VIDEO: Afschuw over filmpje waarin Bordo eenden lijkt te mishandelen

27
VIDEO: Afschuw over filmpje waarin Bordo eenden mishandelt

Op social media wordt momenteel vol afschuw gesproken over onderstaand filmpje dat Joël ‘Bordo’ Martinus, directeur van het Nationaal Indoor Stadion (NIS), vrijdag op Snapchat heeft geplaatst. Daarin is te zien dat hij een hok binnenloopt en laat filmen hoe hij eenden lijkt te mishandelen.

Hij deelde het filmpje via zijn Snapchat account waarbij veel volgers niet geloven wat zij zagen. “Hoe kan een volwassen man zulks gedrag vertonen” zegt een gebruiker.

De beelden werden vanmorgen ook naar buiten gebracht via de Facebook pagina ‘Crime News Suriname’ met de tekst ‘Walgelijke actie van Bordo tegen onschuldige dieren‘.

Waarom Bordo dit doet is niet duidelijk. De beelden zijn hier te zien (schokkend).

27 REACTIES

 1. Bordo tegen onschuldige dieren.
  Ineens was hij bezeten en kon het niet zijn zelve zijn.
  Stuk voor stuk overal een raar Gekke Streek.
  Op den duur werken bij sommige de hersenen maar voor 30 procent.
  gemodereerd

 2. Anderen eten de beesten op.
  Wat is er laatst met bambi van de dierentuin gebeurt???
  gemodereerd

 3. Sorry hoor maar ik ben helemaal geen Bordo fan Maar noemt men dit mishandeling had ergere dingen verwacht Nek word omgedraaid enz
  gemodereerd

 4. Jammer!
  Als men niet meer weet wat te doen. I.p.v. t goede voorbeeld geven, dit. Pfff.
  Zielig, zo probeert men in de publiciteit te komen. Schande. Iemand die als leidinggevende is aangesteld, waar naartoe met waarden en normen in de gemeenschap.
  gemodereerd

 5. Nu kan bordo zich ook dieren beul noemen. Maar de psychologiese aspecten van dieren beulen spreken niet zo goed want ze zijn meestal ook criminele psychopaten. En die beschrijving past ook bij zijn baas gekke lonnie albeit met grootheidswaanzin.


  Maak melding

 6. In het land der blinden, is één oog al heel gauw koning! Wat valt er trouwens te verwachten van een Surinaamse bevolking met het allerlaagste intelligentiequotiënt (IQ) van de hele Caricom? Qua IQ, staan zelfs de respectievelijke bevolkingen van de labiele landen Haïti en Guyana, hoger op deze intelligentieladder! Dit onderzoek is overigens niet door het “verfoeilijke blanke Westen”verricht, maar door eigen Caribische wetenschappers. En toch weten de meeste Surinamers ondanks hun ongeletterdheid alles veel beter dan geschoolden maar hebben zij altijd, vooral de grootste*****. Het is zelfs zo erg, dat er geen enkele Caribische universiteit te vinden is, die bereid is om een accreditatie aan de Surinaamse universiteit (AdeKUS) te verstrekken vanwege het notoire ondermaatse niveau van de respectievelijke opleidingen. De grauwe middelmaat en zelfs nog veel lager, wordt in Suriname in het algemeen op velerlei gebieden al héél gauw als excellent bestempeld! Bedenk daarbij ook, dat het grootste deel van de huidige zogenaamde Surinaamse “intelligentsia” (indien werkelijk ooit gestudeerd!), vaker de eindproducten zijn van dit Surinaamse opleidingsinstituut, dan valt het natuurlijk heel gauw te begrijpen (zelfs voor de Surinamers!), dat het niveau waarmee men dagelijks heeft te maken, op vrijwel elk vlak, van een zeer bedenkelijk en belabberd gehalte is. En dat is één van de voornaamste redenen waarom Suriname, vrijwel overal in de wereld, als het lachertje wordt gezien. Dergelijke lichtgewichten en ongeschoolden zoals “beleidsmedewerker meneer Bordo” en nog heel veel anderen, neemt gelukkig niemand in een geciviliseerde samenleving serieus, uiteraard behalve in Suriname zelf!


  Maak melding

 7. Die man doet werkelijk alles om aandacht te krijgen in positieve of negatieve zin als hij maar aandacht krijgt.Is hij in zijn jeugd aandacht tekort gekomen.Hij zoekt altijd naar bevestiging.


