Geestelijk gestoorde vrouw in Moengo steekt woning in brand

15
Geestelijk gestoorde vrouw in Moengo steekt woning in brand-2

Een geestelijk gestoorde vrouw in Suriname heeft haar woning aan de Rouweweg te Moengo zaterdagavond in brand gestoken. Het betreft een laagbouwwoning, die in hout en steen was opgetrokken.

De vrouw verklaarde dat ze twee matrassen op elkaar had geplaatst en het vuur met een aansteker aanmaakte. Ze probeerde al langer dan een week de woning in brand te steken, maar het lukte haar toen niet.

De politie heeft vaker het adres aangedaan. Zaterdag wist de vrouw het pand wel in brand te steken. De woning en inboedel zijn geheel afgebrand.

De woning is niet verzekerd en ook niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Er werd stroom afgetapt van een andere woning op het erf. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.


15 REACTIES

 1. Weet jij of ze nog meer huizen heeft je kraait zomaar iets en jij bent volwassen
  gemodereerd

 2. Ze probeerde al langer dan een week het huis in brand te steken! Laat me raden, de luciferstokjes waren nat, aansteker was leeg😓


  Maak melding

 3. Triest welke afkomst hindoestaanse javaanse hollandse antilliaanse pakitaanse of indiaanse jammer niet bekend misschien creools. Zulke vrouwen/ mannen zitten overal niet alleen in suriname. Ook het weglopen.


  Maak melding

 4. De geesten zijn weggejaagd door het Brand.
  Misschien vindt ze zelf een opluchting.
  maar lang geen oplossing als je in een gefrustreerde leven zit.
  Jammer! in zo’n geval geen hulp hebt.
  gemodereerd

 5. Sandra
  2 mei 2021 At 09:51
  Triest welke afkomst hindoestaanse javaanse hollandse antilliaanse pakitaanse of indiaanse jammer niet bekend misschien creools. Zulke vrouwen/ mannen zitten overal niet alleen in suriname. Ook het weglopen.

  En dus Angela ? Ja ik blijf je gewoon bij je nickname noemen waaronder je voorheen postte. Je bent gewoon ontmaskerd.


  Maak melding

 6. In de hele wereld neemt het aantal gestoorde mensen flink toe.
  Zelfs de Here Jezus kan de mensheid niet meer redden.
  De Heer heeft zijn geplande terugkomst daarom afgeblazen.


  Maak melding

 7. @Sandra
  Wat heeft de afkomst van de vrouw te maken met wat ze heeft gedaan?
  Het is erg genoeg dat een vrouw haar eigen huis in brand heeft gestoken.
  Het valt me op dat mensen geen geloof meer hebben in het leven. Dat kan aan verschillende oorzaken liggen.


  Maak melding

 8. @Sandra, ik heb vandaag een grote number1 en twee grote number 2 gedaan. Wil je nu ook weten of mijn afkomst Hindoestaans, Javaans, Nederlands, Antilliaans, Pakistaans, Indiaans of Creools is?


  Maak melding

 9. @paul recht voor zijn raap je zeurt je noemt je zelf recht voor raap en zegt dat angela mij nickname is klootzak die je bent je dementeert gewoon en probeert mij belachelijk te maken netals idioot schrijven @yiayarnie en @henkes allemaal demente idioten bij elkaar netals jij zieke gekke paul. Ik weet niet hoeveel nicknames jij hebt hondelul. Je bent een zieke gefustreerde rat van hindoestaanse afkomst. Vuile zak.


  Maak melding

 10. @,paul je hebt gewoon nachtmerries van angela je bent netals haar buren jullie zieke hindoestanen neuken de boel plat zelfs muggen neuken jullie daarom vraag ik welke afkomst vrouw. Je bent niet :recht voor raap maar recht voor AAP apenlul zijn jullie. Klootzakken je krijgt ook nachtmerries van mij viese parasiet insect. Je bent zero.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.