vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidRZW: Voice-note vrouw overleden na COVID-19-vaccinatie fake

RZW: Voice-note vrouw overleden na COVID-19-vaccinatie fake

-

Does Travel - naar Suriname

Er wordt momenteel een voice-note verspreid via social media, over het heengaan van een vrouw in het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) in Suriname na de COVID-19-vaccinatie te hebben gekregen.

Het RZW verklaart hierbij dat dit een fake news bericht betreft. De directie betreurt het ten zeerste dat er willens en wetens misleidende informatie wordt verspreidt om angst en paniek in de samenleving te creëren.

Op dit moment hebben 76.462 personen in Suriname een COVID-19 vaccinatie ontvangen. Voor 65.675 was het de eerste prik en 10.787 hebben twee prikken gekregen en zijn dus volledig gevaccineerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Zo diep en triest is het Surinaamse volk gezakt. Laat de verzender van het bericht zelf aan Covid lijden en heen gaan.


    gemodereerd
  2. Dit nep nieuws zal wel van Bordo afkomstig zijn.
    Deze gast is tot alles in staat. Van goedheid tot lafhartigheid. Hij heeft steeds laten zien dat hij in het bezit is van zware machine geweren, eenden letterlijk de bek omdraait en mensen via social media oproept zich niet te laten vaccineren. Domme krachten.


    gemodereerd
  3. Dat die vrouw is overleden zal wel een feit zijn en dat ze een opgezwollen trombose arm had zal wel een feit zijn. Waarschijnlijk trombose dat gewoon behandeld kan worden.
    Kom dan met de feiten dan pas zijn jullie geloofwaardig.
    En welke vaccin heeft ze gekregen anders is dit nieuws ook FAKE.


    Maak melding
  4. Dit is een sakasaka bongrobita, dagu soefisme habi moro tongtong. Schaamteloos je moeder erbij betrekken met je poffertjes porum.
    Is maar nu te hopen, dat je moeder de pijpen uitgaat en wil ik je idiote smoel dan zien.


    Maak melding
  5. Ik geloof niet dat het bericht fake is , omdat je achtergrond geluiden hoort die bij een ziekenhuis horen. Dat de vrouw gevaccineerd is en trombose heeft gehad dat lijkt mij zeer waarschijnlijk. Dat de behandeling daarna niet is opgepakt dat lijkt mij wel sterk, maar niet onaannemelijk. Om het bericht fake te verklaren zou men dus met de echte feiten op tafel moeten komen om het te weerleggen.
    Dat is mijn mening AUB OENG NO KOSIE !!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES