woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto op z'n zij na aanrijding tussen drie voertuigen

Auto op z’n zij na aanrijding tussen drie voertuigen

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding vanmiddag tussen drie voertuigen, is een auto op z’n zij terecht gekomen. Het verkeersongeval vond rond 12.10u plaats op de kruising van Jupiterstraat en Siriusstraat in Suriname.

Een Nissan Cube reed over de Siriusstraat, komende vanuit de David Simonstraat en gaande richting Uranusstraat. Een Toyota Ist kwam vanuit tegengestelde richting. Het derde voertuig, een Ractis reed over de Jupiterstraat komende vanuit de Lunastraat en gaande richting de Coranastraat.

Bij de kruising ging de Nissan Cube over de Jupiterstraat en verleende daarbij geen voorrang aan de Ractis, met een aanrijding als gevolg. Door de klap kwam de Ractis op z’n zij terecht en kwam tegen de Toyota Ist aan.

De bestuurder van de Nissan Cube klaagde van pijn en is gewond afgevoerd. De politie van Geyersvlijt heeft de aanrijding in onderzoek.

Het derde voertuig:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ai mi Gado wanneer leren ze het nu om fatsoenlijk te rijden in SU. Gewoon verkeers regels na leven. Is dat soms zo moeilijk?. Ja dat krijg je met al die bestuurders zonder rijbewijs en door die lage boetes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES