Minister Amoksi met delegatie naar Frans-Guyana voor werkoverleg

14
Minister Amoksi
Minister Amoksi

De Surinaamse minister van justitie Kenneth Amoksi is met een delegatie naar Frans-Guyana vertrokken voor werkoverleg. In de delegatie zitten de korpschef, een rechter en een lid van het Openbaar Ministerie.

De afspraken van het eerder bezoek van Amoksi aan Frankrijk zullen verder uitgewerkt worden. Het zal gaan over de grenssamenwerking tussen Frans-Guyana en Suriname, het rechtshulpverdrag en het aanpakken van corruptie.

Minister Amoksi lichtte zijn bezoek toe aan ABC Online:

14 REACTIES

 1. QQQ..

  Zie Hem Staan. Kennth Amoksie Beste Mensen
  Ik Vraag Me Af Welke Shampoo Deze Heer Gebruikt.
  Gebruikt Hij Nog De Zelfde Afro Kam Van 15 Jaar Geleden

  Ik Heb Me Laten Vertellen Dat Kennth Amoksie Binnenkort De Nwe Schoolhoofd Van Scholengemeenschap Sunny Point Wordt Dat Gaat Hem Zeker Sieren


  Maak melding

 2. Werkoverleg is maar een schijnwoord over grensoverschrijdend misdaad uit Suriname. Mensensmokkel, cocaine, goud, kwik, haitianen, brazilianen, loco lonnie, bordo noem maar op.


  Maak melding

 3. Aai baja Ivanof.
  Nog steeds niet overtuigd.
  Je bron klopt niet.

  Ondanks alle tegenwerking, boekt de minister suc6. Dat hele systeem is verrot, geen makkelijke baan.


  Maak melding

 4. IVANOF LIMBURG 7 mei 2021 At 14:18
  ====================================

  Walgelijk, zo’n inhouds- en respectloze opmerking van een vieze vuile paarse rioolrat als jou.
  Het zou je sieren je gore bek eens keer dicht te houden als niets te vertellen hebt.


  Maak melding

 5. Beste Mensen

  Een Ministers Post Moet Bestuurd Worden. De Heer Amoksie Is Geen Bestuurder. IK Ben Hartstikke Blij Dat Hij Gereageerd Heeft Op Die Vacatuur Die Open Stond. Scholen Gemeenschap Sunny Point. Daar Komt Hij Zeker Tot Zijn Recht.

  Hij Is Aan Genomen Heb Ik Me laten Vertellen.
  Amoksie Houd Van De Politiek Maar De Politiek Houd Niet Van Hem Dan Houd Het Gauw Op He.


  Maak melding

 6. De grens met FG is nou duidelijk.GPS. Nu schoonvegen van de mensen die daar niet horen. Grensbewaking van militairen – Een borderpatrol- zou mooi zijn. Een gespecialiseerde eenheid om de grens te bewaken. Oost, West en Zuid grens. De zee grens door de coastguard. Deze units kan dan drug vliegtuigjes spotten en dwingen tot landen en drones neer schieten.Mischien willen de Fransen meebetalen voor de pret.


  Maak melding

 7. limbo wie wil je aanpakken , paarse strontzak , en wat zeg je dan tegen een man , en wat zeg je dan tegen een vrouw , wat een oelewapper ben jij , als je iemand wil bedreigen doe het dan tegen minister Amoksie , maar dat lef zal je wel niet hebben , ,( misschien wel omdat je in de bijlmer zit he zwarte droplul ) , maar jij komt nog wel je mannetje of vrouwtje tegen , en we hebben dan geen medelijden met jou.


  Maak melding

 8. Moksaleisie, waarom is boefdraad nog niet aangehouden en waarom duurt het zo lang om hem op de opsporingsinstanties te plaatsen?
  Als ik in de dna zat, had ik jou het vuur aan de schenen gelegd, want daar zitten voornamelijk bankvullers! Sinds jou aantreden zijn jou wapenfeiten niet eens op een hand te tellen. Je bent een waardeloze slappeling.


  Maak melding

 9. IVANOF LIMBURG 7 mei 2021 At 19:08
  QQQ. . SABAKU

  Wat Ben Jij Man Of Vrouw
  Laat Weten Kan Ik Jou Gericht Aanpakken
  =========================================

  Gevoelige snaar geraakt?
  Bespaar jezelf de moeite, je komt by far niet in de buurt van dit niveau. Je laat jezelf keer op keer door anderen onderuit halen, hoezo zou je mij willen aanpakken. yu mus durf…hahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.