Man vast na bedreigen ex-vriendin en familie via Facebook

14
Facebook op laptop

Een 38-jarige man in Suriname kon waarschijnlijk niet verwerken dat zijn vriendin de relatie met hem had beëindigd. Hij heeft haar en haar familie op hun Facebookaccounts bedreigd. De politie heeft hem aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De man dreigde zijn ex-vriendin met verkrachting. Op de Facebookaccounts van de familieleden stuurde hij berichten dat hij mensen op hen zal afsturen. Hij vond dat het dan erger zou kunnen aflopen met de familieleden.

De ex-vriendin en haar familie namen de bedreigingen serieus. Ook belaagde hij de vrouw continu via Facebook door berichten naar haar te versturen. Er werd aangifte gedaan tegen de man, waarna hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 
 

14 REACTIES

 1. Macho gedrag. Kijk macho pipi dit is dus de reden dat de vrouw de relatie verbroken heeft. Je bent geen knip voor de neus waard:
  gemodereerd

 2. Ik begrijp niet wat er gebeurd met de mannen in Suriname. Vanwaar zulke labiele gedachten tegenwoordig? Dit kwam vroeger niet zo vaak voor. Ligt het aan de covid toestanden en de economische situatie?


  Maak melding

 3. Er zijn hier een paar van die kerels, die gaan beweren dat hij zoveel van haar houdt.
  Daarom doet hij zo,want liefde maakt blind.
  Deze soort gedrag gaat alleen veranderd als vooral mannen het gedrag op grote schaal gaan afkeuren.
  En mijn konstateren is dat het hier ook gebeurd.


  Maak melding

 4. Op Groot Schaal zijn mannen in alle Culturen in Suriname VRESELIJK JALOERS.
  Ze kunnen Niet Logisch nadenken; Wanneer het niet gaat in de samenleving, dan
  gaat het NIET, dus een Keuze maken.
  Wat ben je het WAARD om iemands leven ZUUR te maken, bovendien ga je een VROUW
  lastigvallen. WEES een Echte Man en ga verder met je Leven.
  gemodereerd

 5. @Olivia: Geberde vroeger netzo goed maar toen was er geen social media waar plastic gangsters zich achter verschuilen met hun heldendaden en acties.


  Maak melding

 6. Alléén naar het bureau gebracht en verder niks ?? De familie van de dame hadden ze moeten uitnodigen om hem de ”Tering te slaan”, dan pas was er een goede actie van de kit geweest. ( Ee relatie wordt niet zo maar beeindigd) er zijn nog genoeg dames in Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Ik hoop dat hij tot rust komt binnen de muren en zijn ex met rust laat
  Liefde moet van beide zijde komen wil je een gelukkig leven leiden.


  Maak melding

 8. De vraag is: wat leren kinderen op school? Deze man zal ook naar school geweest zijn, al was het de lagere school. De staat hield hem jarenlang dagelijks 6 uur gevangen op school en heeft hem niks aan normen en waarden kunnen bijbrengen. Moeten we de staat aanklagen wegens vrijheidsberoving? Of wegens ondeugdelijke opvoeding (onderwwjs)?


  Maak melding

 9. En die gek die de vakbondsman geslagen heeft 2 dagen gehouden. Deze moet gelijk in vrijheid gesteld worden. Grapjassen zijn ze in Su
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.