Dronken fietser: ‘Ik ben beroofd en geslagen met zaag door autobestuurder’

14
politie-ambulance-suriname
Archieffoto: Politie en ambulance in Suriname

Een 65-jarige fietser is vrijdagmiddag, kort voor de total lockdown, in Paramaribo beroofd van ongeveer SRD 500. De man zou naar zijn verklaring zijn overvallen door een autobestuurder die hem met een zaag op het hoofd heeft geslagen.

De man liep een verwonding aan het hoofd en het gezicht op en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. Hij bloedde behoorlijk. Het slachtoffer dat op zijn rijwiel was, kreeg een woordenwisseling met de automobilist toen hij naar huis ging. Hij zou daarbij zijn geslagen aan het hoofd en het gezicht.

Volgens de fietser nam de autobestuurder het geld weg waarna die de plaats heeft verlaten. Het slachtoffer verkeerde onder invloed van alcohol. De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek.

UPDATE – de man loog over het voorval. Hij bleek even daarvoor tijdens een ruzie een andere man te hebben doodgestoken en was op de vlucht:

14 REACTIES

 1. Alcohol, dan zeg al genoeg, stel voor dat hij in zijn dronkenschap schade heeft gebracht aan de auto van de dief, dan weet je nooit, bovendien moet overal meer camera komen, de criminaliteit verhard zo waakzaamheid is geboden,


  Maak melding

 2. Als Medicijn gebruiken vele Surinamers Alcohol, ze kunnen niet zonder en zijn soms verslaafd.
  Dronken en op de fiets, dat gaat niet; Meneer de dronkaard.
  Maar overal krioelt het van de boeven op alle hoeken en gaten, wachtend, wanneer ze hun
  Prooi kunnen toeslaan.
  Suriname is in de band van Grote Criminaliteit tot kleine diefstal.
  Eens een Rover, dan voor levenslang getekend.
  gemodereerd

 3. Kom op man. Een zaag daar moet je planken mee zagen en niet gebruiken om iemand mee te timmeren. Zelfs niet met een hamer of moker. Onthou dat A u b.


  Maak melding

 4. Of hij is gewoon bezopen van zijn fiets gevallen. Ook toevallig dat hij exact van 500 srd is beroofd. Geen 480 of 560 ,nee precies 500. Deze man lult gewoon onzin.


  Maak melding

 5. Rayinder@@Jij bent degene die onzin lult weet jij hoeveel geld die dronkaard in zijn zak had of heb je gezien hoeveel in zijn zak was zo niet dan gil je maar iets in de ruimte je hebt het niet gezien of geteld en je was er niet bij hou dan rustig je grote mond of bewijs het tegendeel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.