Dronken verdachte dodelijke steekpartij zelfde dag nog aangehouden

8
Verdachte dodelijke steekpartij zelfde dag nog aangehouden
Het slachtoffer werd meerdere keren gestoken en overleed ter plekke.

Een Guyanese man, die ervan verdacht wordt afgelopen vrijdag een landgenoot in Suriname te hebben doodgestoken, is dezelfde dag nog opgepakt. De 65-jarige verdachte J.R. zat die bewuste dag aan de Hoogestraat te borrelen met het latere slachtoffer Dhaniram N. (42).

Op een bepaald moment zouden de twee ruzie hebben gekregen, waarna er een vechtpartij ontstond en de twee elkaar te lijf gingen met scherpe voorwerpen. Het slachtoffer werd daarbij meerdere keren gestoken en overleed ter plekke (foto). De dader, die ook gewond raakte, vluchtte weg.

Niet lang daarna werd een dronken, gewonde man aangetroffen aan de Leysweg. Hij beweerde dat hij met een zaag op z’n hoofd was geslagen en was beroofd door een automobilist. Zijn verhaal bleek echter niet te kloppen en de Surinaamse politie kwam erachter dat het ging om de gevluchte dader J.R.

De verdachte die een hoofdwond had, werd naar de SEH afgevoerd en is daarna in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

8 REACTIES

  1. Wat een verhaal. Ze borrelden, hun tongen kwamen los, de een beweerde dat hij beter met een scherp voorwerp kon steken dan de ander. Ze daagden elkaar uit. Ze voegden de daad bij het woord. Keer op keer staken ze elkaar. De een stierf, de ander vluchtte met een diepe wond op het hoofd. Hij was net nuchter genoeg om een zaagverhaal te verzinnen.


    Maak melding

  2. Deze lawmang hier boven denkt leuk te zijn ik denk dat het die andere ziekie ede wat is
    gemodereerd

  3. Helaas niet Osie, zijn/haar ogen hebben een virusinfectie. Apotheek is nu gesloten (oogdruppels) en er groeit geen konsaka wiri in de buurt. Helaas pindakaas.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.