Agenten roeren zich over mutatiebeleid Korps Politie Suriname

15
politie-ambtenaren-suriname

Agenten roeren zich over het mutatiebeleid van de leiding van het Korps Politie Suriname. Ze zijn het niet eens met plotselinge aflossingen. Dat verneemt de redactie van Waterkat.Net van insiders.

Er is een lijst die alleen naar de verschillende afdelingshoofden is gestuurd. Medewerkers hebben deze niet onder ogen gehad. Zij kregen hun overplaatsing mondeling te horen.

Enkele agenten die traingen hebben gevolgd op gespecialiseerde afdelingen worden ook overgeplaatst. Maandag moeten zij zich aanmelden op hun nieuwe afdeling.

Volgens bekomen informatie gaat het om meer dan 15 agenten waaronder enkele onderofficieren.

15 REACTIES

 1. Altijd wat met de agenten. Inplaats van zich inzetten om de veiligheid te verhogen willen ze keer op keer op de stoel van de leiding zitten. Teveel inspraak.
  gemodereerd

 2. Dit systeem moet uit gebannen worden. Je gaat met mensen om en niet met stenen. Is communicatie nou zo moeilijk??? Weet men niet de communiceren naar elkaar toe?. Daarom krijg je veel onbegrip. Leg vroegtijdig uit wat er gaat gebeuren en hoe,zodat de mensen zich hierop kunnen voorbereiden. No graboe ding likie wang agoe.
  gemodereerd

 3. Dat er hals over de kop, dienders ergens anders moeten gaan werken zal wel een reden hebben. Niet netjes van de korpsleiding om de overplaatsing zo te laten verlopen. ?????. Dan zal het kennelijk gewichtige redenen hebben, die nog zal moeten blijken.


  Maak melding

 4. Men zit liever op hun droge reet op één plek, dan dat ze voor verandering akkoord gaan. Zo ga je nooit ervaren van andere collega’s hoe ze op een andere werklocatie werken.


  Maak melding

 5. Als ik al die verhalen hoor en lees over corrupte dienders die mensen onder druk zetten en steeds vaker een naam lees beginnende met een B die er een handje van heeft dan is het korps voor mij een oud zeegras matras dat flink opgeschud moet/moest worden. Want de politie is niet altijd je beste kameraad zoals het kinderliedje ons ooit liet geloven.


  Maak melding

 6. Politie doe je werk beter. Er wordt gemeld voor een feest met een bekende bend.Niets gebeurt.Het feest gaat gewoon door!
  Wat is er aan fe hand in dit land!
  gemodereerd

 7. Klopt Koos Banti , die belfort beschermd zijn vriendjes , elke week treed hij op apintie tv en zegt dat deze regering niet goed bezig is , , , , maar een jaar geleden en daarvoor zei hij ook dat de regering bouta en die aardappelen uien kop adhin alles verkeerd deden , dus deze belfort kan beter uit de DNA stappen , hij komt niet meer geloofwaardig over .


  Maak melding

 8. Bijvoorbeeld deze heeft R en Sammy the Queen goed verwoord, dat is juist, belfort moet zijn djoeka gaan lessen, ze zijn goed bezig met overvallen en beroving, niet lullen Suriname moet veilig worden, amoksi kom met een goede plan, het mooiste is dat de criminelen worden dood geschoten dat is mooi??


  Maak melding

 9. Eindelijk…zal tijd worden..zo zal coruptie en criminaliteit binnen het korps de kop worder ingedrukt…
  gemodereerd

 10. Dit is politieke reshuffeling. De VHP is bezig zijn greep op justitie te verstevigen. Ondertussen is Brunswijk weer met een kluitje, een aai over zijn bolletje en een slaappil in het riet gestuurd, die slaapt maar door, of eigenlijk gaat deze politiekvoering zijn verstand ver te boven en dat geldt voor de hele ABOPleiding. Je zou dan zeggen en Manorat de Rat dan? Die snapt het maar kiest voor zijn eigen soort en zegt niets. De VHP speelt een gevaarlijk spel en dat zal haar op een moment opbreken en helaas zal Suriname die eruptie ondergaan, dan zal Kali Maai tevreden zijn en haar beloning gehad hebben!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.