Ambtenaar die ‘ophitst en overheid vaak in kwaad daglicht plaatst’ aangeschreven door dc

31
Laptop-facebook

De districtscommissaris van Nickerie heeft afgelopen vrijdag een ambtenaar aangeschreven, die volgens haar vaker de Surinaamse overheid in een kwaad daglicht plaatst op social media. Ook zou deze ambtenaar ophitserig bezig zijn naar de gemeenschap toe.

Dat is te lezen in een brief die onderaan dit artikel ook staat. Daarin stelt dc Gobardhan ook dat de ambtenaar over de juiste houding en attitude moet beschikken, om adequaat te functioneren.

Volgens de dc is het gedrag van de ambtenaar niet toelaatbaar en wordt het onfatsoenlijk genoemd. “Derhalve spreek ik mijn ontevredenheid en afkeuring uit over uw gedrag als ambtenaar. Op grond van het vorenstaande wordt u bij deze in gebreke gesteld” aldus Gobardhan in de brief.

De ambtenaar heeft deze brief gekregen op 21 mei en moet zich binnen drie dagen, dus uiterlijk vandaag, verweren. 

31 REACTIES

 1. Deze zogenaamde ambtenaar is het niet waardig om ambtenaar te zijn. Hij heeft een voorbeeld functie maar gedraagt zich als een crimineel. Zeker een NDP’ER.
  Waarom haalde hij dit soort fratsen niet tijdens de 10 jaar Bouterse. Wat een hersenloze oerdomme paria.
  In plaats dat hij ons land helpt opbouwen verdoet hij zijn tijd om onbenullige het land in te sturen en mensen op te hitsen met zijn domme praatjes.
  gemodereerd

 2. =Deze persoon is het NIET waard om op kantoor te werken. Een ieder die het voor deze persoon opneemt moet echt voor een spiegel gaan staan, dit omdat je niet jezelf te kijk zet, maar het Surinaamse volk en land, omdat de wereld ook mee luisterd en kijkt.

  Ik blijf het zeggen:::: ontwikkeling en vooral de OPVOEDING speelt hier een groot probleem.

  KARMA zal zijn werk wel doen. Bah.


  Maak melding

 3. Deze ndp crimineel direct ontslaan,na de volgende verkiezing als zijn partij gewonnen heeft mag hij weer werken.
  gemodereerd

 4. De ‘ vrijheid van meningsuiting ‘ is in het geding. Dit soort verboden kwamen onder de vorige regering niet voor. Zo ze te zien voelt de Orange Movement de hete adem van het volk in haar nek. Een ding is duidelijk. Bij de Orange Movement heeft paranoia toegeslagen. In iedereen die kritiek heeft ziet men een vijand, een lid van de paarse brigade. Zij gaan echter voorbij aan het feit dat de regering Santokhi van meet af aan grote blunders maakt. Een deel van de ambtenaren laat duidelijk blijken dat men met het gevoerde beleid niet eens is. Santokhi en Brunswijk hebben een groot probleem. Zij worden bedolven onder een muur die zij dachten neer te kunnen halen.Ik heb helemaal geen medelijden met hen.
  ” Karma is een bitch ” zegt men.
  gemodereerd

 5. Je kan onmogelijk goed functioneren naar de gemeenschap toe als je zo te keer gaat op social media. Wanneer gaat de NDP en hun aanhang zich erbij neerleggen dat ze de verkiezingen verloren hebben. Niets constructiefs van deze gasten. Ze zitten gewoon te duimen dat het slecht gaat met switi Sranang.
  gemodereerd

 6. Ik stel voor om Leo Brunswijk erop af te sturen want zulke Surinamers schijnen meer in hun mars te hebben. Leo is altijd ondergewaardeerd hij kan minstens 10 banen aan. En zo kan elke parlementariër meerdere functies bekleden ze zwemmen in hun tijd en kennis, laat ze de vrije teugel en dan gaan we direct meemaken hoe ze de ene na de andere probleem voor Suriname wegtoveren.


  Maak melding

 7. De meeste ambtenaren zijn uit het paarse nest en kunnen het nu niet verteren dat ze weggestemd zijn, maar mensen laten we niet vergeten dat de NDP nog steeds veel zetels heeft gehad ondanks hun desastreus wanbeleid dus wees alert


  Maak melding

 8. Een ieder is vrij om te zeggen en doen wat zij of hij wilt. Geen enkele gatlikker zou me op het matje roepen. Laat je niet klein krijgen door dat mens. Je ruimt dr op als je ontslag krijgt
  gemodereerd

 9. Deze ambtenaar kunnen ze zeker niet zomaar ontslaan. Ambtenaren mogen ook kritiek hebben op de regering. Deze DC gast zijn boekje te buiten.
  gemodereerd

 10. Deze DC toont hiermee haar incompetntie. Dat je instaat bent een ambtenaar zo te bejegenen op zijn grondrecht van vrije meningsuiting geeft aan dat jouw intellectueel niveau ver beneden de norm is. Maar ook zegt het veel over de denkwijze in haar politiek huis. Na tijdens de verkiezingsperiode helemaal los te zijn gegaan, blijkt men niet instaat een koekje van eigen deeg te kunnen incasseren! Wedden dat zij hetr op school niet ver heeft geschopt? De vraag is nu natuurlijk, wat zij allemaal niet heeft moeten doen om DC te worden!!! Wie het weet mag het zeggen!! Gaan jullie maar los!


  Maak melding

 11. Als je in dienst bent van de overheid en je niet achter het beleid staat en het ook niet wil uitvoeren (je werk doen); kan je of ontslag nemen of ontslagen worden.
  Niet integere mensen zullen achter deze obstructie pleger staan en balken dat er vrije meningsuiting is. Maar je kan niet alladol alles zeggen, wat je wil. Er bestaat zoiets als verantwoording met wat je uitkraamt. Wil je niet onderwerpen aan het wettelijk gezag; prima. Hara dang. Niemand belet je. Vrij om te gaan. Anders moet je voor de consequenties instaan en op de blaren zitten.


  Maak melding

 12. RobG, de vorige regering, onder leiding van Bouterse, kende dit soort verboden niet? Ik heb geen zin om te onderzoeken of je de waarheid spreekt, maar als het waar is, dan heeft Bouterse blijkbaar van zijn fouten geleerd, want een vorige regering in de tachtiger jaren, waar hij ook leiding aan gaf, vermoordde je, als hij slechts het vermoeden had, dat je zijn regering tegenwerkte.


  Maak melding

 13. Dit is absoluut geen vrijheid van meningsuiting. Kolder

  Bij een sollicitatie van een beetje functie wordt er eerst gekeken naar je social media gedrag. Als je lekker los gaat met drank, halfnaakt, scheldpartijen etc, verwacht dan niet dat je wordt uitgenodigd. CV is gelijk prullenbak.
  Als jullie mee willen doen met de grote jongens, dan moet je je gedrag ook aanpassen.

  Er zijn genoeg cases waarbij werknemers zijn ontslagen vanwege politieke of rascistische uitlatingen, zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven.

  Dus… laat je niets wijs maken door het paars gespuis. Een ambtenaar heeft een voorbeeld functie. De DC heeft gelijk dit is respectloos. Op non-actief plaatsen.

  Minister Kuldipsing, tijd voor actie.
  Het ontslagrecht moet aangepast worden.


  Maak melding

 14. Ira 24 mei 2021 At 15:41
  =Deze persoon is het NIET waard om op kantoor te werken.

  Ira
  Wie heeft gezegd dat hij op kantoor werkt? Hij is misschien werkzaam als putjesschepper of al postbezorger of als wachter of als………..
  Dus niet voorbarig zijn met uw conclusies want dan kan het zo zijn dat het kantoorpersoneel zich beledigd voelt.

  RobG 24 mei 2021 At 15:58
  De ‘ vrijheid van meningsuiting ‘ is in het geding.
  Zo zie je maar weer RobG dat jij je weer bloot stelt aan zaken die wel wat zeggen over bijvoorbeeld of je werkt of niet.
  Probeer eens in Nederland, want daar trek jij je bijstand, je werkgever publiekelijk te beschadigen en je collega’s op te hitsen tegen je werkgever. Dan zal je meemaken dat de vrije meningsuiting zal leiden tot wellicht een waarschuwing / berisping an ja ook wel ontslag.
  Zo wil ik haast de conclusie trekken dat je bij de sociale dienst je centen ophaalt. Want als steuntrekker mag je alles schreeuwen op straat / social media want ze kunnen je niet ontslaan en waarschuwen helemaal niet laatstaan berispen.


