VIDEO: Boze buurtbewoners barricaderen weg bij Jagtlust

26
VIDEO: Boze buurtbewoners barricaderen weg bij Jagtlust

Boze buurtbewoners hebben vanmorgen de weg bij Jagtlust gebarricadeerd. Dit gebeurde op de plek waar eerder deze maand de brug wegspoelde en een container werd geplaatst als tijdelijke oplossing. Als gevolg van de actie ontstond er een flinke file op de weg.

De bewoners zijn boos omdat hun eigendommen zijn ondergelopen en vernietigd, na hevige regenval van de afgelopen nacht. De districtscommissaris was meteen ter plekke en heeft de buurtbewoners te woord gestaan. De actievoerders hebben hem de ruimte gegeven om de zaken voor vrijdag in orde te maken.

Een aannemer die daar bezig is met verkavelingsprojecten gaat de trenzen nu ophalen zodat het overtollige water kan wegstromen.

De bewoners waren verhit zoals ook te zien is in onderstaand filmpje:

26 REACTIES

 1. Neeh , geen land om te investeren. Veel te onstabiel.
  Voor het minste en geringste gaan ze de straat op.
  daar zetten we onze centjes niet.
  Leer eens geduld op te brengen, leer eens te luisteren, leer eens je niet te laten misbruiken.
  Leer eens na te denken.
  Niet?
  Ok, schijt dan maar


  Maak melding

 2. Hoe verhit ? Ik zie duidelijk het verschil wat beschaving betreft ; brullende bavianen VS beschaafde kuikens die de dc op een nette manier te woord staan. Met bavianen kan je geen een land opbouwen .
  gemodereerd

 3. Ga je percelen en erven ophogen. Je kan de regering niet blamen, dat het regent. Je hebt ook een eigen verantwoordelijkheid om je percelen en erven op te hogen en de sloten voor je perceel schoon te houden. Gooi geen rommel erin.
  gemodereerd

 4. HET VOLK IS IN OPSTAND.
  ZE HEBBEN OOK RECHTEN EN PLICHTEN- LAAT JE STEM HOREN.
  SU IS GEEN LAND OM TE INVESTEREN – WATER NAAR ZEE DRAGEN.
  Wat een Chaotische TOESTAND.
  Vechten om een menswaardig Leven.
  gemodereerd

 5. De regering veroorzaakt teveel stress bij de burgers. De brug was weggespoeld en deskundigen van Openbare Werken plaatsten een zeecontainer op de plek van de weggespoelde brug. Dat doe je toch niet. Door plaatsen van containers kan het water niet meer doorstromen. De vraag die wij ons dan moeten stellen is; Aan welke opleiding zijn deze VHP deskundigen opgeleid? Een ding staat vast. Als men geld heeft is het natuurlijk makkelijk om een diploma te kopen. Zij hebben geen goed opgeleid kader in hun gelederen. Dit is duidelijk een brevet van onvermogen van de politiek en van de medewerkers van Openbare Werken.


  Maak melding

 6. =Er is genoeg gezegd. SHAME Surinamers om je zo te gedragen.:::Leer inderdaad luisteren en breng geduld op.

  Sommige Surinamers lopen achter mensen aan en schreeuwen als een kip zonder kop, dit om hun eigen tekortkoming te bedekken, daarom zijn ze ook zo agressief. De goede niet na gesproken.


  Maak melding

 7. De minister van Openbare werken was te lax om het probleem grondig en stuctureel aan te pakken. Ad hoc oplossingen zijn tijdelijk en deugen niet..bovendien kost het alleen maar geld..dubbele investering…weer geld uitgeven. Laat de mensen omrijden en pak het probleem grondig en goed aan..maar nee alleen maar rommel. Hoe kan je nou een container plaatsen …echt een mislukkeling deze minister met zijn scheve tanden in zijn bek. En alle EZELS maar goed praten en mee praten…JA kikkers. Ophogen je terrein en de straten dan ???
  DIE TRENZEN MOETEN WORDEN OPGEHAALD EN ONERHOUDEN DOOR DIE 7 EVEN ARBEIDERS VAN OW. WORDT WAKKER…
  gemodereerd

 8. Maar Latour
  maar we hoefden dit nooit te doen. ineens moeten we zelf gaan werken, je bent gezellig. baja ik wil weer zoals vroeger. laat de heer hoefdraad voor ons gaan lenen mang . kan mij wat schelen als later anderen moeten gaan betalen. ik heb geen kinderen, dus .
  het is dat je het weet.