  Maak melding

 8. Wat een wreeddadige idioot is Bordo. Dit is dieren mishandeling. Hij is zo blij met zijn misdaden dat hij zich laat filmen en zijn misdaden FB plaatst. Bordo wordt door niemand hoog in geschat. Het wordt nu hoogtijd om Bordo zijn zwarte nek om te draaien. De regering moet deze genadeloze schoft de functie van directeur afpakken. Hij is een grote schande in onze samenleving en een slecht voorbeeld voor kinderen.
  gemodereerd

 9. @Xavier’d lorean.
  Waarom studeren als toch alle
  Diploma’s kan kopen in Suriname.
  Wil je een rijbewijs is te koop.
  Wil je vp worden en je heb wat papieren nodig geen probleem is te koop in Suriname.
  Zelfs doekhie is te koop.


  Maak melding

 10. iedereen slacht doksen en kippen en koeien en geiten en schapen in suriname.

  iedereen slacht ze op hun eigen manier.

  zeker de halaal slachters

  dit is prive. hij mag doen wat hij wil. maar surinamers hebben niks te doen. net krabben in een ton zijn ze hele dag bezig.

  gaan jullie ook doksen kweken en slachten. is echt lekker in massala!!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 11. Sjavié, gaat deze reactie over jouw, ben je altijd uitgelachen, dan snap ik jouw frustratie 🙈🙈een andere keer, graag een gedegen onderbouwing!!!!!!!


  Maak melding

 12. Ach ja, die Xavier. Altijd negatief over Su, alsof het land waar hij naartoe gevlucht is, Amerika, perfect is.
  Het wezen voelt zich verheven boven (vooral)de donkere medemens.
  Je moet Su wel fascinerend vinden om elke keer toch maar weer te reageren op wkn. Heb je soms heimwee naar Su, maar kan je vanwege geldgebrek geen ticket kopen en Hells kitchen even de rug toe te keren. Zoek aub hulp, want je bent altijd zo zuur bezig. Zelf een swalanga is niet zo zuur.


  Maak melding

 13. Fake news!

  Bordo, was bezig met de voorbereidingen voor een lekkere doksa!
  Iemand maakt een filmpje en ‘dropt’ het op snap.
  Die suri’s zijn doorgedraaid op soc media.
  Bordo, voorzichtig met je fake vrienden. Je nodigt ze uit geeft ze doksa en daroe, vervolgens sta je op snapchat met een commend van een blaka bakra. 🙄


  Maak melding

 14. Ik heb 4 filmpjes van waaldring haar feest, (denk verjaardag) net binnen. Waar kan ik ze droppen?
  Crimesite? Oranje jurk met geel blauwe bloemen. Opa dringt dansend daroe 🤮

  Waar was de lockdown bigrade.
  You see, nobody is to trust.


  Maak melding

 15. Hij maakt eend klaar voor zijn zus ‘Dikkie Boloe’ Patricia van Ommeren.

  Maar wat verwacht men van mensen met het ‘Njang, Dringie, Prisirie’- mentaliteit? Volkomen logisch voor hen om geweld te filmen en te verheerlijken op social media!

  Suriname = Suriname


  Maak melding

 16. Xavier heb jouw Greencard om uit Amerika te gaan want zonder Greencard kan je het land niet uit toch dat weet je toch , en in Amerika 🇺🇸 waar jij bent maken ze geen Eenden 🦆 dood maar Mensen er gaan meer mensen dood 💀 in Amerika 🇺🇸 door geweld en politie 👮‍♀️ kogels dan in een Oorlog , dus Axvier jij moet blij zijn dat jij nog leeft je hoeft geen enkele Grote jonge te spelen want ik weet hoe jullie Surinamers daar in Amerika 🇺🇸 leven ik ben er twee keren geweest jullie pinaren daar verschrikkelijk . Heb het met mijn eigen ogen gezien hoe jullie meer dan twee banen hebben en in basement wonen dus ga groot doen voor iemand die nooit naar Amerika 🇺🇸 is geweest , nogmaals kan jij uit Amerika vertrekken om met vakantie te gaan dan heb ik het niet over binnenlandse vakanties dan heb ik het over Europa, Suriname 🇸🇷 ik denk het niet. Dus effe dimmen Axvier tot dat jij jouw Greencard heb , want de Amerikaanse paspoort die krijg jij niet zomaar.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.