VIDEO: Minister Ramadhin biedt verontschuldigingen aan na berichtgeving CDS

14

Minister Ramadhin heeft woensdag zijn verontschuldigingen aangeboden aan de samenleving, naar aanleiding van de berichtgeving van de Communicatie Dienst Suriname (CDS), over een full lockdown komend weekend. Woensdag kwam er een bericht van CDS naar buiten welk feitelijk nog niet naar buiten mocht gaan zegt de bewindsman.

In dat bericht werd een full lockdown voor het komend weekend aangekondigd van vrijdag tot maandag. Een half uur later kwam er ineens een ander bericht waarin het eerder persbericht over de lockdown werd ingetrokken.

Volgens de minister was het persbericht te vroeg en dus prematuur. Hij gaf verder aan dat de regering donderdagmiddag 13 mei komt met een officieel statement over de maatregelen.

Woensdagavond wordt er eerst gesproken met het Outbreak Management Team. Donderdagochtend is er vervolgens een overleg met de COVID commissie van De Nationale Assemblee. Daarna volgt een statement van de overheid.

14 REACTIES

 1. Waardeloos.. ga je laatste moment met maatregelen komen die zorgen voor onnodige drukte overal.
  Leren jullie niet??
  gemodereerd

 2. Deze wordt de tweede die naar huis mag waar blijf bronto of kronto hoe hij ook mag heten krijgen deze ook geen bazo kaart seting kon chan


  Maak melding

 3. Wat een chaos en een ongekende puinhoop. Dit is de zoveelste katalysator van woede onder de bevolking. Deze zwakkelingen kunnen niets. Hoelang gaat het volk dit nog accepteren. Continu belazeren zij de massa. De bevolking moet weten dat deze figuren hen in een zeer diepe armoede storten. Het wordt alleen maar erger. Gelukkig dat het volk hen steeds minder geloofd. Moet je ook de enge kop van deze minister zien. De leugen straalt hem uit de ogen. Weg met hem….! Deze narcist moet het veld ruimen.


  Maak melding

 4. RobG,
  Je vergeet even een paar kleine details. Je noemt de huidige regering zwakkelingen die niets kunnen, maar mij is opgevallen dat ze in tegenstelling tot anderen in ieder geval al in staat zijn om samenhangende volzinnen uit te spreken in welke ze van begin af aan hebben aan gegeven dat er zware tijden voor het Surinaamse volk aan kwamen (en komen) om dat de startpositie van deze regering behoorlijk minder gunstig was dan die van de vorige regering. De vorige beloofde nog al wat zaken die ondanks 10 jaren van flink geld uitgeven niet of niet geheel gerealiseerd zijn. Misschien vergeet je de beloftes van treinen, trams, huizen en wat al niet meer in dit verhaal. De huidige regering deed slechts 1 belofte en dat is de klus om het gat weer te dichten op te knappen en het was geen belofte maar wel een voorspelling die de huidige president deed namelijk dat het voor de Surinamers in Suriname zwaar zou worden en die voorspelling heeft niet 10 jaar op de plank hoeven te liggen om er achter te komen dat er niks van terecht zou komen.
  gemodereerd

 5. Weer het zoveelste geklungel van deze regering. De dictatoriale trekjes maken dat men allerlei protocollen ten behoeve van de democratie, wil overslaan. De riem van pakiratigri heeft zes gaatjes en pakiratigri heeft de broekriem helemaal strak aangehaald en toch zakt zijn broek van lieverlee naar beneden als hij dit soort berichten leest. Bovendien heeft pakiratigri o.a. een kleindochter van 4 jaar en denkt pakiratigri dat het hoog tijd wordt dat zijn kleindochter gaat solliciteren bij de Surinaamse regering. Veel slechter kan het niet worden. Weliswaar kinderarbeid ,maar nood breekt wetten! Anders ,komt het niet goed met Suriname. O wee, er zwaait wat voor de Surinaamse regering als zij de adviezen van de kleindochter van pakiratigri, niet opvolgt.


  Maak melding

 6. Donderdag lockdown en dan willen jullie weekend. Het volk pinaart al, hoe moeten ze eten zoeken en opslaan?? Waar moeten ze het geld vinden?? Waar komt dit stelletje debielen vandaag??
  Heeft 1 van deze mensen een denkvermogen??
  gemodereerd

 7. De minister moet niet iedere keer excuses aanbieden, maar ingrijpen.
  Er zit een rat binnen het CDS, die concept bekendmakingen op Facebook plaats.

  Het is mooi geweest, gooi die persoon eruit.
  Jullie zijn niet verplicht om met ratten te werken. Doe er nu iets aan.


  Maak melding

 8. Minister gooi die gasten toch eruit wanneer ze zonder toestemmnig berichtgeving voortijdig de deur uitbtengen.
  gemodereerd

 9. pakiratigri 13 mei 2021 At 10:34 en RobG 13 mei 2021 At 09:49
  Geklungel….?? Geklungel is in 10 jaar tijd 46 minister vervangen, het land leegroven en in armoedige staat achterlaten. Dan slaag je met vlag en wimpel voor het brevet van onvermogen…
  Die armoede is niet veroorzaakt door deze regering maar door de dompo’s van de ndp die jullie aanhangen. Ze deden niks, konden niks behalve bedelen om leningen om het land een ccc-status te bezorgen. Van ezels kun je ook niet verwachten dat ze een land tot ontwikkeling weten te brengen. Ik wil jullie niet beledigen, de waarheid komt vaak hard aan, maar jullie zijn nog erger zijn dan ezels in het quadraad want, dat jullie na zoveel wanprestaties van de ndp, het beleid van Chan bij het minste en geringste durven te bekritiseren, getuigd hoe het gesteld is met jullie realiteitsbesef. Jullie zijn de weg volledig kwijt en doen er goed aan wat te gaan leren ipv je tijd te verdoen op wtk en en heleboel onzin te plaatsen waar niemand op zit te wachten. Ik stel voor dat jullie beiden je pseudoniem veranderen in Boerikie.


  Maak melding

 10. robje g , ricje , franko , en die paki-rat igri, en alle donker paarse ratten , covid houd van jullie , want hij houd van paarse ratten die met wijd open bek van alles zitten te schreeuwen vooral leugens en dan vind covid een mooi gaatje om naar binnen te glippen en hij snijdt de adem af en er kan niet geschreeuw worden , en dan is het stil , muisstil , sttttttt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.