  Maak melding

 9. De minister van OW wil het volk straffen maar straft nu ook zichzelf door zijn eigen stommiteit.
  Minister houd de eer aan jezelf en stap op, want van tecniek, ontwikkeling en vooruitgang heb jij geen KAAS gegeten. Als jij een probleem met jezelf hebt moet jij het niet op het volk afreageren. Rancune en Haat zijn geen ingredienten voor ontwikkeling.


  Maak melding

 10. Deze regering plaats een container waar er een brug stond, water kan niet meer stromen en loopt over naar de percelen.

  En wat zijn de reacties van een paar leleku’s, de mensen moeten luisteren, ze moeten hun percelen ophogen, ze moeten zich gedragen.

  What about de schade die de mensen lijden door de onkunde van deze minister, blijkbaar worden ze gestraft.


  Maak melding

 11. De vraag die wij ons dan moeten stellen is; Aan welke opleiding zijn deze VHP deskundigen opgeleid? Een ding staat vast. Als men geld heeft is het natuurlijk makkelijk om een diploma te kopen. Zij hebben geen goed opgeleid kader in hun gelederen. Dit is duidelijk een brevet van onvermogen van de politiek en van de medewerkers van Openbare Werken.

  Want de ndp had zoveel opgeleidde kaders vandaar dat men cbvs had leeggeroofd en zoveel misisters verwisseld als onderbroek van hun oma’s.
  En als ze vinden dat ze capabel genoeg waren, waarom hadden zowel nationaal en internale financiele inatellingen hun deuren voor bouta gesloten en en dat ze het roer een maand eerder overgedragen dan?!
  En niemand is opgewassesn tegen de natuur. En by the way die bedoelde brug was gerehabilteerd door het bouwbedrijf djojo die aangetrokken was door de vorige regering, dus wat kom je nou uit je vette nek uit te kraaien?!! Wat men 10jaren heeft verbrast kan je onmogelijk binnen no time herstellen. En trouwens bouta reet likkers hebben hun 10jaren tijd gehad om zichzelve te bewijzen. En nu willen ze zich als een reddende engel voordoen. En over cry baby gesproken, wie gedrag zich nou als jongetje die bij mama op de schoot komt huilen over de beperkte spreektijd bij dna?
  Ja juist ja diezelfde bouta reetlikkers.
  A sem tikie ey wiep deng reet.
  Wat een toneel opvoering en wat een niveau.


  Maak melding

 12. En oja Njan Dringi Partij na wan fromu, wiwasi, bruja, nak pak panja, visieloze structuurloze partij die geleidt was door zogenaamde kaders met lange vingers. De geschiedenis liegen er niet om!!
  En als je het op een weegschaal plaatst vanaf jaren 80
  dan zult u zien en merken dat die slechte dingen het goede dingen ruimschoots overtreffen.
  Pres Chan keep it up with the goodwork.
  Blijf tig aantal de ndp als de boosdoener van de huidige situatie herhalen, dit omdat menigeen te kampen heeft met geheugen problemen.
  Bouta geeft zijn volgelingen 10 vissen om te eten.
  Maar Chan geeft zijn volgeling hengel zodat ze zelf honderden vissen zelf kunnen vangen en eten.
  En zie daar het verschil tussen deze twee.


  Maak melding

 13. Hohoho 10 jaar ndp, geen moer gedaan, de ndp en ndpers hadden 1 ding goede diploma om de imf en de surinamers op te lichten, dus oplichters en boeven bende ndp?leugenaar zijn het?


  Maak melding

 14. Als wij telkens terug blijven wijzen naar vorige NIETSNUTTEN en HUIDIGE LAPZWANSEN die alleen maar bezig waren en zijn om zich zelf te verrijken gaat dit probleem niet opgelost worden.
  Feit is dat onze huizen , wegen en landbouwgronden onder water zitten en wij dus deskundigen en mankracht nodig hebben voor de drooglegging. Kennis en Kunde dus en dat bezit deze MINISTER van OPENBARE WERKEN niet. Dus…….weg ermee. Wij hebben voldoende waterbouwkundigen in Huis, maar weigeren die aan te stellen om orde op zaken te stellen.


