  Hulp vragen we en get komt significant van de Noordzee en ik ben ze meer dan erkentelijk.
  Ma goed, a moro mi sabi libi suma, a moro mu lobi mi dagu.
  NO BRUYA.


  Maak melding

 6. Lucien 10 juni 2021 At 11:30
  Uhhh, kosteloos door de SLM vervoerd??? De SLM is geen privaat bedrijf! We hebben het hier over een staatsbedrijf……of weet WK meer dan wij bevroeden? Baja, spiet kom efu yu sabi!!
  Van wie is SLM nu dan, reeds na amper een jaar Chan-Ronnie? Wie is die weldoener of is het e.e.a. op de pof geschied? Wie het weet mag het zeggen.
  ======================================================
  @Lucien
  Met jouw comment suggereer je dat de SLM een privaat bedrijf zou zijn geworden, vanwege het kosteloos vervoeren van de vaccins e.d.
  Waarom zou een particulier de vervoerskosten niet hebben betaald zonder de SLM in bezit te hebben.
  In jouw hoofd komt dat natuurlijk in op. Je gaat gelijk ervan uit dat of Santokhi of Brunswijk eigenaar is van de SLM.
  Als je maar kunt trappen en schoppen tegen de huidige regering, dan pas kun jij je happy voelen.


  Maak melding

 7. Lucien 10 juni 2021 At 11:24
  Dit is het resultaat van het prudente beleid van deze blotevoeters!! Nu nog de balans opmaken tussen wie er pre- of post Covidvaccin is overleden, natuurlijk met de nodige filters.

  @Lucien,

  Wie bedoel je precies met de blootvoeters! Heb het lef om ze te benoemen want je hebt ook het lef gehad dat op te schrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.