Bejaarde vrouw (71) ontvoerd tijdens lockdown

34
politie-eenheden-assistentie-op-plaats-delict

Een 71-jarige vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag, tijdens de lockdown, ontvoerd in Paramaribo. Een 28-jarige man nam haar tegen haar wil mee toen de vrouw voor een winkel was.

De vrouw heeft haar woning, maar blijft soms op straat. De verdachte ging bij de bejaarde vrouw en sprak met haar. Op een gegeven moment sleurde hij haar mee en reed met haar weg in het voertuig. Na een half uur liet hij haar uitstappen. De vrouw is daarna weggelopen. De politie heeft de 28-jarige man achterhaald en aangehouden. Hij is intussen na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit misdrijf kwam in beeld toen de winkelier in Suriname zijn camerabeelden naging. Hij ontdekte dat een vrouw voor zijn handelszaak werd gesleurd en in een auto geduwd. Het is nog niet bekend wat de verdachte met de vrouw in het voertuig heeft gedaan. Hij kon niet aangeven waarom hij de 71-jarige tegen haar wil had meegenomen en daarna had achtergelaten.

De politie is bezig de vrouw te zoeken. Het onderzoek duurt voort.

34 REACTIES

 1. En een iedere doet maar wat hij wilt daar in Su.
  Eentje 28 jarige vent die het niet uitmaakt een 71 jarige oude vrouw mee te sleuren voor sexuele handelingen.
  En een vrouw die voor de winkel staat tijdens de lockdown, wel een eiegen woning hebben maar ook op straat blijven.
  Ai baja, ik snap hier echt geen fuck meer van en dat ziekelijk gedrag van jullie.
  Dit is echt om van te kotsen!


  Maak melding

 2. Het is typisch ook een ouwe geit, lust een groen blaadje! Ze staat niet voor niets, voor de winkel te pronken. >>>@Pahinderlijk<<<
  Heel grappig vind ik jou opmerking, maar…….ik hoop als je die leeftijd bereikt hebt, nog tanden in je mond hebt!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. 28 jaar oud en dan lust je nu al alleen maar….belegen taart met een plooi poes? Ik weet wel wat “strakkers” voor je…..Wat is er toch met je aan de hand jongeman?…..Pas maar op…als je de rok omhoog doet, vliegt er een zwerm dikke vette ****vliegen daar vandaan……


  Maak melding

 4. De visioenen geven aan mensen door: Er zullen heel harde tijden komen
  vol Onderdrukkingen, vervloekt is het land, wat ooit een Gezegende Paradijs was.
  De Black Maffia gaat heersen en zal agressiever en Gewelddadiger optreden.
  Wanneer komt het goed met het land is Lang wachten.
  Mamma neemt mij terug op uw Schoot. Als Nederland weer de Macht overneemt van
  Suriname, dan zal er licht schijnen. Mensen probeert met Families altijd goed te contacten.
  Jullie zullen hard elkaar nodig hebben. Sluit geen vijandschap en wees Alert.


  Maak melding

 5. @Mahinderlijk, jij bent echt een klootzak. Zo een geval is nuet om grappen te maken. Zal het jou moefer gebeuren of een familielid, piep je anders.

  Ik vraag me vaak af wat er in Suriname aan de hand is met deze gasten. Dit is angst aanjagend. Mij voorlopig niet gezien in Surinamibo. Ik hoop echt dat de regering hier iets aan gaat doen hoor. Teveel criminaliteit.


  Maak melding

 6. Die gast heeft bij de OCER gehoord dat je het op een oude fiets moet leren.
  Dus heeft hij een Oldtimer gevonden.
  Hij dacht hoe ouder hoe beter.dan hoef je je best niet te doen , alles gaat vanzelf.


  Maak melding

 7. Mevrouw, u hebt waarschijnlijk dierbaren, díe u lief heeft .
  Ik vind het verschrikkelijk wat u is overkomen.
  Het is een schande voor de dader.
  Hopelijk, heeft hij een moeder, zus, vrouw en andere dierbaren.
  Mijn medeleven.


