SLM onderweg vanuit Amsterdam met vaccins en medische hulpgoederen voor Suriname

6
SLM onderweg vanuit Amsterdam met vaccins en medische hulpgoederen voor Suriname

Een gecharterd vliegtuig van Surinam Airways is onderweg naar Suriname met 90.000 Astrazeneca vaccins, medische hulpgoederen, vaccinatie benodigheden en Personal Protective Equipment (PPE). De spullen worden vandaag kosteloos door het bedrijf vervoerd vanuit Amsterdam op vlucht PY993.

“Surinam Airways is zich als national carrier bewust van haar rol en verantwoordelijkheid als belangrijkste leverancier van diensten op het gebied van internationale luchtvaart en aanverwante diensten ten behoeve van de Surinaamse samenleving” zegt het bedrijf.

Surinam Airways Paramaribo, Peter de Wolf (Cargo manager Nederalnd), Lorenzo Dunker (Station manager) en de Surinaamse ambassadeur in Nederland, de heer R. Khargi hebben allen hun respectievelijke bijdrage geleverd aan het tot stand komen van deze zending.

“De luchtvaartmaatschappij wil vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren aan niet alleen het helpen bestrijden van Covid-19, maar ook zoveel als mogelijk het vaccineren in Suriname stimuleren”, aldus de SLM in een persbericht.

6 REACTIES

 1. Fantastisch!

  De goederen zijn dringend nodig. Meer dan 2000 besmet waarvan enkele thuis liggen met zuurstof, omdat er simpelweg geen plaats is in het ziekenhuis.

  De leeftijd van de slachtoffers daalt.
  Verschrikkelijk dit.


  Maak melding

 2. Zo snel mogelijk doorprikken en de total lockdown herzien. Het blijft op de dagen dat je naar de winkel mag veel te druk op straat. Beter alleen een avondklok en zorgen dat de mensen verspreid naar de winkel gaan. En ondertussen in hoog tempo vaccineren.


  Maak melding

 3. Hup Holland hup, laat Suriname niet in zijn hempie staan. Want samen kunnen
  we met het vaccine dit verschrikkelijke virus aan. Bedankt Noordzee!!!


  Maak melding

 4. is de slm al geprikt want weer draaien ze verlies , en ook gisteren moest een echte slm vliegtuig een soort noodlanding maken in Guyana iets met een klep op de vleugel , maar alles is goed gegaan , de vaccins zijn binnen met de cartervlucht van de slm vanuiut Amsterdam , en mensen de vaccins mochten gratis vervoerd worden zei de Haan van slm als gift ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.