Bewoner maakt vuurwapen rover afhandig na overval in woning

3
Politieauto in Suriname

Twee onbekende mannen zijn vanochtend omstreeks 05.00u een woning aan de Pandit H. Ramsukulweg in Suriname binnen gedrongen. Ze verschaften zich toegang tot het huis door middel van braak, terwijl de bewoners lagen te slapen.

Een van de mannen was gewapend met een vuistvuurwapen en loste enkele schoten. De 26-jarige bewoner en zijn vrouw schrokken wakker, waarna de man des huizes in een worsteling met de gewapende man raakte.

De verdachte werd ontwapenend waarna hij en zijn kompaan in een onbekende richting vluchtten. Niemand raakte gewond. De politie kwam ter plaatse voor onderzoek en heeft het wapen dat in de slaapkamer werd achtergelaten, in beslag genomen. De verdachten konden niets buit maken.

De politie van De Nieuwe Grond heeft de zaak in verder onderzoek.

3 REACTIES

  1. Helaas komen ze bij mij niet inbreken. Ik wacht al nachtenlang met een geladen p…..l om me uit te leven. Het is alsof ze dat ruiken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.