  Maak melding

 8. @ Xavier ‘d Lorean
  Je schijnt ervaring te hebben met dit fenomeen, en tevens beledigt je haar die Qua leeftijd je Moeder/ Oma kon zijn! Jij komt toch ook uit een vrouw, of na wan bong priet yu????? En waarom zou er vette vliegen vandaar uitkomen en niet, bij een jonge vrouw? Ik persoonlijk vind dit een zware belediging naar de vrouw toe, dat de
  redactie dit plaats is voor mij een raadsel. Mijn reactie’s moeten zonodig eerst beoordeeld worden, en vaak wordt het niet geplaatst. Over discriminatie gesproken, ik heb weer een paar die nog beoordeeld moet worden, al een paar dagen! Zou het in verband met mijn naam hebben????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Het wordt met de dag ergerlijk en walgelijk hier in het land. De vrouw heeft een woning en men is nog op zoek naar haar?
  28 jaar en een 71 jarige dit aandoen? Man man. Je verdient een kogel. Savage gedrag, savage behandeling.
  Je hebt een moeder of niet?
  Je zal met een lul verhaal op de proppen komen opdagen.
  Het verhaal van de vrouw zal duidelijkheid moeten verschaffen wat hij exact na het sleuren in de auto heeft gedaan. Zou kunnen dat we hier te maken hebben met een gorontofiel.
  Ik ben benieuwd naar het vervolg.


  Maak melding

 10. Misschien heeft hij niks gedaan.
  Was hij geïrriteerd door Lockdown.
  Heeft ie actie genomen tegen haar omdat ze zich nog op straat begaf.

  Niet altijd zo onethisch en negatief denken over mensen.
  Irritatie is ook een beetje cultuur in Suriname.


  Maak melding

 11. Sterkte en hoop het allerbeste voor die oude mevrouw, en tegen die klootzaak zou ik zeggen doe tenminste iets goeds voor het land in het algemeen en in het byzonder tegen die ouwe vrouw, door jezelve aan te geven bij de politie.


  Maak melding

 12. Maar als die dame nog zoek is en er alleen ontvoeringsbeelden en een verdachte zijn dan vraag ik me af wat we aan dit bericht hebben. Is de opgepakte verdachte een bekende van de politie en moeten we dit bericht zien als een sooret Amber Alert?
  Ik vraag me eerder af hoe het met die bejaarde man gaat die gisteren in de Rust en Vredestraat is aangereden door een bus en nu voor zijn leven vecht in het AZ. Kwam het bericht en de beelden tijdens het surfen van website naar website tegen op een website met een S.


  Maak melding

 13. @Xavier ‘ d lul: Je bent een achterbakse teringleier. Schaamteloos , mensonwaardig en zeker respectloos.
  Je bent een stukje ongedierte die uitgeroeid moet worden. Met jou k opmerking over een vrouwelijke persoon. Jou moeder is ook een vrouw. Meer zeg ik niet.


  Maak melding

 14. angela jou reactie slaat nergens op , snap je zelf wel wat je geschreven hebt , je leeft op een andere wereld , zeker ondergronds daar in de bijlmer samen met meerdere paarse ratten.


  Maak melding

 15. Angela moet een boek gaan schrijven en het eerst door een psychiater laten lezen voordat ze het naar een uitgever stuurt, misschien weten haar behandelend artsen zo welke behandeling en medicatie ze echt nodig heeft. Er zit teveel kruipolie tussen haar niet vast zittende onderdelen in der bovenkamer. Daar kan ze zelf natuurlijk niets aan doen ze is gewoon door de controle geglipt.


  Maak melding

 16. Velen vragen zich af wat er in Suriname aan de hand is. De oorsprong van dit kwaad is terug te herleiden naar de nacht van 25 februari 1980. Zolang dit kwaad nog rond dwaalt in Suriname zal er geen rust zijn.


  Maak melding

 17. Die dacht, misschien is zij tandloos, maar toen hij zag dat zij tanden heeft dan liet hij haar gaan bovendien sommige jonge mannen vallen op oude vrouwen, misschien op een oude fiets moet je leren hahahaha


  Maak melding

 18. Hij kon geen jonge stoeipoes vinden, dus dan maar een oude in je auto sleuren, er geen jonge stoeipoesje in de de omgeving, dus onderweg bedacht hij zijn vergissing, liet hij haar gaan, een stoei orgie is niets van gekomen, dames niet te laat op straat begeven, blijft thuis, want stoeipoes gekte heb je in Suriname hoor, gelukkig is het goed afgelopen voor deze 71 jarige stoeipoes stoeipoesje


  Maak melding

 19. @ Prem Marhe geef je jezelf ook bloot, eindelijk.
  Voor jou moeten de dames ook goed uitkijken, want jij snapt wel heel goed waarom een 28 jarige imbeciel een 71 jarige vrouw met geweld mee sleurd en ontvoerd.
  Smerige vervloekte varkens zijn jullie, waarschijnlijk je tweeling broer!


