Boze buurtbewoners barricaderen weg te Wageningen

15
Boze buurtbewoners barricaderen weg te Wageningen

Boze buurtbewoners hebben de weg bij de kruising Wageningen en Nieuw-Nickerie vanmorgen gebarricadeerd, waardoor de brug niet toegankelijk is. De mensen zijn verbitterd vanwege de problemen met wateroverlast, die nog steeds niet opgelost is.

De mensen zijn ten einde raad nadat ze meerdere malen aan de bel hebben getrokken bij de overheid, om hun problemen op te lossen. Ondersteuning hiervoor komt bij mondjesmaat zegt een van de actievoerende bewoners.

Ook speelt de huidige lockdown die door de regering in Suriname is ingesteld, een rol. Winkels kunnen niet open, tot frustratie van velen.

Door de barricade ontstond er een flinke file:

15 REACTIES

 1. 4 miljard gestolen, en nooit geklaagd, omdat ndp had neks te maken, die waren bezig de boel te bestelen, makkelijk prooi de regering brunswijk santhoki?dagoe sabi tak pe ding kras ding go?


  Maak melding

 2. Protesteren is een nationale sport in Suriname waar iedereen ongeacht leeftijd, sex, relegie, kleuren gewicht mag deelnemen. Vooral als de regering geen paketten uitdeelt. Als het droog is protesteren ze dat de regering niet voor water zorgt. Waar moet de minister het overtollig water sturen? Franco je was zeker nog niet geboren toen opa abrahams alle geld voor dijken in Commewijne had gestolen om drugstransporten voor zich zelf te beginnen.


  Maak melding

 3. FRANCO 11 4 juni 2021 At 18:41
  De trenzen en afvoerkanalen zijn tijdens het wanbewind van jou plee-sident 10 jaar niet schoongemaakt. Daarom heb je nu heb je natte voeten. Ben je nou zo dom of zit er een paarse balk in je oog. Ik denk zelf allebei….


  Maak melding

 4. ==In ieder geval is vanaf de jaren 80 door die moordenaar bouterse alle instituten kapot gemaakt en zij hebben ook nooit meer wat aan dit soort onderhoud gedaan.

  Ik heb met wat oudere mensen gesproken en aan mij is toen gezegd dat voor de jaren 75 altijd alle goten, kanaalen etc netjes op tijd werden opgehaald.
  Ook is gezegd dat mensen nu klagen over lange rijen en dat er geen brood te vinden is, maar in het verleden was het nog erger. Er was helemaal niets te vinden. De fam uit het buitenland moest mee helpen.
  Het volk vergeet wat bouterse toen gedaan had.

  Men gaf ook aan dat Su voor de derde keer onder bouterse in deze puinhoop terecht is gekomen.

  Naar mijn mening klopt het verhaal helemaal.

  Ik heb ook heel veel onderzoek gedaan, en kan zeggen dat bouterse en co werggerot mogen worden en opgevreten mogen worden door slangen.

  Wie in karma gelooft, moet een ding wel weten. Ook al zou je in dit leven de gevangenis niet in komen, maar zodra dood gaat en je weer op deze aarde tercht komt zul je wel afronden wat je tegen hebt gehouden.
  Kijk ook naar waargebeurde verhalen die er niet om liegen.


  Maak melding

 5. Deze achterlijke mensen hebben padikaft in hun onderontwikelde hersenen om zo’n belangrijk weg te barricaderen.wat kn de minister doen als ht overvloedig regent wegens klimaatverandering n daardoor alle kanalen n waterwegen overlopen?


  Maak melding

 6. Vandaag vernam ik uit een interview dat de 100 miljoen SRD die de regering beschikbaar had gesteld voor het opschonen van kreken en kanalen nu al op is. Wat the f u c k is er aan de hand. Dit zaakje stinkt naar corruptie. Friends & family hebben met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid lekker een onderonsje geregeld. Sari torie…..


  Maak melding

 7. Je hebt elitair denkenden,
  Mensen met een gemiddeld IQ,
  Domme mensen die niet goed kunnen nadenken,
  Huisslaven die naar hun baas luisteren,
  En helemaal onderaan heb je dan die Boutisten.

  Dat laatste doet er alles aan om alles wat krom is recht te praten. Van de coup in 1980 en decembermoorden van 1982 tot 2020. Met name de laatste 10 jaren NDP wanbeleid dat een ravage heeft achtergelaten in een mooi land. Een 2e Dubai die er uiteindelijk nooit kwam…


  Maak melding

 8. Prof naipal hft reeds verschillende keren aan de bel getrokken maar er wordt geen werk vn gmkt. Hij wordt genegeerd omdat hij iets voorspeld hft dat nog moet plaatsvinden in de toekomst dus voor surinaamse begrippen is er nog een zee vn tijd over en de kalf is nog op ht droge dus neks no fout.


  Maak melding

 9. Heb vandaag een reportage gezien van TBN over wateroverlast in een verkavelingsprojekt te houttuin . Vraag me dan af wat de mensen van OW te maken hebben met de domheid van deze mensen die daar zijn gaan bouwen zonder hun gekochte kavel te verhogen. Als je ongeveer 50cm onder straatniveau gaat bouwen en waar er niet eens een goot te zien is langs de weg, is het normaal dat bij elke regenbui je erf en huis overstroomd. Dus heren Rob.G en Franco denk na of kijk ook naar die situaties eer ge begint te pennen. !!!


  Maak melding

 10. @RobG,

  Kun jij mij de bron van dat interview noemen? Heb je eerder ook gevraagd om bronnen te vermelden over wat je leest c.q. hoort. Dan blijf je in gebreke, dus ook nu verwacht ik geen antwoord van je.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.