  Maak melding

 15. @Henkes, ik ga helemaal niet ontkennen dat er dingen fout zijn gegaan in de 80-er jaren. Maar er zijn grenzen hoever je of men kan gaan met het leveren van kritiek. In de jaren 80 waren er serieuze plannen om met huurlingen het bestuur omver te gooien. De bewijzen zijn overduidelijk. Maar wat zie je nu gebeuren. De huidige regeringsleiders kunnen niet tegen een beetje kritiek. Men wil de protesten de mond snoeren.Men is bereid om zelfs mensen het land uit te zetten om de kritieken die worden geleverd. Thans hebben wij te maken met dictator Santokhi.


  Maak melding

 16. de DC lijkt de stommerik te zijn, en dat etaleert hij in zijn schrijven, omdat de ambtenaar bij wet minstens 30 dagen de tijd heeft om zich te verweren en na het oordeel van, in dit geval de DC, weer 30 dagen om zich te verdedigen tegen dat oordeel. Zo zie je dat er alleen maar stommeriken zitten als leidinggevenden in het overheidsapparaat.
  Deze ambtenaar zou als incompetent bestuurder de laan moeten worden opgestuurd.
  gemodereerd

 17. OPSTEKENDE GEDRAG.
  Wie zal erin TRAPPEN : LAAG IQ, Gestoorden, Boeven, HONGERLIJDERS, ect.
  Social Media is ook een Boosdoener: maar je INTELLIGENTIE is aller belangrijkste.
  Te veel Kapot makers, weinig BOUWERS in het Land.
  Het POSITIEF DENKEN, ALLER BESTE.
  gemodereerd

 18. Vooral de paarsen denken ten onrechte dat de “vrijheid van meningsuiting” gelijk staat aan het recht lasterlijke leugens en onzin te verspreiden.
  .
  En elke werkgever zal kritiek die op constructieve en beschaafde wijze geuit wordt waarderen maar lasterlijke onzin en smaad wordt door geen enkele werkgever geaccepteerd.


  Maak melding

 19. @Klaas, gedraai je niet als een idioot of zien de mensen die protesteren het verkeerd. Wij krijgen hartverscheurende verzoeken om hulp van mensen uit Suriname. Santokhi heeft er een grote bende van gemaakt. Er is volgens jullie niets aan de hand terwijl een ieder weet dat de situatie alleen maar erger gaat worden.


  Maak melding

 20. Robg la me nie lachen waar kom je met al die onzin vandaan.
  La me raden OCER .
  De DC heeft gewoon gelijk het heeft met imagoschade te maken.
  Bij imagoschade mag je iemand opstanden voet ontslaan.


  Maak melding

 21. robg annex luci-en-k…. , , elke vrouw die in de politiek zit en functies vervuld is in jullie paarse ratten ogen iemand die ongeschoold is , alleen niet als het een paarse ratvrouwtje is ( simons- viera ,alfonso , ingrid , en nog duizenden andere paarse rattenvrouwtjes) he schuimbekkers , , robje g robje g robje g jij bent toch homo en je laat die paarse rattenvrouwtjes toch links liggen he robje g.


  Maak melding

 22. Vaak lees ik dat deze persoon niet waard is om deze post te bekleden. Vertel u mij eerlijk, wie dan wel geschikt is. De waarheid schrijven blijft altijd hard aankomen. Hij mag toch ook zijn eigen mening hebben of niet.
  Kijk maar naar de afgelopen 10 jaren bouterse!
  Waar staat het land nu voor!!!
  Op hoge posten waar geleerden horen te zitten bemannen kleurlingen die amper hun handtekening kunnen zetten. Een stuk lezen en de inhoud begrijpen is ver van m’n bed show.
  Hoe komt dan het land vooruit!!!
  Met president Santokhi en vp is het niet anders.
  Staatsbezit wordt nu gestolen en geëigend. Zie de binnenlanden.
  gemodereerd

 23. Hoeveel imago schaden zijn toegebracht ten tijde van de regering bouterse. Kan iemand mij dat uitleggen!!!
  Land leeggeplunderd en bankroet!!!!!!
  gemodereerd

 24. Rob is my man. HEERLIJK man
  Hij gebruikt dezelfde opmerkingen die al die jaren over zijn ndpsekte leden is gezegd.
  Diploma gekocht enz. Hij herkouwt alles. Dan moet het behoorlijk veel pij hebben gedaan toch.
  Al die jaren zat het hem dwars, slapelose nachten heeft deze dwaas ervan gehad en nu denkt hij ik pak ze terug.
  Het heeft zooooooooooooooveel pijn gedaan.
  Lekker man


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.