Minister en directeur SLM plaatsen bloemen bij monument vliegramp

3
Minister en SLM CEO plaatsen bloemen bij monument vliegramp

Hedenmorgen omstreeks 09.00u vond de traditionele bloemenhulde plaats, bij het monument ter herdenking van de vliegramp welke op 7 juni 1989 in Suriname plaatsvond. De bloemstukken werden respectievelijk door de Minister van TCT, de heer Albert Jubithana, alsook door de CEO van Surinam Airways, de heer Paul de Haan geplaatst.

Vanwege de jarenlange band tussen Suriname en Nederland waren er veelal Surinaamse Nederlanders aan boord die op familiebezoek kwamen. Ook een deel van het kleurrijk elftal en de muziekformatie de Draver Boys was aan boord het vliegtuig.

Tijdens dit bijzonder moment hebben Minister Jubithana en Paul de Haan duidelijk aangegeven dat deze gebeurtenis een speciale plek heeft in hun hart. Dat de liefde ons mag blijven verbinden en dat een eventuele winst van de Surinaamse ploeg Natio morgen wordt opgedragen aan het kleurrijk elftal zeiden Jubithana en de Haan tot slot.

3 REACTIES

  1. Gun de doden hun rust ipv elk jaar weer hen uit te nodigen het ongelukkige voorval opnieuw mee te maken.
    Sommige van hen zitten voorlopig in de hemel. Maar pas op de Dag des Oordeels zal de Heere definitief beslissen wat hun bestemming zal zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.