VIDEO: Humberto Tan vanaf maandag 7 juni weer elke werkdag op TV

8
VIDEO: Humberto Tan vanaf maandag 7 juni weer elke werkdag op TV
Beeld (c) RTL

Humberto Tan is vanaf morgen, maandag 7 juni, weer elke werkdag te zien op TV. Hij presenteert namelijk de dagelijkse talkshow Humberto, die om 22.00 uur te zien is bij RTL 4.

In dit dagelijkse TV programma staat sport centraal. Er staat namelijk heel wat te gebeuren op sportgebied vanwege het EK en de Olympische Spelen.

De in Suriname geboren Humberto gaat in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in de actuele onderwerpen van het afgelopen weekend. Het wordt een programma vol nieuws, sport en entertainment.

Bekijk hier een teaser:

8 REACTIES

 1. Wordt die 3 weken later weer van de buis gehaald vanwege slechte
  kijkcijfers. In de zomer hebben mensen wel wat anders dan voor de
  tv te hangen . Niet goed voor zijn ego en zelfvertrouwen


  Maak melding

 2. Welcome back Humberto en succes toegewenst

  Denk ook aan jonge opvolgers m/v van Surinamers te trainen en mee te nemen in je programma’s.


  Maak melding

 3. Humberto Tan veel succes , jij en Jörgen Raymond en Roué Verveer en vele andere daar in Nederland hebben hun hart wel hier in Suriname liggen en ondersteunen op allerlei manieren om iets te doen voor hun vaderland , toffe kerels


  Maak melding

 4. Humberto lat je niet gek maken door die negatieve hollandertjes. Is een zeer negatief volkje. Ze proberen je al jaren te breken maar het lukt ze lekker niet🤣


  Maak melding

 5. Gratis tip aan Humberto: haal elke uitzending een priester of een dominee of een pandiet of een imam of een rabijn om zowel over voetbal/sport als over hun levensopvatting en hun godsdienst te praten. Dat boeit de kijker meer dan alleen en alleen voetbal/sport.
  Haal de gekste gasten: yogis, aboriginals, slangenbezweerders, papegaaitrainers, toekomstvoorspellers, zware ex-criminelen, hoeren, hoerenlopers, Alien onderzoekers, de man met de langste peinis, weet ik veel. Alles wat niet alledaags is. Dat is wat de kijkers boeit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.