11 coronadoden en 174 nieuwe gevallen op eerste dag van juni

10
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

Op de eerste dag van juni zijn er in totaal 11 coronadoden genoteerd. Het aantal personen dat sinds de start van de pandemie is overleden in Suriname is hierdoor gestegen van 302 naar 313.

Dat blijkt dinsdagavond 1 juni uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er 174 nieuwe gevallen aan het licht zijn gekomen, na 361 keer testen. Ook bedraagt het aantal COVID-19 patiënten in ziekenhuizen nu 216. Op de intensive care worden momenteel 33 personen behandeld, 3 meer dan maandag.

De cijfers van dinsdag 1 juni 2021:

10 REACTIES

 1. Laat je vaccineren en geen feesten dat kan altijd nog. THINK !!! COVID is niet alleen voor oude en zieke mensen morgen kan het aan jou deur staan. CORONA IS REAL..


  Maak melding

 2. @Indira

  Spreek alleen voor jezelf en niet voor iedereen.
  Dat jij behoort tot de groep die zich verzet tegen vaccinatie is voor jouw rekening. Mensen die zich wel laten vaccineren zijn verstandig.


  Maak melding

 3. Allereerst wil ik vooropstellen dat ik geen antivaxxer ben.

  Een vaccinatie is noodzakelijk voor kwetsbaren, maar bied nooit 100% bescherming. Jongeren die gezond leven en voldoende bewegen (=geen overgewicht) zullen al weinig baat hebben aan een vaccinatie.

  Het virus zal zich blijven muteren en ook al ben je gevaccineerd dan kun je toch besmet raken en anderen besmetten. Het enige wat wel gebeurd na een vaccinatie is je overlevingskans vergroten.


  Maak melding

 4. Regering Chan doet aan wanprestaties betreffende de Covid pademie. De minister van Volksgezondheid en minister van justitie moeten ze wegsturen.
  ER zijn maatregelen getroffen dat bepaalde mensen hun boodschappen kunnen doen. Heeft deze regering niet het voortschrijdend inzicht inmiddels verworven dat dit gaat leiden tot chaos. Chaos, hamsteren, paniek aankopen, het genereren van een drukte van je welste bij winkels wat je wou voorkomen. bevolking in paniek. Allemaal averechtse maatregelen. Denk dat deze regering me debet is dat de covid pademie uit de hand is gelopen.
  Chan: zachte heelmeesters maken stinkende wonden.


  Maak melding

 5. Ik bedoel dat mensen op specifieke dagen boodschappen kunnen doen. op de maandag, woensdag en vrijdag. Dit leidt tot chaos en gevaarlijke taferelen. Ik had deze regering slimmer ingeschat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.