Vrouw breekt enkel bij gevecht over opmerkingen van haar zieke oog

11
surpermarkt-suriname
Archieffoto klanten bij de kassa in een winkel

Een vrouw in Suriname die in een winkel in Paramaribo haar inkopen ging doen, vond het niet leuk dat een arbeider (vrouw) opmerkingen maakte, dat zij een kapot oog heeft. Zij heeft de arbeider geslagen in de winkel waarbij die terugsloeg.

Tijdens de schermutseling kwamen anderen erbij. Iemand zou de klant hebben geduwd waardoor zij kwam te vallen en een enkelfractuur heeft opgelopen. De Surinaamse politie heeft beide vrouwen vandaag na verhoor heengezonden.

De vrouw ging inkopen doen en betaalde bij de kassa. Zij vond dat zij weinig munten had teruggekregen. Achteraf bleek dat het wel juist was wat zij terugkreeg. De vrouw is ziek aan een van haar ogen. De arbeider die bij de kassa stond, maakte opmerkingen dat het om een kapot oog gaat. De winkelier maakte dat mee en trad op tegen de arbeider die meteen bij de andere kassa in de winkel werd ingedeeld om te werken.

Nadat de vrouw haar betaling had verricht, ging zij bij de arbeider. Zij viel haar aan. De arbeider sloeg terug toen zij werd geslagen. Er kwamen derden erbij waarbij de klant is geduwd. Zij viel in de winkel en liep de enkelfractuur op. De politie werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek. Het is niet duidelijk geworden wie de vrouw heeft geduwd. 

11 REACTIES

 1. Kos kos ne broko soro, sa we fetie big big soema, oe ne sjeng noh, verschrikkelijk mang, yongoe, als je weet hoeveel mensen elkaar voor een niets nuts uitmaken, achter je rug, hou op en gedrag je als een mens,
  gemodereerd

 2. Iedereen wordt gezien als een misdadiger, boef, idioot, ect.
  alleen maar frustraties- respectloos- irritaties, gestoord.
  Niemand is perfect.
  gemodereerd

 3. En als iemand de volgende keer een opmerking maakt over haar gebroken enkel, zal ze weer gaan vechten zodat ze haar smoel voor haar kunnen breken. Hopelijk heeft ze dan geleerd om niet, voor elk wisse wasje, met mensen op de vuist te gaan.


  Maak melding

 4. Ze heeft nog steeds een beperking dus voortaan moet die arbeider (geldt voor een ieder) respect tonen voor andermans beperking. Maak nooit een opmerking over een anders leed. Het kan je jouw leven kosten.
  gemodereerd

 5. Geen respect voor elkaar,beledigende taal gebruiken enz. Totaal gebrek aan beschaving.Waar moet dat heen met Suriname? Kunnen de media niet dagelijks de bevolking bestoken met tips,hoe met elkaar om te gaan zonder gebrek aan respect te tonen?Het is hard nodig,ook te merken aan de commentaren hier !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.