Beveilingscamera legt dodelijke aanrijding Paramaribo-Noord vast

13
Beveilingscamera legt dodelijke aanrijding Paramaribo-Noord vast

Bij een aanrijding vandaag rond 13.00 uur tussen een vrachtwagen en een bromfiets op de hoek van de Mozart- en de Anamoestraat, heeft de bromfietser het leven gelaten. Een beveiligingscamera van een nabijgelegen pand legde het voorval vast op beeld.

Daarbij is te zien dat de bromfietser is overreden door de vrachtwagen nadat hij die inhaalde en in de dode voorhoek afsloeg.

Met het heengaan van de bromfietser is de verkeersbarometer in Suriname gestegen naar 34. Hieronder het vastgelegd beeld.

13 REACTIES

 1. Direct die man zijn rijbewijs afpakken nu zie jij dat hij helemaal niet geschikt is om achter het stuur te zitten.
  Veel te hard gereden op een plek waar het wegdek en nat is en onoverzichtelijk.
  Hoe kan deze man het niet gezien hebben de bromfietser is op nog meter voor zijn neus.
  Ik hoop dat de vp de familieleden van het slachtoffer op zijn kabinet gaat ontvangen


  Maak melding

 2. Wanneer wordt het verplicht dat je een rijbewijs moet halen voordat je op een bromfiets mag deelnemen aan het verkeer in Suriname? Bromfietsers hebben.vaak geen enkele kennis van verkeersregels, ze halen autos b.v. links in en schelden je ook nog uit als je links niet voldoende ruimte voor ze openlaat, zodat ze je links met een enorme snelheid kunnen inhalen.


  Maak melding

 3. Deze goudzoeker trucks zijn helemaal niet bestemd voor de normale wegen. Ze horen in de jungle thuis.

  Nat of droog wegdek, als je zo’n gevaarlijk groot voertuig bestuurd moet je ten alle tijde juist extra voorzichtig rijden.

  Die bestuurder zal voor de rest van zijn leven de last dragen dat hij iemand heeft doodgereden. Lijkt me ook niet prettig.


  Maak melding

 4. Ximaun, de bromfietser is geen tegemoetkomend verkeer, hij haalt de vrachtwagen in een bocht in, gaat voor de vrachtwagen rijden en inplaats van snel weg te rijden, mindert hij vaart, waardoor hij door de vrachtwagen wordt overreden. Ik zit net als jij vanachter de computer naar het filmpje te kijken, ik kan me dus ook vergissen, maar ik denk dat het niet de schuld van de truckbestuurder is dat dit verschrikkelijk ongeluk gebeurde.


  Maak melding

 5. Zolang je niet in zo een vrachtwagen hebt gezeten heb je geen idee wat je nou precies ziet. Denk niet dat het een pers.auto is. Die brommer heeft hy nooit gezien. En voortaan brommers rij achter die vrachtwagen ga niet ernaast rijden. Ook die brommer heeft geen idee gehad dat hy af zou slaan. Vreselijk en jammer.


  Maak melding

 6. @ROY SAN
  Let goed op wat je zegt ,als je nooit in zo een vrachtwagen heb gezetn hou liever j mond dicht want als je in zo een vracht wagen zit ga j niet zien als een bromfietser naast je is of intusen inhaald….
  gemodereerd

 7. Een bromfietser is altijd LASMANG!! dus rij liever EXTRA voorzichtig al heb je voorrang!! jammer dat hij zo moest gaan. RIP
  gemodereerd

 8. inhalen op een kruising?
  hoe dan ook?
  altijd stom
  volgens mij heb je met rijles geleerd dat niet te doen

  oh ja…. die heb je niet nodig als bromfietser..
  dan is het wel duidelijk waar het probleem zit
  gemodereerd

 9. Maar als die bromfietser jw inhaald hoe hoog j ook zit maar j mee rijder kan dat verkeer vr u kijken en als de bromfietser ingehaald zou hebben had die man hem moeten zien bij het beschrijven van die bocht hem niet overrijden kom now k rij dotwagi


  Maak melding

 10. En beide zouden rechtse bocht mken en die bromfietser heeft het bocht beschreven om vr die truck weg te gn rijden maar die truck moet op zn snelheid letten kijk hoe snel hij springt uit die truck hij kon remmen maar deed niet dat hoe ver is hij van de bromfietser toen hij remde niet ver en j hoorde het rem op de video beeld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.