Verdachte: ‘Huidige COVID-19 situatie in Suriname reden om drugs te gaan verkopen’

6
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade pleegden in de maand april een inval op een woonadres in de buurt van de Vierde Rijweg. Daarbij werd de 35-jarige Hendrik S. met drugs aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname (KPS).

Bij een onderzoek in de woning hebben de wetsdienaren 750 wikkels hasj, 97 wikkels marihuana en 68 wikkels cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Volgens verklaring van Hendrik is hij vanwege de COVID-19 situatie in het land, al zes maanden bezig drugs te verkopen.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie.

6 REACTIES

 1. Ja hoor! Straks gaat hij ook verklaren dat hij drugs verkoopt omdat het veel regent, of zeggen ; de koers is veel te hoog daarom ben ik drugs gaan verkopen…boi ga lekker tot bezinning komen achter de tralies.


  Maak melding

 2. Mix Chick 7 mei 2021 At 14:06
  En wat deed meneer Hendrik voor werk voordat hij zichzelf liet omscholen tot drugsdealer?

  Weet je dat niet? Het staat er toch? Hendrik Souteneur?


  Maak melding

 3. opdonderen met die hendrik de tuinman ( o ja hij is geen tuinman want werken ho maar niet voor mij he hendrik , ja alleen maar de paarse kleuterschool gehad en daar werd toch verteld he hendrikje nooit gaan werken , maar ga stelen en drugs verkopen , want je ziet toch hoe je oppergod bouta het doet , echt een waar verhaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.