Bekende snelheidsduivel in BMW rijdt EBS-mast kapot

15
Snelheidsduivel in BMW rijdt EBS-mast kapot
Foto: Lorenzo Saakie/Facebook

De bestuurder van deze oranje BMW coupé reed vanmiddag een mast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Indira Gandhiweg kapot. Volgens berichten op social media zou het gaan om een bekende snelheidsduivel.

Op bovenstaande foto van Facebook gebruiker Lorenzo Saakie is te zien dat de paal, na de klap op het dak van de auto belandde.

Hoe het verkeersongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onduidelijk. De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.

15 REACTIES

 1. Kwaliteit wordt niet gewaardeerd. Een BMW verkloot je niet. Gelukkig is deze slechte chaffeur zijn speeltje voorlopig kwijt.
  gemodereerd

 2. Deze BMW in de kraakmachine doen en dat het als een blok eruit komt en naar de schroothandel. En die chauffeur of te wel de snelheidsduivel laat hij in het volg maar de bus pakken.


  Maak melding

 3. De autoverzekeraar moet voor de kosten opdraaien. En de verzekeraar moet de premie voor de auto flink verhogen. Kijken of hij nog hard rijdt. Oja, license voor een jaar intrekken.


  Maak melding

 4. Iedereen weet dat het een snelheidsduivel is maar het wordt toegestaan?? Moest hij eerst onschuldige burgers doodrijden????
  Wat een wild west is Sur
  gemodereerd

 5. Bekende Snelheidsduivel: dus het was te verwachten.
  Heeft EBS genoeg aan palen, want dit houdt maar niet op.
  Keihard laten betalen.
  gemodereerd

 6. Je vraagt je echt af wat voor duivenkaka ze hebben in hun hoofd om in een superverlaagde auto te rijden. Wanneer het regent dan kunnen ze niet racen maar VAREN, is een hel om over een drempel te gaan.
  Wanneer je zo laag zit dan zie je ook haast geen moer.

  Die autodealers en monteurs die lachen zulke idioten hard uit want alleen die verdienen grof geld aan ze.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.