  Maak melding

 15. Ira 25 mei 2021 At 17:24

  =Er is genoeg gezegd. SHAME Surinamers om je zo te gedragen.:::Leer inderdaad luisteren en breng geduld op.

  Blijf jij maar luisteren en zwijgen met je onderdanig gedrag. WIJ voelen het dus ZWIJG als jij niets beter te zeggen hebt. EZEL…ONDERDANIG ZWIJN…WIJ LEVEN ANNO 2021 en willen een GOED BESTAAN…LUMMEL.


  Maak melding

 16. Voor de onoplettende lezers, de container was inwendig versterkt en de voor én achterkant waren OPEN. Het water kon er dus gewoon doorheen stromen.
  @RobG, je zit zoals altijd weer onzin te vertellen.


  Maak melding

 17. @Surimaribo man

  Bedoel je deze op de lijst leningen, zie
  no Broeja. (artikel wageningen).

  73) Djojo Bedrijven Groep SRD 12,7 miljoen / 9% rente

  Thanks yere, zo komt die gorilla uit de mouw. Minister OW, ik ga ervan uit dat er onderhoudskosten etc zijn ingecalculeerd in het contract. Restitutie vragen. Djojo heeft prutswerk afgeleverd.


  Maak melding

 18. als ik naar de video kijk valt mij direct op dat het steeds het zelfde soort mensen (vette dikke) zijn die alleen aan het klagen is. Wat heeft vorige regering in de afgelopen 10 jaar gedaan met de lening usd 4 miljard. De domme mensen moet gewoon geduld hebben er is geen geld in het land. Beste mensen probeer ook zelf iets te doen door je afvoerschoon te houden, jullie hebben genoeg vet in de afgelopen 10 jaar opgebouwd om nu keihard te werken.


  Maak melding

 19. @Robg,

  Als ze jou nou daar begraven, en je mond en kont open laten, kan het water ook makkelijk door stromen. Dan heeft niemand stress van jou hier op wtk met je onzin.


  Maak melding

 20. Esmerald bedankt voor dat opfrissertje.
  Dat bedoel ik. Over het algemeen is het vrijwel duidelijk dat bepaalde groep altijd van klagen houdt en minder iets bijdraagt.
  Het begint erop te lijken dat die purple kontvreters zich als een stelletje verwante kindjes begint te gedragen.
  En ipv dat men twee, drie, vier vrouwen opna houden kunnen zie iets nuttigs voor het land bijdragen.
  Maar nee na soso klage, klage omdat deng no mang luku deng buite vrouw.


  Maak melding

 21. Beste mensen Langzaam raakt de gemeenschap overhit en dat voorspeld niks goedts
  the highway naar een REVOLUTIE is al ingezet ,wy gaan met zn allen een economische vrye val
  maken,op nieuw beginen met nieuwe jonge politici en een rechtvaardig Suriname


  Maak melding

 22. Die minister die het volk beloofd heeft te laten verzuipen door de overstroming moet snel zijn biezen pakken. Dit Volk is echt te Lam en pikt teveel in zo een moderne tijd. Laat hij opdonderen liever gisteren dan vandaag met zijn rancuneuze smoelwerk vol scheve tanden.
  Hij heeft nu dacht ik voldoende geld om zijn gebit een beurt te geven. Opzouten. Zelf de mensen die op hem lijken laat hij langzaam verzuipen.


  Maak melding

 23. Deze wateroverlast is niet iets van een jaar maar zeker al 11jaren. De vorige regering heeft t in 10jaren niet opgelost hoe wilt de bevolking dat dit probleem in 1 jaar wordt opgelost. Ik denk dat Surinamers geduld moeten hebben.
  gemodereerd

 24. Blijf een leugen zolang mogelijk herhalen, dan wordt het een waarheid. Dat was de tactiek van Adolf Hitler en kornuiten. Men blijft maar dezelfde leuze herhalen en dat maakt dat Suriname niet kan worden opgebouwd, wat kapot is blijft kapot. Er zijn legio oplossingen voor de problemen, maar men weigert hiervan gebruik te maken. Sommige mensen kunnen alleen blijven regeren als er chaos is, en dat zal de geschiedenis ons leren.
  Aan de vrouwen van Suriname zou ik dit willen zeggen, blijf opkomen voor je recht om te protesteren, het maakt niet uit hoe je eruitziet, blijf protesteren het is jouw recht.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.