7 coronadoden en 225 nieuwe gevallen geregistreerd

12
COVID-19
Archieffoto

In Suriname zijn woensdag 26 mei helaas weer 7 coronadoden geregistreerd. Ook is er een recordaantal van 225 nieuwe gevallen geregistreerd, na 536 keer testen.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder ook dat er 243 personen worden behandeld in het ziekenhuis en 35 op de intensive care. De ziekenhuizen zijn dus vol.

Ondertussen hebben 76.462 personen in Suriname een COVID-19 vaccinatie ontvangen. Voor 65.675 was het de eerste prik en 10.787 hebben twee prikken gekregen en zijn dus volledig gevaccineerd.

De cijfers van woensdag 26 mei:

12 REACTIES

 1. Wat een ramp. Dit krijg je ervan als je niet wilt luisteren, beseffen dat Corona geen spelletje is. De piek is nog niet bereikt, helaas. Sranansma tranga jesi.
  Families gecondoleerd🙏🏼🙏🏼


  Maak melding

 2. Dit was te verwachten ik zei t al gaat lopen naar 200 300 besmettingen persdag straks.nu moet er een totaal lockdown komen anders word dit erger.anders kan het niet.
  gemodereerd

 3. Lichtpuntje is dat ik in mijn omgeving mensen die erg twijfelden of ze wel het vaccin willen nemen nu toch schoorvoetend gaan. Logisch ook. Dit is anders niet meer in te dammen en hier is geen sociaal vangnet dus als je ernstig ziek wordt heeft je gezin niet meer te eten.


  Maak melding

 4. Booiiiiii en dat in een land met zo weinig bevolking. Sranang man tranga jesi!!!!!!!
  gemodereerd

 5. Gezien de opgaande trend doet de regering er goed aan om de vaccinatiecampagne op te voeren door meer locaties open te stellen waar men zich kan laten vaccineren.
  Wellicht moeten er ook meer voorlichtingscampagnes opgezet worden om twijfelaars over de streep te krijgen. De groep van niet gevaccineerden in Su is momenteel groter, daarom verspreid het virus zich steeds verder in de samenleving.


  Maak melding

 6. De grote besmetting moet nog komen door de protesten van de corrupte politie de vorige week.
  gemodereerd

 7. 60 deden totnutoe in Mei en wat doet de regering, niets, nada, notie. Het volk is overgeleverd aan de Goden. Ze verzuipen, gaan dood aan COVID of het verkeer, zijn extreem verarmd en President Chan aka A no mie is nergens te bekennen. Oh ja, hij ze “no lasi bribi” en daar moet het volk het mee doen. Hoe ze morgen gaan eten, overleef je de besmetting en is je woning helemaal onder gelopen, no spang no lasi bribi.

  Het is wel tekenend of een teken aan de wand, op 25-5-2020 is het misleidde volk gaan stemmen op de Vhp en precies 1 jaar later 25-5-2021 krijgen ze een stortvloed, alles is onderwater gelopen, zelfs begraafplaatsen.


  Maak melding

 8. Boesskowtoe 27 mei 2021 At 09:22
  Gezien de opgaande trend doet de regering er goed aan om de vaccinatiecampagne op te voeren door meer locaties open te stellen waar men zich kan laten vaccineren.
  =================================

  Er zijn momenteel niet voldoende vaccins.


  Maak melding

 9. dreai wij vragen niets en verdienen niets , maar jij galbak met je paarse ogen in die rattenkop van jou en je verdient wel wat he slampamper faya pepre en ocer betalen jou he dreai


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.