VIDEO: Bromfietser dood na aanrijding met vrachtwagen in Paramaribo-Noord

12
Bromfietser dood na aanrijding met vrachtwagen in Paramaribo-Noord

Het verkeer in Suriname heeft wederom een dodelijk slachtoffer geëist. Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bromfiets rond 13.00 uur op de hoek van de Mozart- en de Anamoestraat, heeft de bromfietser het leven gelaten.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

UPDATE: Een beveiligingscamera heeft de aanrijding vastgelegd op beeld. Daarbij is te zien dat de bromfietser is overreden door de vrachtwagen nadat hij die inhaalde en in de dode voorhoek afsloeg.

12 REACTIES

 1. Gruwelijk beeld. Erg dit wens je niemand toe. Vrachtwagens verplichten om een camera systeem op te hangen, zodat ze de dode hoek in de gaten kunnen houden bij het afslaan links of rechts. Die vrachtwagen had ook een behoorlijke vaart. Had haast om de hoek om te komen.


  Maak melding

 2. Heel trieste gebeuren de vrachtwagen chauffeur heeft geen enkele schuld van deze dodelijke ongeluk
  De Bromfietser is uitgegleden voor het vrachtwagen
  Ik Condoleer de Familie en vrienden en kennissen van deze slachtoffer
  Ik hoop dat de Vrachtwagen Chauffeur deze trauma kan verwerken en zo nodig hulp krijgen


  Maak melding

 3. Iwan hoe zo vrachtwagen chauffeur heeft geen schuld.
  Doorgaande verkeer heeft voorrang en de bromfiets ging rechtdoor. Dus hij had voorrang.die Vrachtwagen sloeg rechtsaf.
  Hij moet eerst goed kijken voor dat hij rechts afslaat.
  Geen wonder dat er zoveel aanrijdingen gebeuren in Suriname omdat ze de regels niet kennen.
  gemodereerd

 4. Franco al had de vrachtwagen haast,…….in geen enkel land in de wereld is toegestaan om op een kruising in te halen……en zeker ook niet bij deze….


  Maak melding

 5. Koosbanti jij bent een koe….die bromfietser heeft duidelijk ingehaald en je kan nooit op een kruising inhalen ,dat wat de bromfietser deed was niet sorteren ,dat was letterlijk inhalen op de kruising


  Maak melding

 6. @Koosbant, jij woont duidelijk niet in Su. Als die bromfietser rechtdoor moest dan hoort hij aan linkerzijde te rijden, mits hij de truck rechts wilde inhalen en de richtingwijzer van de afslaande truck defect is, zoals gewoonlijk hier in Su. Is uiteraard not done om op een kruising in te halen.
  Hoe zit het trouwens met die honderden cameras van het safe city project ????


  Maak melding

 7. Moge zijn ziel in vrede rusten

  Sterkte aan de familie tiegewenst

  In een bocht mag niet ingehaald worden. Het is onoverzichtelijk, tegenliggers die je niet ziet aankomen, de snelheid van een bromfiets in vergelijking van een auto is veel lager en is niet mogelijk. Je bent de veiligheid van alle verkeerdeelnemers en jezelf in gevaar door in een bocht in te halen.

  De regering van Z.E Chan en ZE RB
  kunnen beter beter een wet maken dat bromfietsers een bromverkeersexamen moeten doen en als ze er voor slagen een bromfietsbewijs voor krijgen.

  In Suriname kennen vele verkeerdeelnemers de verkeersregels niet, maar nemen ze deel aan het verkeer. Ze vertrouwen op kennis en ervaring die vaak niet volgens de verkeersregels en verkeersveiligheid zijn.

  De hoogste tijd dat er op de tv door de verkeerspolitie een voorlichtingsprogramma komt voor de Surinamers.


  Maak melding

 8. – In halen in een bocht?
  – nat wegdek!
  – snelheid verhogen?
  – tegenligger! bromfieters op de weghelft vd tegenligger en wil terug naar zijn weghelft, waar net naast/voor de vrachtauto rijdt en wil met zijn lagere snelheid voor de vrachtwagen komen
  – bandprofiel bromfietsbanden?

  Verkeerde besluit genomen, de verkeersregels niet kennen en ook niet toepassen.

  Laat alle verkeerdeelnemers, hier een les uit leren. Voor degenen die de verkeersregels net kennen, ga een cursus hiervoor volgen en deze ook in de praktijk toe te passen.

  In wezen horen alle verkeerdeelnemers m/v een cursus verkeersregels moeten hebben gevolgd en een examen hiervoor af te leggen bij verkeersdeskundigen die de verkeersregels kennen. Ook het onderdeel pas je ze goed toe in het verkeer moet een onderdeel zijn van deze examen.

  Vele mensen kennen de verkeersregels niet. Men ken wat regels, maar deze zijn niet voldoende om oa een bromfiets in het verkeer te mogen rijden in het verkeer. Ook de autobestuurders kennen de verkeersregels niet en weten deze niet goed toe te gebruiken in het verkeer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.