Moeder slaat 9-jarige dochter bewusteloos

20
Archieffoto - Politie en ambulance in Suriname.

Een moeder in Suriname heeft haar negenjarige dochter vandaag zodanig geslagen in Paramaribo dat zij het bewustzijn heeft verloren. Het kind had ook een diepe snijwond aan haar hoofd.

Vermoedelijk heeft de vrouw haar kind met de hak van een schoen geslagen. Het meisje moest met de ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. De politie zal haar nog horen over de mishandeling.

De moeder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het onderzoek is nog gaande om de reden van de mishandeling te achterhalen. 


20 REACTIES

 1. Per direct sieto sieto haar de ouderlijke macht ontzeggen en het kind in een veilige omgeving onderbrengen. Trouwens , het gaat hier niet om een Surinaams gezin maar uit Guyana.


  Maak melding

 2. Beste mensen kinderen hebben een goede start nodig om het te redden in hun leven.
  En alleen van volwassenen kunnen ze deze start krijgen.
  Jammer dat er volwassenen zijn die zelf geen goede start hebben gehad.
  Deze mensen moeten eigenlijk geen kinderen nemen/ krijgen.


  Maak melding

 3. Kan niet, mag niet. Ik proef een zekere frustatie uit deze handeling en dat komt ongetwijfeld door de situatie in het land. Dat kind moet weg bij zo iemand die zich ‘moeder’ noemt. Er bestaat gevaar voor herhaling.


  Maak melding

 4. Ineens was de Moeder verandert met een Bezem tot een Heks.
  en heeft zeker nu erg SPIJT.
  Je kan wel een TIK aan je kind geven, maar mishandelen een NEGEN JARIGE
  gaat te ver. Ondanks je misschien in een moeilijke situatie verkeerd.
  Boos en je zelfbeheersing verliezen, dat moet NIET kunnen.
  Beter zo’n KIND naar het Kinderhuis.
  gemodereerd

 5. @ Koyla

  Ongeacht hoe de situatie thuis of in het land waar je woont, is nog geen reden om je kind(eren) te mishandelen. In de eerste plaats de kinderen hebben niet om gevraagd, om op de wereld te komen. Je kinderen moet je koesteren en vertroetelen want zij zijn de beste, wat je kan overkomen in je leven.( Op je Moeder na)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Wie geen zonde heeft werpe de eerste steen schijnheilige heilige boontjes hier de moraalridders komen uithangen een dief zal noot zeggen dat hij een dief is
  gemodereerd

 7. Dat kind moet weg van de moeder. En waar gaan ze dat kind naartoe brengen???
  Dumpen in een tehuis en laten zonder 1 ding???
  De mensen frustreren. Pinaren
  gemodereerd

 8. Ze moest gaan ouwehoeren mt hr buitenman mr dat kind wou haar niet loslaten.
  Sluit gaar op in n mannencel die bevolkt is door zware criminelen n boelers.
  Als ze de cel weer levend uitkomt gaat ze waggelen als n gans mt haar opengereten kont.


  Maak melding

 9. Die “moeder” moet gewoon zweepslagen krijgen vind ik. Of trek een paar teennagels of vingernagels eruit met een tang, middeleeuwse marteling zoiets…


  Maak melding

 10. HongKongFree 3 mei 2021 At 23:47
  Die “moeder” moet gewoon zweepslagen krijgen vind ik. Of trek een paar teennagels of vingernagels eruit met een tang, middeleeuwse marteling zoiets…
  =============================================

  Precies. En rijden zonder rijbewijs minimaal 100 stokslagen.


  Maak melding

 11. en ebs paal rammen 10.000 srd boete plus schade
  wij regelen hier het begrotingstekort wel hoor
  lol
  gemodereerd

 12. Zoals menigen het weten zijn ercverscgllhillende culturen in de samenleving ik ben hindoestaanse opgevoed als je ouders creaools zijn en ze zeggen je iets te duren en je maakt een tjoerie wie die dag ga je niet goed eten je mond gaat eruitzien of je afgerost zijn door Braziliaanse Bijen het is de taak van de ouders om rustig met de kinderen te praten en respect bij te brengen maar sommige ouders slaat erop los je moet het kind bijbrengen met geduld en liefde om te leren wat de blanken overheersers ont heeft aangedaan en wat doen onze landgenoten we geven dezelfde lijfstraffen om onderdanig te zijn is dit nou een goed voorbeeld? Nee toch het is totaal fout we moeten de tijd en geduld hebben om deze doordrongen opgelegde lijfstraffen ongedaan te maken op een menswaardige manier en samen een oplossing te bedenken voor deze herhali gen wees een goed ouder en vraag haar waarom ze zo reageert en hou jullie samen de juiste oplossing g kunnen vinden dan elkaatsopgelegde mentaliteit te handhaven zoals 2 verliefde perso en die echt van elkaar houden, trouwens nog deze ene belangrijke mededeling een Creoolse oude vrouw werd moesje of opa en oma genoemd in de Creoolse cultuur een javaanse srel mae en pae een hindoestaanse gezin Baba en maai of nani en nana maar tegenwoordig is het respect naar ouderen zoekgeraakt zonder deze normen en waarden voor de Inwoners van Suriname zal het einde zoek zijn zo der respect is samenhorigheid gedoemd en dat mag ons Surinamers niet overkomen en tenslotte ik hou niet van mensen die discrimineren op uiterlijk rijkdom afkomst of geloof we hebben allemaal elkaar nodig,
  LEEF IN HARMONY MET ELKAAR ZEI AAN ZEI


  Maak melding

 13. Vooruitgang gaat nu eenmaal met verlies van waarden en normen. Als iemand vroeger een puf in het openbaar liet werd hem of haar dit duidelijk gemaakt hoe onbeschoft het is. Tegenwoordig wordt erom gestree long wie de hardste puf laat en wordt het ook nog eens met de cell gefilmd.


  Maak melding

 14. Deze zogenaamde moeder moet direct uit haar ouderlijke macht ontheven worden. Ze is het niet waard om moeder te zijn. Ze had dit kind kunnen doodslaan.
  De kind moet onder toezicht van de staat geplaatst worden. Haal de kinderbescherming erbij. Hoop dat dit kind spoedig hersteld en.niets aan deze gruwelijke mishandeling overhoudt.

  Sari Tori.


  Maak melding

 15. Alle kinderen van deze “moeder ” onderbrengen in pleeggezinnen die weten hoe ze met kinderen om moeten gaan en wat met mama zelf moet gebeuren laten we over aan de rechter !


  Maak melding

 16. Bewustwording is noodzakelijk om te weten waarom je een kind geen lijfstraffen moet geven, maar een andere manier van straffen er zijn genoeg andere manieren om een kind te straffen bv apart zetten geen tv kijken enz.
  Me moeder sloeg de juf sloeg dus dan sla je ook omdat je denkt dat dit de juiste straf is.
  Maar het is mishandeling.
  Het kind kan mischien een beperking hebben waardoor hij niet stil kan zitten of steeds dezelfde vervelende dingen doet.
  Deze moeder spoort niet waarom sla je kind bewusteloos.Is wreed.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.