  Maak melding

 20. @ “Sammy The Queen en Wat”:
  Idd. die tante Angela is verward!
  Altijd maar wat gebrabbel optypen, maar ik snap er geen snaar van wat dat mens now wilt vertellen. Het gaat altijd over zichzelf of een oude vriendin.
  Een hele alinea gescheven zonder begin en eind van een zin.

  Advies aan tante Angela: Mens hou op met je onzin!


  Maak melding

 21. Persoonlijk zou ik geen boek van Angela aanschaffen, ik zou er geen snars van begrijpen.
  Het is nog niet bekend wat er gebeurt is, maar heleboel mensen hier pieren hun mond met sex fantasieën. Jullie zijn ziek, net zo ziek als die gast uit het verhaal.


  Maak melding

 22. Als hij sexuele handelingen hft gepleegd mt haar dan hft hij haar juist een lang gekoesterde wens in vervulling gebracht.dus omaatje die ook in de straten leeft en niks meer te verliezen hft gaat steeds terugdenken aan dit moment n wie weet nog blijven uitkijken nr hem vr vervolg..


  Maak melding

 23. Kan ook zijn dat omaatje die in de straten woont geen water vr handen had n daardoor n paar dagen niet ws gebaad n voelde ht aan alsof hij zn vingers in n verotte pompoen stak.


  Maak melding

 24. @Flower: tis best zielig voor haar Als ik in haar schoenen gedwongen was te staann dan was ik asap naar Suriname terug gegaan want ze voelt zich hier doodongelukkig.
  BTT:
  Niemand vraagt zich af of er een fam.band is tussen de vrouw en de jonge heer. Andre Hazes sr moest ook vaak zn vader uit de kroeg halen/slepen


  Maak melding

 25. @wat @flower @sammy the Qqueen zieke duivelse geesten zijn jullie trieste gevallen duivels die hun tijd op deze website doden en ook andere pesten zoals @prem marhe arme man ik ben gewend jullie zieke gedrag geven ook zieke adviezen aan de surinaamse regering ga zelf naar suriname dan met zieke schrijven Tijd doden Op Deze Zieke riool krant met heel veel NepNieuws. Jullie zijn ziek doden jullie Zieke tijd en geest op al de Artikelen geen Shit luisterd naar jullie daarom zijn jullie met jullie zieke shit op deze shit nieuwswebsite bezig. Ga zo door jullie zijn verwarde zieke gestoorden.


  Maak melding

 26. @flower je stinkt je bent geen echte flower je posting zijn ziek en @ Wat wat ben je voor een idioot en @ Sammy the Queen maar luie vette duivel Queen ben je niet maar jullie zijn gefustustreerde duivels ik schrijf ervaringsverhalen geen lukraak gefustreerde politieke adviezen dingen over politiek etc. Jullie zijn politiek ziek vlieg met je handen en voeten maar suriname en @wat laat je verdrinken in de suriname rivier rotzak.Respect loze dieren geen mensen zijn jullie. Alleen mensen pijn doen met je zieke geest op deze nieuws website.


  Maak melding

 27. Ik vindt het heel erg wat er gebeurd in ons geliefd Suriname. En alle negatieve reactie ook, ze maken me misselijk. Mischien is die oma aan het dementeren,vandaar dat ze over straat is. Dat geeft jouw niet het recht om haar te verkrachten😡😡😥😥
  Ik hoop dat ze haar vinden.
  gemodereerd

 28. @Sammy the Queen in holland boven Maxima schande voor maxima. Oja ik schrijf heel veel boeken en maakt verkoopt ook tekeningen en schilderijen en kunst. Over jou kan ook een boek schrijven over je zieke Sammy tuck Queen fustraties dat je als een slang spartelt om naar suriname te kruipen doe kruip oil op je lichaam en kruipt naar de zee daarna naar de Suriname. Zijn we van je af . Slang Queen.


  Maak melding

 29. @ Wat & Sammy The Queen…Sticks and stones won’t break our bones as words can never hurt us!
  hehehe oppassen want die vervloekte boze heks ANGELA komt eraan.
  Ze kookt in woede en kan niet tegen commentaar.
  Zij is een vervloekt heksje die maar niet kan stoppen met haar duivelse versies en zieke verhaaltjes en de dood wensen aan anderen.
  Zo een heksje werd vroeger op de brandstapel gegooid, ik denk dat het weer tijd is om zulke acties te ondernemen.
  Weg met het oer domme heksje, de wereld mist geen heksen zoals jij die beweren veel boeken te schrijven die alleen maar gaan over jezelf, hekserij, duivels en de dood!
  Wat een naar wezentje ben jij….bah!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.