Nederlander teelt marihuana omdat 5 planten volgens hem zijn toegestaan in Suriname

13
Nederlander teelt marihuana omdat 5 planten volgens hem zijn toegestaan in Suriname
Beeld: Korps Politie Suriname

De Nederlander Abdoelbasier M. is op dinsdagavond 1 juni na verkregen informatie op zijn woonadres aan de Catharina Sophiastraat door de politie van het bureau Calcutta opgespoord en aangehouden. Deze man werd ervan verdacht marihuana te planten op zijn erf meldt het Korps Politie Suriname.

Toen de politie ter plaatse was, stelde zij een onderzoek in op het terrein. Daarbij troffen de wetsdienaren vijf marihuana planten aan, waarvan één meer dan drie meter hoog was.

Abdoelbasier verklaarde de planten te hebben geteeld, aangezien hij in het buitenland vijf marihuana planten mag bezitten en zulks ook in Suriname was toegestaan. Verder gaf hij aan de planten voor eigen gebruik te hebben geteeld.

De planten werden in beslag genomen, waarna hij samen met het verderfelijk spul werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de marihuanateler door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.

13 REACTIES

 1. pff al die grote aanplanten laten ze links-liggen.
  Willen ze naam.maken dat de hor wan witmang
  Gaan jullie echte criminelen pakken hoor.
  Zij die Suriname leeg roven bv of grotere marihuana plantage hebben of drugs lab
  Als die man geen handel drijft . Is zij. Erf a mag Prani sa a wani voor eigen gebruik 😎😎


  Maak melding

 2. Verderfelijk spul? Giem wan brik. KPS kan boefdraad. kalidien of de eigenaar van 100 container illegaal gekapt hout niet vinden maar voor 5 marihuana plantjes gaan ze tekeer als dolle honden.


  Maak melding

 3. Vijf marihuana planten noemt men in Suriname verderfelijk spul. Op de studentenflats Uilenstede (Amstelveen) en Zilverberg (Amsterdam Noord) hadden de meeste studenten meer dan vijf van deze planten achter hun raam staan en de meesten zijn niet naar de verdoemenis gegaan, maar gerespecteerde leden van de samenleving geworden. Het wordt tijd dat de politie in Suriname niet zo achterlijk blijft doen en duidelijk onderscheid gaat maken tussen soft drugs en HARD DRUGS.


  Maak melding

 4. Hermandad was opzoek naarad en kwamen toevallig deze moestuin tegen. Tevreden gingen ze toen aan de whiskey. Even geen tijd om Boefdraad achter slot en grendel te krijgen.

  Een tevreden roker is geen onruststoker. Een zuiplap wel.


  Maak melding

 5. Hermandad was opzoek naarad en kwamen toevallig deze moestuin tegen. Tevreden gingen ze toen aan de whiskey. Even geen tijd om Boefdraad achter slot en grendel te krijgen.

  Een tevreden rooker is geen onruststoker. Een zuiplap wel.


  Maak melding

 6. Hermandad was opzoek naar Boefdraad en kwamen toevallig deze moestuin tegen. Tevreden gingen ze toen aan de whiskey. Even geen tijd om Boefdraad achter slot en grendel te krijgen.

  Een tevreden rooker is geen onruststoker. Een zuiplap


  Maak melding

 7. Verderfelijk spul????? Hoeveel jaar loopt men achter in Suriname??? De wetenschap is ondertussen al zover om toe te geven dat er veel meer voordelen dan nadelen aan deze plant kunnen worden toegekend. Tabak.. sigaretten die ze de hele dag roken in Suriname, dat is pas echt slecht. Ook de “journalisten” die hier schrijven zijn nog blijven hangen in 1975. Sari tori…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.